IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nicksss Разгледай мнение
    Да, питам се, в случай, че е към мен.

С едно обикновено мнение във форум няма как да се покрие някаква по-съществена част от информацията около проекта, затова и съм загатнал единствено най-основните неща.

В случай, че на някого му се струва интересно и иска да получи повече информация - пишете ми и ще отговоря на всичките ви въпроси. На разположение съм и за уговаряне на среща, на която очи в очи да обясня какво, защо, кога и т.н.
    какво предлагаш и колко процента от бизнеса даваш. и най-вече дотука какво има. и колко голяма инвестиция е нужна

Коментар

• Да, питам се, в случай, че е към мен.

С едно обикновено мнение във форум няма как да се покрие някаква по-съществена част от информацията около проекта, затова и съм загатнал единствено най-основните неща.

В случай, че на някого му се струва интересно и иска да получи повече информация - пишете ми и ще отговоря на всичките ви въпроси. На разположение съм и за уговаряне на среща, на която очи в очи да обясня какво, защо, кога и т.н.

Коментар

• "Защо аз бих се въздържал, ако получа подобна оферта?"
        - Това питате ли се? В смисъл, знаейки няколко възможни отговора на подобен въпрос, ще сте по-добре подготвен за достигане на целите си.

Коментар

• Търся инвеститор за уеб проект

Здравейте,

Търся инвеститор за развитието на уеб проект.

Основател съм на уебсайт за колективно пазаруване, работещ на базата на доказан бизнес модел. Сайтът ни има иновация в естеството на предлаганата услуга, като нашето нововъведение прави самия модел по-атрактивен както за крайния потребител, така и за търговеца, който публикува оферти на сайта.

Сайтът ни се нуждае от финансиране най-вече в 2 основни направления - разрастване в останалите големи градове на България и реклама.

Ще се радвам да изпратя подробна информация за проекта на всеки, който проявява по-конкретен интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            - Нещо от вида "докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват".
            Само дето, от тази забава не следва нищо смислено и малкият не личи да си взема бележка друга освен, че може да се гъбарка безнаказано. Губим си времето с него.
            браво .................. след осем месеца от началото на темата започваш да загряваш за какво иде реч, но май ти трябваше и малко помощ за да вденеш
            Last edited by X_Y; 22.06.2015, 11:38.

Коментар

Само дето, от тази забава не следва нищо смислено и малкият не личи да си взема бележка друга освен, че може да се гъбарка безнаказано. Губим си времето с него.
              Той си намери инвеститор.2012 щял да му даде пари за проекта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                То в това няма лошо според мен.Малкия е намерил каквото е търсил.Важното е че е забавно.

Коментар

Търсим. И?
                  Прочее, и Ташунко не седи мирен, и ти, ако вярваме на писанията, си се вързал на малкия...
                  То в това няма лошо според мен.Малкия е намерил каквото е търсил.Важното е че е забавно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    и аз имам това усещане ................ ти май си единствения който подържа тази безмислена тема винаги да е сред челните на първа страница във форума

от самото начало на темата до сега ти си най-ревностния почитател като имаш повече мнения дори и от автора на темата ........................ което е леко притеснително вече

да не търсиш парички за някой проект
                    Търсим. И?
                    Прочее, и Ташунко не седи мирен, и ти, ако вярваме на писанията, си се вързал на малкия...

Коментар

То т'ва, някои и шахмат играят сами със себе си...
                      и аз имам това усещане ................ ти май си единствения който подържа тази безмислена тема винаги да е сред челните на първа страница във форума

от самото начало на темата до сега ти си най-ревностния почитател като имаш повече мнения дори и от автора на темата ........................ което е леко притеснително вече

да не търсиш парички за някой проект

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                        Специално за който не вярва,че сме си писали с 2012 http://prikachi.com/images.php?images/647/8181647U.png
                        пропуснал съм само да допълня, че освен, че сте на едни и същи години сте и на един и същи акъл ............................ но то се подразбира

Коментар

• То т'ва, някои и шахмат играят сами със себе си...

Коментар

• Специално за който не вярва,че сме си писали с 2012 http://prikachi.com/images.php?images/647/8181647U.png

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                              офертата за кредит срещу идеалната част още е в сила
                              ХАХАХАХХАХ

Коментар

• офертата за кредит срещу идеалната част още е в сила

Коментар

Working...
                                X