IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Вземи си виза за Щатите и ела при мен малко работа да отхвърлиш и ги имаш тия 3000 $.
    Ако ме уредиш лятото идвам , освен ако тука почна да печеля много .
    Last edited by fearlessss8; 10.04.2015, 18:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
      Търся 3000$ за създаване на игра за playstation 4. П.П. играта е започната за pc.
      Вземи си виза за Щатите и ела при мен малко работа да отхвърлиш и ги имаш тия 3000 $.

Коментар

• Доказано е: Луд умора няма.

Коментар

• Supertrader ще се жертва и ще си ипотекира апартамента , да може да изтегли 20к кредит, да може да си оправим положението и двамата , и да направим брокерска къща .

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Ахахаха, абе хора, уж сериозна, а я направихте на гювеч с простотии.
            "Търтя инвеститор да правимЕ некъф бизнез! Требват ми 100 бона като за начало. После не знам. Може още."

Ами тя цялата му идея на този младеж е такава: Чул, че който прави бизнес живее сито /най-често, така е/ и, за "да си оправи положението", решава, че трябва и той да се нареди и "да прави бизнес". Не е важно какъв, той не подбира, важно е "положението". Какво ТОЙ да даде на хората, не е важно. Важното е, какво /пак ТОЙ/ иска да вземе. Оттам, и "всеядността" му, без разлика, дали изобщо е способен да го "прави" този бизнес. Ще се радвам, ако успее нещо да изпрограмира но, дали го прави той, остава въпрос.

Коментар

• Ахахаха, абе хора, уж сериозна, а я направихте на гювеч с простотии.
              "Търтя инвеститор да правимЕ некъф бизнез! Требват ми 100 бона като за начало. После не знам. Може още."

Коментар

• Това, ти ли ще програмираш, или друг се поти? Защо /ако е така/ той не се яви тук? Та тук се рискува ти да опорочиш идеята. Оттам, естествено, пари едва ли ще дойдат. Но, ако ти си програмистът, защо поначало не започна с това? Истинските Програмисти, не случайно, са високо ценени. Там има истински пари и за този, и за другите ти идеи. С доходи от софтуерна изява /стига да се продава/ можеш да финансираш каквото ти е угодни и такъв подход, бих приветствал.
                Last edited by Pyramid; 09.04.2015, 15:09.

Коментар

• Търся 3000$ за създаване на игра за playstation 4. П.П. играта е започната за pc.

Коментар

Pyramid препоръчвам ти една книга да си купиш, Джо Оуен как да управляваме.Аз я взех на баща ми , по случай именния ден днеска .
                    Да е жив и здрав баща ти, както и ти. Единствено, не ми се лепИ, за Бога.
                    А книжката може и да я купя, обичам да чета.

Коментар

• Pyramid препоръчвам ти една книга да си купиш, Джо Оуен как да управляваме.Аз я взех на баща ми , по случай именния ден днеска .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        Ми ако той ти каже бизнеса ти за къв си му
                        Егати лепката.
                        Няма "да правИМ" бизнес с теб. НЕ ЖЕЛАЯ. Имам си свой, отговарям за него. Ти изобщо не си ми нужен. Оправяй се сам, прави си каквото щеш.
                        Уфффффф
                        Определено, ти си цар в себеизлагането и изключително бързо си спечели моата най-дълбока и искрена НЕПРИЯЗЪН. Съжалявам, че изобщо започнах разговор с такъв навлек.
                        Last edited by Pyramid; 03.04.2015, 19:08.

Коментар

Добре, кажи какъв бизнес според теб бихме могли да направим? Да поразмисля дали си струва?
                          Ми ако той ти каже бизнеса ти за къв си му

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Ей, малкия,
                            Някой, някъде някога / в т.ч. и в България, сега/ от такива неща може и да е правил пари и още да прави.
                            Обаче, няма никакви гаранции, че ти ще го сториш. Това-първо.
                            Второ, още като си пишехме на лични, ти обясних, че този бизнес не ми е по душа, не го разбирам и нямам пари за губене. Обясних ли ти? Обясних ти. Така че, не прехвърляй от болната глава на здравата.
                            Още Уорън Бъфет го е рекъл: "-Когато влагам, искам да е в нещо, което е важно и което разбирам. Ако не е важно /за мен/, защо да влагам? Ако не го разбирам, може да изгубя пари /а аз не искам да губя/. А, ако не го разбирам и не е важно за мен, е просто изключено."

Е, аз се придържам към една стройна система, формулирана от опитен майстор. Не е до мързел. Освен това, аз основно влагам усилия, познания, изобретателност - /неща, с които мога да се сдобия и на заем за без пари/ та, не мамИ хората. Който ме познава лично /а не по нечии коментари тук, във форум с доста спорни личности/ , ще го потвърди. ТИ за мен си рисков, безотговорен и не заслужаваш доверие. И, което е много по-лошо, сам работиш срещу себе си в тази насока. Оправяй се, не мога да те мисля.
                            Добре, кажи какъв бизнес според теб бихме могли да направим? Да поразмисля дали си струва?

Коментар

Pyramid скача срещу мене защото го мързи да си размърда задника , за бизнеси , които са успешни!
                              Ей, малкия,
                              Някой, някъде някога / в т.ч. и в България, сега/ от такива неща може и да е правил пари и още да прави.
                              Обаче, няма никакви гаранции, че ти ще го сториш. Това-първо.
                              Второ, още като си пишехме на лични, ти обясних, че този бизнес не ми е по душа, не го разбирам и нямам пари за губене. Обясних ли ти? Обясних ти. Така че, не прехвърляй от болната глава на здравата.
                              Още Уорън Бъфет го е рекъл: "-Когато влагам, искам да е в нещо, което е важно и което разбирам. Ако не е важно /за мен/, защо да влагам? Ако не го разбирам, може да изгубя пари /а аз не искам да губя/. А, ако не го разбирам и не е важно за мен, е просто изключено."

Е, аз се придържам към една стройна система, формулирана от опитен майстор. Не е до мързел. Освен това, аз основно влагам усилия, познания, изобретателност - /неща, с които мога да се сдобия и на заем за без пари/ та, не мамИ хората. Който ме познава лично /а не по нечии коментари тук, във форум с доста спорни личности/ , ще го потвърди. ТИ за мен си рисков, безотговорен и не заслужаваш доверие. И, което е много по-лошо, сам работиш срещу себе си в тази насока. Оправяй се, не мога да те мисля.

Коментар

Pyramid скача срещу мене защото го мързи да си размърда задника , за бизнеси , които са успешни!

До колкото разбрах от него не се иска да си мърда задника, а да дава пари. Двете неща са съвсем различни

Коментар

Working...
                                X