Първоначално изпратено от fearlessss8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ, кво ЛС? Човекът си е оставил телефон
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПерфектно ми стигат 15 000лева за брокерска къща.Моля лс .
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАбе то до 15000и аз финансирам, ама какво ще направиш с тези пари, то магазин за цигари да отвориш няма да стигнатLast edited by fearlessss8; 25.03.2015, 20:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеТо без пари 1580000 евра-3 089 000 лв. само процента ти е 60 бона.Хахаха ти си бил голяма терца-хахахах.Last edited by fearlessss8; 25.03.2015, 20:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениея дай и други имоти които продаваш да видим може да ядеш баница
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanis Разгледай мнениеОт бисери и вицове
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14880
Най-новата бизнес идея, за която ме светнаха по радиото:
1. Сключвам договор с мобилен оператор за импулсен номер.
2. Взимам кредит от банката.
3. Не изплащам кредита.
4. От банката и колекторските фирми звънят денонощно на импулсния ми номер.
5. Трупам първия си милион.
Коментар
-
От бисери и вицове
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14880
Най-новата бизнес идея, за която ме светнаха по радиото:
1. Сключвам договор с мобилен оператор за импулсен номер.
2. Взимам кредит от банката.
3. Не изплащам кредита.
4. От банката и колекторските фирми звънят денонощно на импулсния ми номер.
5. Трупам първия си милион.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТъй съм съгласен
Телефончето е импулсно, а и "Иван Иванов" звучи съмнително
Коментар
-
Първоначално изпратено от allwecanberich Разгледай мнениеЧастно лице съм и финансирам проекти до 15000 лева. За връзка: Иван Иванов тел. 090063070 с вътрешен 128 Споделете идеята си с мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...За какво говорим. Друга малко ми беше мисълта: Съчетание на обективни предпоставки, обществени явления и човешки фактор, които да формират висока принадена стойност. Например, Интернет-базираните компании върху информационни и виртуални продукти, които се разнасят по-бързо от вятъра и се купуват в милиарден тираж...или нещо от вида.
А за телефончето на колегата, съдейки по първите му цифри, май наистина ще дойде импулсно. Пу-пу-пу!, да не му е уроки!
Телефончето е импулсно, а и "Иван Иванов" звучи съмнително
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ, те такова животно нЕма
А за телефончето на колегата, съдейки по първите му цифри, май наистина ще дойде импулсно. Пу-пу-пу!, да не му е уроки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от allwecanberich Разгледай мнениеЧастно лице съм и финансирам проекти до 15000 лева. За връзка: Иван Иванов тел. 090063070 с вътрешен 128 Споделете идеята си с мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение1. Гарантирана, ВИСОКА доходност.
Коментар
-
Не знам, дали момъкът е наясно КАКВО ИЗОБЩО означава "инвестиция". Моето скромно виждане е че, това е влагане на нещо /не е задължително пари/ в начинание, предприятие и т.н. с цел генериране на добавена стойност, пасивен доход и т.н. Ако се има предвид нещо, в което да закопаеш куп пари и да се надяваш някога, някак да повиши цената си /и дори това да стане, ако не можеш да го продадеш, за да осребриш/ имаме не "инвестиция" а ТОЧНО, ЗАКОПАВАНЕ на едни пари.
Перфектна, една инвестиция я правят:
1. Гарантирана, ВИСОКА доходност.
2. Сигурност /поради разни предпоставки, закони, норми и т.н./
3. Търсене на резултата и т.н.
Тази къща, която /уж/ феарлесс8 бил продавал, някак, за такава пачка...Дали ще я продаде? Ха дано, че да не умре от глад диването.
Коментар
Коментар