Първоначално изпратено от nicksss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Да, питам се, в случай, че е към мен.
С едно обикновено мнение във форум няма как да се покрие някаква по-съществена част от информацията около проекта, затова и съм загатнал единствено най-основните неща.
В случай, че на някого му се струва интересно и иска да получи повече информация - пишете ми и ще отговоря на всичките ви въпроси. На разположение съм и за уговаряне на среща, на която очи в очи да обясня какво, защо, кога и т.н.
Коментар
-
Търся инвеститор за уеб проект
Здравейте,
Търся инвеститор за развитието на уеб проект.
Основател съм на уебсайт за колективно пазаруване, работещ на базата на доказан бизнес модел. Сайтът ни има иновация в естеството на предлаганата услуга, като нашето нововъведение прави самия модел по-атрактивен както за крайния потребител, така и за търговеца, който публикува оферти на сайта.
Сайтът ни се нуждае от финансиране най-вече в 2 основни направления - разрастване в останалите големи градове на България и реклама.
Ще се радвам да изпратя подробна информация за проекта на всеки, който проявява по-конкретен интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение- Нещо от вида "докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват".
Само дето, от тази забава не следва нищо смислено и малкият не личи да си взема бележка друга освен, че може да се гъбарка безнаказано. Губим си времето с него.Last edited by X_Y; 22.06.2015, 11:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение- Нещо от вида "докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват".
Само дето, от тази забава не следва нищо смислено и малкият не личи да си взема бележка друга освен, че може да се гъбарка безнаказано. Губим си времето с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТо в това няма лошо според мен.Малкия е намерил каквото е търсил.Важното е че е забавно.
Само дето, от тази забава не следва нищо смислено и малкият не личи да си взема бележка друга освен, че може да се гъбарка безнаказано. Губим си времето с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТърсим. И?
Прочее, и Ташунко не седи мирен, и ти, ако вярваме на писанията, си се вързал на малкия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи аз имам това усещане ................ ти май си единствения който подържа тази безмислена тема винаги да е сред челните на първа страница във форума
от самото начало на темата до сега ти си най-ревностния почитател като имаш повече мнения дори и от автора на темата ........................ което е леко притеснително вече
да не търсиш парички за някой проект
Прочее, и Ташунко не седи мирен, и ти, ако вярваме на писанията, си се вързал на малкия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТо т'ва, някои и шахмат играят сами със себе си...
от самото начало на темата до сега ти си най-ревностния почитател като имаш повече мнения дори и от автора на темата ........................ което е леко притеснително вече
да не търсиш парички за някой проект
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеСпециално за който не вярва,че сме си писали с 2012 http://prikachi.com/images.php?images/647/8181647U.png
Коментар
-
Специално за който не вярва,че сме си писали с 2012 http://prikachi.com/images.php?images/647/8181647U.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеофертата за кредит срещу идеалната част още е в сила
Коментар
Коментар