Първоначално изпратено от fearlessss8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеСпри да ми досаждаш и да се обаждаш, и да ми се бъркаш спри, какво ще правя ти ли ще ми казваш ахахаха . 1900лв съм изкарал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнениеПоследния път когато влязох в пс зала е бил.... преди около 10 години. Нямам нищо общо с бул. България също. Сега...малко по въпроса със сериозността ти. По груби сметки си изкарал едно 3-3.5к лева от дете сделки за 3 месеца. Тея пари къде са? Що не ги сложиш в бизнеса? Не знам какъв вариант си измислил да избиеш конкуренцията след като с едно просто копие си просто един от всички. Как ще се защитиш тогава? Ако не вярваш, че догодина ще има сделки както сега, за чий... влизаш в подобен бизнес?!? Честно казано изобщо не смятам, че си сериозен. Всъщност се съмнявам, че и ще станеш предвид как всичко ти минава само през ушите и до там. От 20-30 поста не написа НИЩО освен идеята. Наистина ли смяташ, че някой ще ти даде пари така? В момента въртя на шиш една група с техния прототип, биография и дялове на всички в отбора, цени на части и крайни цени за клиенти, заплати, маркетингова стратегия, бъдещи действия и прочие. Съмнявам се, че има инвеститор, който дори да прояви интерес към теб без да покажеш изброените отгоре неща по две като минимум. Да прояви интерес! Не да инвестира. Това идва после ако цифрите са интересни и реалистични и след мнооого уговорки. Продължавай да чакаш да паднат пари от небето да започнеш. Само ще вметна, че ако беше някоя дългокрака мацка щеше да имаш по голям шанс (това, което търсиш се нарича спонсор, а не инвеститор, т.е. сбъркал си форума).
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАз съм сериозен. Стига си се ебавал с мене.Давай да инвестираме, че не се знае след 1 година дали ще се продават толкова имоти като в момента.
Аве случайно ти да не си един, дето ходи в пс зала на бул.България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАз съм сериозен. Стига си се ебавал с мене. Давай да инвестираме, че не се знае след 1 година дали ще се продават толкова имоти като в момента.
Аве случайно ти да не си един, дето ходи в пс зала на бул.България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнениежалко, мислех малкия за буден и се надявах да попие нещо и да просперира, но май само си изгубих времето с него. Дано се появят по-сериозни кандидати за финансиране.
Аве случайно ти да не си един, дето ходи в пс зала на бул.България?Last edited by fearlessss8; 31.03.2015, 13:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИмам чувството, че при тези сделки се договаря "стандартна комисионна" за...брокера /да се чете "брокерската къща" а за нашия юнак - някакво заплащане, като да не се обиди и да си тръгне веднага. Ако допуснем, че стандартно се вземат 2%, от 33 К комисионната е само 660 /левчета или евро-процентът е същият/ и, следователно, няма как дори една хилядарка да се вземи нито при едната, нито при другата сделка.
Любопитно ми е, също така, какво ли означава съкращението "idk".
А, при тези цени и проценти, разбираемо е защо иска да си "оправи положението". Не разбирам друго: Ако някой действително влезе с пари като спонсор, той какво точно си мисли, че този спонсор няма да си иска своето ли? Да се моли, тогава, да не го налазят, ако нещо не провърви, както той се самонавива, че ще.
Още нещо: София НЕ Е България, макар да се навъдиха много брокерски къщи /"broke"= "разорявам"/ та, как смята да се справя с конкуренцията, такъв млад и зелен. Колко й е да го схрупа, какъвто е сладък и самонадеян.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение2 сделки за 4 месеца е доста над средното. средното е една на година. друг е въпроса че стая професия е трудно да живееш сносно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...а нямал провали. Поне, според него. Е, ако това не е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеIdk - не знам. Идва от "i don't know"
Какъвто и да е процента, дори 100% от комисионната да взема, 2 сделки за 4 месеца, са 2 сделки за 4 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИмам чувството, че при тези сделки се договаря "стандартна комисионна" за...брокера /да се чете "брокерската къща" а за нашия юнак - някакво заплащане, като да не се обиди и да си тръгне веднага. Ако допуснем, че стандартно се вземат 2%, от 33 К комисионната е само 660 /левчета или евро-процентът е същият/ и, следователно, няма как дори една хилядарка да се вземи нито при едната, нито при другата сделка.
А, при тези цени и проценти, разбираемо е защо иска да си "оправи положението". Не разбирам друго: Ако някой действително влезе с пари като спонсор, той какво точно си мисли, че този спонсор няма да си иска своето ли? Да се моли, тогава, да не го налазят, ако нещо не провърви, както той се самонавива, че ще.
Още нещо: София НЕ Е България, макар да се навъдиха много брокерски къщи /"broke"= "разорявам"/ та, как смята да се справя с конкуренцията, такъв млад и зелен. Колко й е да го схрупа, какъвто е сладък и самонадеян.
Какъвто и да е процента, дори 100% от комисионната да взема, 2 сделки за 4 месеца, са 2 сделки за 4 месеца.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Имам чувството, че при тези сделки се договаря "стандартна комисионна" за...брокера /да се чете "брокерската къща" а за нашия юнак - някакво заплащане, като да не се обиди и да си тръгне веднага. Ако допуснем, че стандартно се вземат 2%, от 33 К комисионната е само 660 /левчета или евро-процентът е същият/ и, следователно, няма как дори една хилядарка да се вземи нито при едната, нито при другата сделка.
Още нещо: София НЕ Е България, макар да се навъдиха много брокерски къщи /"broke"= "разорявам"/ та, как смята да се справя с конкуренцията, такъв млад и зелен. Колко й е да го схрупа, какъвто е сладък и самонадеян.Last edited by Pyramid; 29.03.2015, 19:59.
Коментар
Коментар