IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    не виждам купуващи има само един продаащ
    Е тук не виждаш, но ще отречеш ли, че има хора дето набутват едни 50-100-200 бона в апартамент/имот/ на морето, който го ползват максимум месец в годината ?

пс. а точно тоя манталитет с наследството, как трябва да се продаде за милиони - съсипва икономиката на бг.
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
      Просто е- защото такъв ти е манталитета, толкова ти е акъла и не говориш друг език освен български -> няма как да знаеш, че има 1 месец all-inclusive почивки в Тайланд за 1200€ (без билета).
      Пък и да знаеш - няма как да идеш, защото не говориш никакъв език освен български, и то на диалект..

пс. Не визирам теб, а хората купуващи подобни имоти.
      пс2. Който ви каже, че българското море е невероятно - да знаете, че не е бил никъде другаде
      пс3. То дори не е само абсурдната цена от 150к проблема, то трябват и едни 3 хилки на година за подръжка /поне/... Освен, ако не смята човек да иде на вилата и да почне да коси трева и да плеви градината ^^
      не виждам купуващи има само един продаващ,наследил на баба си нивата иска да стане милионер
      Last edited by nradev; 22.03.2015, 22:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        С тия пари следващите 20 години ще карам по 3 месеца на рзалично място по света. От къв зор ще ги загробвам в парче земя и няколко тухли ?
        Просто е- защото такъв ти е манталитета, толкова ти е акъла и не говориш друг език освен български -> няма как да знаеш, че има 1 месец all-inclusive почивки в Тайланд за 1200€ (без билета).
        Пък и да знаеш - няма как да идеш, защото не говориш никакъв език освен български, и то на диалект..

пс. Не визирам теб, а хората купуващи подобни имоти.
        пс2. Който ви каже, че българското море е невероятно - да знаете, че не е бил никъде другаде
        пс3. То дори не е само абсурдната цена от 150к проблема, то трябват и едни 3 хилки на година за подръжка /поне/... Освен, ако не смята човек да иде на вилата и да почне да коси трева и да плеви градината ^^
        #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от mirku Разгледай мнение
          Имам приятел който се занимава с дърводелство и има изготвен проект за къщи около 120кв. които излизат на стойност около 75 хил лева. Сами си направете сметката да ли бихте предпочели да живеете в къща на морето с 500 кв двор и изглед към морето в апетитен район на цена от 150 хил лева или в апартамент в к-с Калиакрия 120кв. за 200 хил евро и да ви удържат за какво ли не пари на година още.
          С тия пари следващите 20 години ще карам по 3 месеца на рзалично място по света. От къв зор ще ги загробвам в парче земя и няколко тухли ?
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Имам приятел който се занимава с дърводелство и има изготвен проект за къщи около 120кв. които излизат на стойност около 75 хил лева. Сами си направете сметката да ли бихте предпочели да живеете в къща на морето с 500 кв двор и изглед към морето в апетитен район на цена от 150 хил лева или в апартамент в к-с Калиакрия 120кв. за 200 хил евро и да ви удържат за какво ли не пари на година още.
            аз лично не искам нито едното нито другото. за 150К мога да зема прекрасен 3стаен в София

Коментар

• Имам приятел който се занимава с дърводелство и има изготвен проект за къщи около 120кв. които излизат на стойност около 75 хил лева. Сами си направете сметката да ли бихте предпочели да живеете в къща на морето с 500 кв двор и изглед към морето в апетитен район на цена от 150 хил лева или в апартамент в к-с Калиакрия 120кв. за 200 хил евро и да ви удържат за какво ли не пари на година още.
              Колкото повече опознавам хората,толкова повече се привързвам към компютъра си...

Коментар

Според някой фирми за недвижими имоти в момента цената на имота която мога да търся за 3дка е около 30-35 евро на квадрат. Все пак са на около 500м. от тракийски скали. И за 6 дка толкова защото са идеален квадрат в центъра на селото и на около 1км от голфа и морето.
                ами земай 30 еуро на квадрат и бегай .ама едва ли е толкоз те фирмите винаги се изхвърлят

Коментар

колко е пазарната оценка на имота
                  Според някой фирми за недвижими имоти в момента цената на имота която мога да търся за 3дка е около 30-35 евро на квадрат. Все пак са на около 500м. от тракийски скали. И за 6 дка толкова защото са идеален квадрат в центъра на селото и на около 1км от голфа и морето.
                  Колкото повече опознавам хората,толкова повече се привързвам към компютъра си...

Коментар

Първо не искам да го продавам, а да го развивам защото е наследствен имот и имам някакво виждане за него. Много повече пари могат да се вземат при завършен проект. Аз не продавам и не предлагам нива, а апетитен имот който е в близост до морето и до голф игрището. За разлика от Златни или Варна там няма свлачище. Няма и презастрояването на южното черноморие. И все пак благодаря за дискусията на всички, така мога да разясня повече за имота и за идеята ми
                    колко е пазарната оценка на имота

Коментар

Първо не искам да го продавам, а да го развивам защото е наследствен имот и имам някакво виждане за него. Много повече пари могат да се вземат при завършен проект. Аз не продавам и не предлагам нива, а апетитен имот който е в близост до морето и до голф игрището. За разлика от Златни или Варна там няма свлачище. Няма и презастрояването на южното черноморие. И все пак благодаря за дискусията на всички, така мога да разясня повече за имота и за идеята ми
                      така и не стана ясно кво предлагаш

Коментар

ниви бол,ама инвеститорите са кът

Коментар

Съгласен съм, че има много непродадени апартаменти, но политиката на комплекса е друга. Техните цени са изключително високи за това което предлагат. Идеята ми е, че може да се строи дървени къщи които могат да излязат на добра цена и съответно да се търси ниска цена и добра печалба. Идеята ми не е нова и съм проучвал доста по въпроса. Мястото е апетитно не само за руснаците, а ако проверите ще разберете, че селото е едно от най бързо развиващите се
                          ниви бол,ама инвеститорите са кът

Коментар

Здравейте, реших да пиша в тази тема за да не отварям нова за същото. Имам три декара отгоре голф игрището "Тракийски скали", Земята граничи с комплекс "Калиакрия"в землището на село Божурец. Също така предлагам и 6 дка в центъра на самото село. И двете места са подходящи за вилно селище или за хотел. Също така предлагам и 60 дка точно на пътя между с. Божурец и гр. Каварна които според мен са идеални за соларни системи и ветрогенератори. Ако има някой строителен предприемач или инвеститор може да се свърже с мен и да обсъдим идеите.

С. Стоянов. и-майл: mirku@abv.bg
                            пусни си обява в саит за имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                              В "Калиакрия" и съседния комплекс има към 40% непродадени апартаменти.
                              Кой ще строи още? Руснаците вече не купуват....
                              Съгласен съм, че има много непродадени апартаменти, но политиката на комплекса е друга. Техните цени са изключително високи за това което предлагат. Идеята ми е, че може да се строи дървени къщи които могат да излязат на добра цена и съответно да се търси ниска цена и добра печалба. Идеята ми не е нова и съм проучвал доста по въпроса. Мястото е апетитно не само за руснаците, а ако проверите ще разберете, че селото е едно от най бързо развиващите се

Коментар

Здравейте, реших да пиша в тази тема за да не отварям нова за същото. Имам три декара отгоре голф игрището "Тракийски скали", Земята граничи с комплекс "Калиакрия"в землището на село Божурец.
                                В "Калиакрия" и съседния комплекс има към 40% непродадени апартаменти.
                                Кой ще строи още? Руснаците вече не купуват....
                                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Working...
                                X