Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе разбирам защо пишете в тази тема, този малкия е някакъв измамник, а вие развихте едни теории, едни глупости, бягай спасявай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПисали те. Вярваш ли? Този, малкият, е основно шменти-капелист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа този с който сте си писали уж на лични.Не ми вдъхваш доверие иначе досега да ти бях дал пари.Много неубедително се представи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеИзвинявай, ама къде да звъня??? Нещо или аз не съм те разбрал, или ти не си се доизказал като хората. Чакам с пълна пара да започна да въртя бизнес с някой инвеститор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеИзвинявай, ама къде да звъня??? Нещо или аз не съм те разбрал, или ти не си се доизказал като хората. Чакам с пълна пара да започна да въртя бизнес с някой инвеститор.
1. ПАЗАР с повечко числа .
2. Начинът, по който ТИ ще направиш пари И ЗА ТЯХ
3. ГАРАНЦИИТЕ, че няма да им опапаш парите.
...Ама това май вече съм ти го казвал, а резултатът е повече от трагичен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми не си звънял където ти казах.Иначе сега щеше да се хвалиш че си открил твоя човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение- БА, да си троши главата, тогава. Ей тъй на, като мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнениеИ като няма развитие за тебе викаш да я закриваме направо. Ами ако има друг ентусиаст да търси инвеститори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнениеИ като няма развитие за тебе викаш да я закриваме направо. Ами ако има друг ентусиаст да търси инвеститори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНяма развитие по темата,направо администраторите да я местят в кошчето с ключ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНяма развитие по темата,направо администраторите да я местят в кошчето с ключ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПисах му и на двете , мерси за информацията.
Коментар
Коментар