IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
    Перфектно ми стигат 15 000лева за брокерска къща.Моля лс . Всичко е напълно сериозно, не си мислете, че си правя пишки с вас...
    не бе ние си правим пишки с тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Е, кво ЛС? Човекът си е оставил телефон
      Да и телефона ми го има в обявите - първият личен телефон,дето пише под брокер.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
        Перфектно ми стигат 15 000лева за брокерска къща.Моля лс .
        Е, кво ЛС? Човекът си е оставил телефон

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Абе то до 15000и аз финансирам, ама какво ще направиш с тези пари, то магазин за цигари да отвориш няма да стигнат
          Перфектно ми стигат 15 000лева за брокерска къща.Моля лс . Всичко е напълно сериозно, не си мислете, че си правя пишки с вас...
          Last edited by fearlessss8; 25.03.2015, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
            То без пари 1580000 евра-3 089 000 лв. само процента ти е 60 бона.Хахаха ти си бил голяма терца-хахахах.
            Не ми е 60 бона.Собственика дава по-малък %,а само от купувача е стандартен %.Също така фирмата не е моя и реално ако продам този имот, аз ще взема някъде 43000-43 500-44 000лв макс.
            Last edited by fearlessss8; 25.03.2015, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
              я дай и други имоти които продаваш да видим може да ядеш баница
              http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...42555537936375

Коментар

• Първоначално изпратено от stanis Разгледай мнение
                От бисери и вицове
                http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14880

Най-новата бизнес идея, за която ме светнаха по радиото:
                1. Сключвам договор с мобилен оператор за импулсен номер.
                2. Взимам кредит от банката.
                3. Не изплащам кредита.
                4. От банката и колекторските фирми звънят денонощно на импулсния ми номер.
                5. Трупам първия си милион.
                Много преди да "натрупа" и 10 К от този номер, от банката ще спрат да звънят и ще му пратят братУета с вратУета.

Коментар

• От бисери и вицове
                  http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14880

Най-новата бизнес идея, за която ме светнаха по радиото:
                  1. Сключвам договор с мобилен оператор за импулсен номер.
                  2. Взимам кредит от банката.
                  3. Не изплащам кредита.
                  4. От банката и колекторските фирми звънят денонощно на импулсния ми номер.
                  5. Трупам първия си милион.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Тъй съм съгласен

Телефончето е импулсно, а и "Иван Иванов" звучи съмнително
                    Това телефонче сигурно е от вица за този който има импулсен телефон, тегли кредит, но не го обслужва, банката звъни и пича прави милиони

Коментар

• Първоначално изпратено от allwecanberich Разгледай мнение
                      Частно лице съм и финансирам проекти до 15000 лева. За връзка: Иван Иванов тел. 090063070 с вътрешен 128 Споделете идеята си с мен!
                      Абе то до 15000и аз финансирам, ама какво ще направиш с тези пари, то магазин за цигари да отвориш няма да стигнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        ...За какво говорим. Друга малко ми беше мисълта: Съчетание на обективни предпоставки, обществени явления и човешки фактор, които да формират висока принадена стойност. Например, Интернет-базираните компании върху информационни и виртуални продукти, които се разнасят по-бързо от вятъра и се купуват в милиарден тираж...или нещо от вида.

А за телефончето на колегата, съдейки по първите му цифри, май наистина ще дойде импулсно. Пу-пу-пу!, да не му е уроки!
                        Тъй съм съгласен

Телефончето е импулсно, а и "Иван Иванов" звучи съмнително

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Е, те такова животно нЕма
                          ...За какво говорим. Друга малко ми беше мисълта: Съчетание на обективни предпоставки, обществени явления и човешки фактор, които да формират висока принадена стойност. Например, Интернет-базираните компании върху информационни и виртуални продукти, които се разнасят по-бързо от вятъра и се купуват в милиарден тираж...или нещо от вида.

А за телефончето на колегата, съдейки по първите му цифри, май наистина ще дойде импулсно. Пу-пу-пу!, да не му е уроки!

Коментар

• Първоначално изпратено от allwecanberich Разгледай мнение
                            Частно лице съм и финансирам проекти до 15000 лева. За връзка: Иван Иванов тел. 090063070 с вътрешен 128 Споделете идеята си с мен!
                            импулсен ли е телелфона

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              1. Гарантирана, ВИСОКА доходност.
                              Е, те такова животно нЕма

Коментар

• Не знам, дали момъкът е наясно КАКВО ИЗОБЩО означава "инвестиция". Моето скромно виждане е че, това е влагане на нещо /не е задължително пари/ в начинание, предприятие и т.н. с цел генериране на добавена стойност, пасивен доход и т.н. Ако се има предвид нещо, в което да закопаеш куп пари и да се надяваш някога, някак да повиши цената си /и дори това да стане, ако не можеш да го продадеш, за да осребриш/ имаме не "инвестиция" а ТОЧНО, ЗАКОПАВАНЕ на едни пари.
                                Перфектна, една инвестиция я правят:
                                1. Гарантирана, ВИСОКА доходност.
                                2. Сигурност /поради разни предпоставки, закони, норми и т.н./
                                3. Търсене на резултата и т.н.
                                Тази къща, която /уж/ феарлесс8 бил продавал, някак, за такава пачка...Дали ще я продаде? Ха дано, че да не умре от глад диването.

Коментар

Working...
                                X