IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един в един пс клуб май е бизнесмен, поне говори с някви клиенти по бизнес ,та ако се престраша може да го заговоря. Може да измислим нещо, ако се престраша .Пуска деца на пс-тата за негова сметка.
    Last edited by fearlessss8; 03.04.2015, 09:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
      Следя темата от известно време. Юношата нещо трябва да е издразнил Pyramid-ата, щото той, колкото и да ме е яд на него и да му нямам вяра, си личи, че опитва да му помогне. И братията тук опитва но, fearlessss8 нещо се държи странно. Пирамидата го видяхме, той поне не таи нищо /и май опитва досега да му пази името на дребния/ но, ми е интересно виновникът за темата как вижда нещата в развитие. ще ни разкаже ли, как се развиха отношенията им и защо "старото куче" така скача срещу него?
      Pyramid скача срещу мене защото го мързи да си размърда задника , за бизнеси , които са успешни!

Коментар

• Абе ти сериозно ли? Все си те представях по...по- интелигентен ли, как да го река. не очаквах такава наивност от субект, претендиращ да е съдник. И аз съм любопитен, дали ще посмее да извади всичко, което сме си писали този дребния. На негово място, щях да си трая.

Коментар

• Следя темата от известно време. Юношата нещо трябва да е издразнил Pyramid-ата, щото той, колкото и да ме е яд на него и да му нямам вяра, си личи, че опитва да му помогне. И братията тук опитва но, fearlessss8 нещо се държи странно. Пирамидата го видяхме, той поне не таи нищо /и май опитва досега да му пази името на дребния/ но, ми е интересно виновникът за темата как вижда нещата в развитие. ще ни разкаже ли, как се развиха отношенията им и защо "старото куче" така скача срещу него?

Коментар

• ...

Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
            Браво, дано и за мен се подредят .
            Това ме подсеща за един виц:
            В първата брачна нощ Манго говори на Айшето:
            - Ох, Айше, дано си девствена!
            -Дано, Манго, дано! Ама надали...

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              Даааа,нещата се подредиха.Малко се бях заблудил,че е реален
              Браво, дано и за мен се подредят .

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                Бедата е именно в това, че е реален. Като поведение, като възгледи, и изобщо. Толкова много ... нездрави моменти в една личност и то, напълно реална. Естествено, нищо хубаво не следва от това и не препоръчвам никому да усети ... впечатлението за блато, което имах глупостта да си докарам в общуването с него. Извинете ме, колеги. Бях наивен - Съжалявам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Срещата ни беше виртуална. След близо 20 /да не бяха и повече/ ЛС, се срещнахме в скайп. Не трябваше, най-вероятно. Много е прилепчив и става досаден като конска муха та, наложи се да му блокирам контакта.
                  Сам си е виновен. Възможно е, някой да го е учил да не приема "не" за отговор но, той не прояви интелект да разбере, че, ако "не" и да е точно отговор, то "НЕ!" със сигурност е. Да се оправя, калпазанинът, писна ми от него.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• ...

Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                    Спри да ми досаждаш и да се обаждаш, и да ми се бъркаш спри, какво ще правя ти ли ще ми казваш ахахаха . 1900лв съм изкарал.
                    моя грешка...мислех, че цифрата е в евро. последен съвет от мен. СПРИ да пишеш тук. само ГЛУПАК би дал пари на някой, който би му казал в бъдеще това, което ми изръси по-горе. ТУК такъв няма да намериш. Едва ли ще намериш изобщо някъде, но тук шанса е микроскопичен. Престани да пълниш темата, в която всички очакват сериозни предложения. желая ти много успех. ще ти е нужен повече от колкото на всички тук взети заедно.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
                      Разбрах. Благодаря за отговора. TFA
                      NP,MG!

Коментар

Срещата ни беше виртуална. След близо 20 /да не бяха и повече/ ЛС, се срещнахме в скайп. Не трябваше, най-вероятно. Много е прилепчив и става досаден като конска муха та, наложи се да му блокирам контакта.
                        Сам си е виновен. Възможно е, някой да го е учил да не приема "не" за отговор но, той не прояви интелект да разбере, че, ако "не" и да е точно отговор, то "НЕ!" със сигурност е. Да се оправя, калпазанинът, писна ми от него.
                        Разбрах. Благодаря за отговора. TFA

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
                          Pyramid понеже прочетох по-долу че си се срещнал с младежа, можеш ли да ми кажеш ОТ къде е тоя юноша беден.?
                          Last edited by Pyramid; 31.03.2015, 23:00.

Коментар

Pyramid понеже прочетох по-долу че си се срещнал с младежа, можеш ли да ми кажеш ОТ къде е тоя юноша беден.?

Коментар

• Коментар

• Удивен

Удивен съм от търпението ви … случайно попаднали има навсякъде, особено тук е най лесно…. Ама вие си знаете де, щом ви се занимава ….

Коментар

Working...
                                X