IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Не разбирам защо пишете в тази тема, този малкия е някакъв измамник, а вие развихте едни теории, едни глупости, бягай спасявай се
      Малкия ни забавлява.Той си мисли че ще намери балък да му даде пари а пък ние му гледаме сеира щото никой няма и намерение да му даде и стотинка .

Коментар

• Не разбирам защо пишете в тази тема, този малкия е някакъв измамник, а вие развихте едни теории, едни глупости, бягай спасявай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Писали те. Вярваш ли? Този, малкият, е основно шменти-капелист.
          Въобще нежвярвам че са си писали а дори си мисля че са едно и също лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            На този с който сте си писали уж на лични.Не ми вдъхваш доверие иначе досега да ти бях дал пари.Много неубедително се представи.
            Писали те. Вярваш ли? Този, малкият, е основно шменти-капелист.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
              Извинявай, ама къде да звъня??? Нещо или аз не съм те разбрал, или ти не си се доизказал като хората. Чакам с пълна пара да започна да въртя бизнес с някой инвеститор.
              На този с който сте си писали уж на лични.Не ми вдъхваш доверие иначе досега да ти бях дал пари.Много неубедително се представи.

Коментар

Извинявай, ама къде да звъня??? Нещо или аз не съм те разбрал, или ти не си се доизказал като хората. Чакам с пълна пара да започна да въртя бизнес с някой инвеститор.
                Установих от опит, че хората се стягат, като видят чак такива ентусиасти като теб. Успокой топката и им предложи :
                1. ПАЗАР с повечко числа .
                2. Начинът, по който ТИ ще направиш пари И ЗА ТЯХ
                3. ГАРАНЦИИТЕ, че няма да им опапаш парите.
                ...Ама това май вече съм ти го казвал, а резултатът е повече от трагичен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Ами не си звънял където ти казах.Иначе сега щеше да се хвалиш че си открил твоя човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    - БА, да си троши главата, тогава. Ей тъй на, като мен
                    Ами така я.Даваш му в ръцете най най големия заможен инвеститор и безстрашния стои и нищо не прави .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
                      И като няма развитие за тебе викаш да я закриваме направо. Ами ако има друг ентусиаст да търси инвеститори?
                      Няма развитие за него защото е несериозен.Казах му към кого да се обърне ама той нищо не е направил.Човека е най-сериозния инвеститор на БФБ.Всеки път купува акции минимум за 100 лв и щеше да му помогне да си осъществи проекта с играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
                        И като няма развитие за тебе викаш да я закриваме направо. Ами ако има друг ентусиаст да търси инвеститори?
                        - БА, да си троши главата, тогава. Ей тъй на, като мен

Коментар

Няма развитие по темата,направо администраторите да я местят в кошчето с ключ.

Коментар

Няма развитие по темата,направо администраторите да я местят в кошчето с ключ.
                            Ами не си звънял където ти казах.Иначе сега щеше да се хвалиш че си открил твоя човек.

Коментар

• Няма развитие по темата,направо администраторите да я местят в кошчето с ключ.

Коментар

Писах му и на двете , мерси за информацията.
                                Моля за нищо.Той е твоя човек.Ще се радвам ако мога да помогна .

Коментар

Working...
                                X