IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
    Честито! Вече си Шеф...на двама безработни. Не мога да си представя колко трудно е било да си намериш адвокат. За брокер пък съвсем. Сега остава само последната стъпка ма тя най-лесна - некой инвеститор да те спонсорира и си готов. Само един последен въпрос - тоя инвеститор дали не може сам да си намери адвокат и брокер? Ти за какво си му?
    Е как за какво да му е? Ами да му управлява парите, щото онзи не може, налэ. Сещаш се. Едновременно с това, малкият ке си е оправил положението и паричките сами веки ке влизат у неговата сметка.
    И хинвеститурът ... абе да се радва, че е инвестирал.

Коментар

• Честито!

Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
      Намерил съм адвокат и един брокер за брокерска къща :P, само чакам някой инвеститор да ме спонсорира и да даде парички.
      Честито! Вече си Шеф...на двама безработни. Не мога да си представя колко трудно е било да си намериш адвокат. За брокер пък съвсем. Сега остава само последната стъпка ма тя най-лесна - некой инвеститор да те спонсорира и си готов. Само един последен въпрос - тоя инвеститор дали не може сам да си намери адвокат и брокер? Ти за какво си му?

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
        Намерил съм адвокат и един брокер за брокерска къща :P, само чакам някой инвеститор да ме спонсорира и да даде парички.
        А ти кво ,ще праиш

Коментар

Oхооо,ти си положил къртовски труд и си свършил най трудното.Остава ти най лесното и най елементарното
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Намерил съм адвокат и един брокер за брокерска къща :P, само чакам някой инвеститор да ме спонсорира и да даде парички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Определено, всички тези неща съм му ги казал на хлапака. Само дето не знае че, ако му "провърви" изведнъж да направи едни пари /в повече от скромната сума, която и към момента не може да управлява/, проблемите му няма да намалеят /т.е., няма "да си оправи положението"/, ами ще се увеличат. Интересно е да сподели после, след като попрочете онези книжки, дето ги е захапал, какво е разбрал. А ние тук да го подкрепим, като го задържим над водата, да не се удави.
              - Само нека много не се радва, че Неволята учи и подкрепя, както делфините-топка: със силни шутове и удари.
              Майтапът и иронията не са сладки нещо.
              Разбрах, че трябва да започна да цъкам монополи и да си пиша домашното (тоест как да си разпределям парите, за да имам пари!),а не отивам в магазина и безразборно да слага неща в куличката, и да не ги ям тия неща , а те да се развалят...
              Last edited by fearlessss8; 28.03.2015, 02:58.

Коментар

• Определено, всички тези неща съм му ги казал на хлапака. Само дето не знае че, ако му "провърви" изведнъж да направи едни пари /в повече от скромната сума, която и към момента не може да управлява/, проблемите му няма да намалеят /т.е., няма "да си оправи положението"/, ами ще се увеличат. Интересно е да сподели после, след като попрочете онези книжки, дето ги е захапал, какво е разбрал. А ние тук да го подкрепим, като го задържим над водата, да не се удави.
                - Само нека много не се радва, че Неволята учи и подкрепя, както делфините-топка: със силни шутове и удари.
                Майтапът и иронията не са сладки нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                  40к неговия дял от комисиона. ама той вероятно е на трудов договор с заплата 400 бруто. ако стане продажбата ще земе гол кур.нема основание да ги съди
                  ...Нещо от вида. В тази игра и сфера, в която се е хванал, нещата никак не са прости, нито лесни. И най-лесно е да се изпикае бачкаторът. Колкото е по-наивен, толкова е по-лесно. Млад да си грях не е. Не е грях и да не знаеш нещо - човек се учи. Ама да си упорит в нежеланието да извървиш пътя си и да бъдеш, преди да имаш - това вече, е малък връх на тъпнята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Малкия, нека ти разкажа случай, лично с мен:
                    Беше преди време. По необходимост - нещата ми само се сформираха, нямах съвсем никакъв опит, нито капитал - се хванах в търговска фирма. Доставяше скъпи - АМА СКЪПИ! - чудесийки за корпоративни клиенти. Докато продажбите ми бяха около няколко бона на месец, шефът недоволстваше но, ме държеше на работа. Заформи се сделка за около 1,2 милиона без ДДС от които, както се разбрахме с шефа, се чакаше 5 % комисионна за мен...и - дотам с моето присъствие във фирмата. Моите истински сделки започнаха СЛЕД напускането ми. По едно време, правех по 2-3 хиляди лева НА СЕДМИЦА. САМ. След това реализирах крупни пропуснати ползи от разни вътрешни игрички в един холдинг, след това, дойде Голямата Криза за семейството ми, след това, имахме погребение и т.н. /случва се/ но, фактът си остава: Като те гледат такъв убавец, шефовете ти ще ти се "радват" и, ако успееш да финализираш подобна сделка, твърде вероятно е да ти духнат под опашката, ПРЕДИ да ти платят въпросните 43 К. И тях няма да ги видиш, бидейки наивен, лаком и невнимателен към сигналите от обкръжението си. Цялостното ти поведение тук /и на скайпа, докато те търпях/ дават неутешителна прогноза.
                    Затова, наблегни на основната си работа и генерирай печалба за шефчето, ако можеш, прибери си очакваната комисионна и, тогава, с вече натрупан личен опит и средства, направи това, което твърдиш, че можеш. Както няма глупава вода, така няма и глупави пари: Ако и да минават /понякога/ покрай неподготвени то, не се задържат дълго. Чичковци, батковци и т.н. тук, ама естествено, ще си правим пишки с теб, доде не дойдеш на себе си и не уравновесиш глупостта в поведението си с мисъл и разбиране на света около себе си. Порасни и всичко ще се нареди. Иначе, бъзикът тук с теб е само началото и е съвсем безобиден. В реалния ти живот, ще следват истински ГАВРИ.
                    40к неговия дял от комисиона. ама той вероятно е на трудов договор с заплата 400 бруто. ако стане продажбата ще земе гол кур.нема основание да ги съди

Коментар

Не ми е 60 бона.Собственика дава по-малък %,а само от купувача е стандартен %.Също така фирмата не е моя и реално ако продам този имот, аз ще взема някъде 43000-43 500-44 000лв макс.
                      Малкия, нека ти разкажа случай, лично с мен:
                      Беше преди време. По необходимост - нещата ми само се сформираха, нямах съвсем никакъв опит, нито капитал - се хванах в търговска фирма. Доставяше скъпи - АМА СКЪПИ! - чудесийки за корпоративни клиенти. Докато продажбите ми бяха около няколко бона на месец, шефът недоволстваше но, ме държеше на работа. Заформи се сделка за около 1,2 милиона без ДДС от които, както се разбрахме с шефа, се чакаше 5 % комисионна за мен...и - дотам с моето присъствие във фирмата. Моите истински сделки започнаха СЛЕД напускането ми. По едно време, правех по 2-3 хиляди лева НА СЕДМИЦА. САМ. След това реализирах крупни пропуснати ползи от разни вътрешни игрички в един холдинг, след това, дойде Голямата Криза за семейството ми, след това, имахме погребение и т.н. /случва се/ но, фактът си остава: Като те гледат такъв убавец, шефовете ти ще ти се "радват" и, ако успееш да финализираш подобна сделка, твърде вероятно е да ти духнат под опашката, ПРЕДИ да ти платят въпросните 43 К. И тях няма да ги видиш, бидейки наивен, лаком и невнимателен към сигналите от обкръжението си. Цялостното ти поведение тук /и на скайпа, докато те търпях/ дават неутешителна прогноза.
                      Затова, наблегни на основната си работа и генерирай печалба за шефчето, ако можеш, прибери си очакваната комисионна и, тогава, с вече натрупан личен опит и средства, направи това, което твърдиш, че можеш. Както няма глупава вода, така няма и глупави пари: Ако и да минават /понякога/ покрай неподготвени то, не се задържат дълго. Чичковци, батковци и т.н. тук, ама естествено, ще си правим пишки с теб, доде не дойдеш на себе си и не уравновесиш глупостта в поведението си с мисъл и разбиране на света около себе си. Порасни и всичко ще се нареди. Иначе, бъзикът тук с теб е само началото и е съвсем безобиден. В реалния ти живот, ще следват истински ГАВРИ.
                      Last edited by Pyramid; 26.03.2015, 10:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                        Абе м,че, теб сън не те лови.Това е присъщо на дъртляците като мен.Аз на твойте години по това време или правех утринна физзарядка в кревата или наблегах на аналгина ,за да изгоня чуковете.Ама като се замислим може и да съм си барал оная работа в казармата.Все полезни неща
                        Хахахахха, лови ме сън, ама като преспя 20 часа и после 24 часа не спя хахахха , някви такива

Коментар

Абсолютно!
                          Абе м,че, теб сън не те лови.Това е присъщо на дъртляците като мен.Аз на твойте години по това време или правех утринна физзарядка в кревата или наблегах на аналгина ,за да изгоня чуковете.Ама като се замислим може и да съм си барал оная работа в казармата.Все полезни неща
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                            не бе ние си правим пишки с тебе
                            Абсолютно!

Коментар

Не ми е 60 бона.Собственика дава по-малък %,а само от купувача е стандартен %.Също така фирмата не е моя и реално ако продам този имот, аз ще взема някъде 43000-43 500-44 000лв макс.
                              А твърдиш, че 15к ти вършат работа да си направиш фирма... Е тогава за какво пишеш тук? Продаваш имота и правиш бизнеса. Ние за какво сме ти? То верно прилича вече, че се е..ваш с нас. За съжаление обаче не смятам така. Според мен си достатъчно заблуден първо да продадеш този имот (в сегашния вид на обявата ще бъда страшно изненадан ако изобщо някой прояви дори интерес за оглед). Освен това май сам не си вярваш, след като си тръгнал да търсиш чужди пари за агенция за НИ, в която ще се продават МНОГО имоти, а реално можеш да изкараш тройно финансиране сам с продажбата на ЕДИН имот.
                              ...

Коментар

грешна постановка. требе да оскубете продавача. а за купувача нулева комисиона.защото сделката е трудна. аз ако съм купувач с малко усилие ще го намеря тоя имот по снимките и за вас кур

Коментар

Working...
                                X