IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да идем при нотариуса — там,
    дори не двамата, а вие сам
    ще ми подпишете една хартийка,
    в която ще се казва на шега,
    че ако тоз и тоз във даден срок
    не изплати указаната сума
    на еди-кой си, този еди-кой си
    ще има право като неустойка
    да вземе къс месо, тежащо фунт,
    от собственото тяло на длъжника,
    и то оттам, отдето той поиска
    по свое усмотрение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
      миличко, един бизнесмен трябва да има малко по-широк поглед върху картинката. ти по онова време не си бил жив да говориш подобни глупости. я се опитай да поровиш колко броя от изброените от теб коли е имало в България по времето на запорожеца. после пак ела да се похвалиш, че можеш да си направиш брокерска къща.
      Преди в България, по времето на Социализма колите са били от сорта на запороцеж(боклуци) - 85% запороцеж,трабант,лада ,жигула,лада нива,москвич,фиат 124,фиат 126,шкода 120 и т.н. , и едва само 15% модерни коли-бмв-та, аудита,мерцедеси и т.н.

Виж:
      http://www.lostbulgaria.com/pic/1250.jpg
      Из България с автомобили, първи Ford V8 модел 1939, след него лимузина Мерцедес-Бенц, 40-те години на ХХ век

Пътно произшествие - катастрофа между Москвич и Мерцедес 220D (W115), 70-те години на ХХ век
      http://www.lostbulgaria.com/pic/2816.jpg
      Last edited by fearlessss8; 10.05.2015, 01:17.

Коментар

• Е, Чиче, то момчето си каза, че до някъде разбира.
        Не каза КЪДЕ е това "някъде". Може да е до върха на носа...или на една педя от него.
        Нито пък, откъде разбира. Тоест, от тая или от оная улица.
        Виж, за БРОКЕРСКАТА КЪЩА...Точно поглед не му трябва. Той мое и без да гледа.
        Last edited by Pyramid; 08.05.2015, 22:10.

Коментар

• хахахаха

Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
          Аз освен,че разбирам до някъде от коли, разбирам до някъде и от много други неща-например като как да си отворя БРОКЕРСКА КЪЩА .
          миличко, един бизнесмен трябва да има малко по-широк поглед върху картинката. ти по онова време не си бил жив да говориш подобни глупости. я се опитай да поровиш колко броя от изброените от теб коли е имало в България по времето на запорожеца. после пак ела да се похвалиш, че можеш да си направиш брокерска къща.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
            Аз освен,че разбирам до някъде от коли, разбирам до някъде и от много други неща-например като как да си отворя БРОКЕРСКА КЪЩА .
            Тогава действай, да те видим. "Разбирам" означава, че знаеш - и можеш - да вкараш и парите. Наготово всеки "знае" и "може". Ти го направи на практика.

P.S.
            Пари тук сухи няма да видиш от никого за едните красни очи.

Коментар

Хаххаах, да бе да .Сравни запорожец с шкода или vw 1960-65-70г и тогава говори. Запорожеца ще умре на около 150 000-200 000км, а vw-то ще продължава да се движи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Ти запомни от мен че нищо не разбираш от коли.
                Хаххаах, да бе да .Сравни запорожец с шкода или vw 1960-65-70г и тогава говори. Запорожеца ще умре на около 150 000-200 000км, а vw-то ще продължава да се движи.

Коментар

Запомни от мене , мисли се преди да се купи нещо... Запорожец са ебати и боклуците...
                  Ти запомни от мен че нищо не разбираш от коли.

Коментар

Мисля да пусна оферта, че търся инвеститор за бизнес(брокерска къща) в кпд.бг .
                    Пусни,пусни и там ще те научат .

Коментар

По добре е да караш Запорожец.Много яка кола.Ще ти ходи страхотно и никой няма да ти я открадне .
                      Запомни от мене , мисли се преди да се купи нещо... Запорожец са ебати и боклуците...

Коментар

• Мисля да пусна оферта, че търся инвеститор за бизнес(брокерска къща) в кпд.бг .

Коментар

По добре е да караш Запорожец.Много яка кола.Ще ти ходи страхотно и никой няма да ти я открадне .
                          Крадат ги, мамка му. От пред блока, при минус 18 С ми го крадоха. Само дето не знаели, че баката съвсем празна, угаснал след 200 метра, не се наложи и да го търся...
                          Случката е от преди 13 години. После, той видя Вторични отвътре.

Коментар

Изобщо не съм палячо и всичко е 10000% сериозно, ама в Америка е тъпо да служебно Порше( е не бих отказал де), ама там няма как да го настъпвам, ако карам мощна кола ще я настъпвам, ако не по-добре да карам фиат пунто 1,4 95 коня.

Коментар

Ти да не го прие на сериозно.То си личеше че е палячо.Тъкмо мислех да му дам да кара служебно Порше ама той излезе мека китка .
                              Изобщо не съм палячо и всичко е 10000% сериозно, ама в Америка е тъпо да караш служебно Порше( е не бих отказал де), ама там няма как да го настъпвам, ако карам мощна кола ще я настъпвам, ако не по-добре да карам фиат пунто 1,4 95 коня.
                              Last edited by fearlessss8; 06.05.2015, 11:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                То това нещо тук се гаври с публиката. Признавам, майсторски си изигра картите.
                                ..., а ние му се хванахме.

Нали уж човек се учи, докато е жив?
                                Та,
                                - Най-добре да спираме, че сигурно ко**лето ни се хили зад кадър.
                                Ти да не го прие на сериозно.То си личеше че е палячо.Тъкмо мислех да му дам да кара служебно Порше ама той излезе мека китка .

Коментар

Working...
                                X