Един в един пс клуб май е бизнесмен, поне говори с някви клиенти по бизнес ,та ако се престраша може да го заговоря. Може да измислим нещо, ако се престраша .Пуска деца на пс-тата за негова сметка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнениеСледя темата от известно време. Юношата нещо трябва да е издразнил Pyramid-ата, щото той, колкото и да ме е яд на него и да му нямам вяра, си личи, че опитва да му помогне. И братията тук опитва но, fearlessss8 нещо се държи странно. Пирамидата го видяхме, той поне не таи нищо /и май опитва досега да му пази името на дребния/ но, ми е интересно виновникът за темата как вижда нещата в развитие. ще ни разкаже ли, как се развиха отношенията им и защо "старото куче" така скача срещу него?
Коментар
-
Следя темата от известно време. Юношата нещо трябва да е издразнил Pyramid-ата, щото той, колкото и да ме е яд на него и да му нямам вяра, си личи, че опитва да му помогне. И братията тук опитва но, fearlessss8 нещо се държи странно. Пирамидата го видяхме, той поне не таи нищо /и май опитва досега да му пази името на дребния/ но, ми е интересно виновникът за темата как вижда нещата в развитие. ще ни разкаже ли, как се развиха отношенията им и защо "старото куче" така скача срещу него?
Коментар
-
...
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеБраво, дано и за мен се подредят .
В първата брачна нощ Манго говори на Айшето:
- Ох, Айше, дано си девствена!
-Дано, Манго, дано! Ама надали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеДаааа,нещата се подредиха.Малко се бях заблудил,че е реален
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеДаааа,нещата се подредиха.Малко се бях заблудил,че е реален
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСрещата ни беше виртуална. След близо 20 /да не бяха и повече/ ЛС, се срещнахме в скайп. Не трябваше, най-вероятно. Много е прилепчив и става досаден като конска муха та, наложи се да му блокирам контакта.
Сам си е виновен. Възможно е, някой да го е учил да не приема "не" за отговор но, той не прояви интелект да разбере, че, ако "не" и да е точно отговор, то "НЕ!" със сигурност е. Да се оправя, калпазанинът, писна ми от него.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
...
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеСпри да ми досаждаш и да се обаждаш, и да ми се бъркаш спри, какво ще правя ти ли ще ми казваш ахахаха . 1900лв съм изкарал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСрещата ни беше виртуална. След близо 20 /да не бяха и повече/ ЛС, се срещнахме в скайп. Не трябваше, най-вероятно. Много е прилепчив и става досаден като конска муха та, наложи се да му блокирам контакта.
Сам си е виновен. Възможно е, някой да го е учил да не приема "не" за отговор но, той не прояви интелект да разбере, че, ако "не" и да е точно отговор, то "НЕ!" със сигурност е. Да се оправя, калпазанинът, писна ми от него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнениеPyramid понеже прочетох по-долу че си се срещнал с младежа, можеш ли да ми кажеш ОТ къде е тоя юноша беден.?
Сам си е виновен. Възможно е, някой да го е учил да не приема "не" за отговор но, той не прояви интелект да разбере, че, ако "не" и да е точно отговор, то "НЕ!" със сигурност е. Да се оправя, калпазанинът, писна ми от него.Last edited by Pyramid; 31.03.2015, 23:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Коментар
Коментар