Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Last edited by fearlessss8; 10.04.2015, 18:10.
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеТърся 3000$ за създаване на игра за playstation 4. П.П. играта е започната за pc.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАхахаха, абе хора, уж сериозна, а я направихте на гювеч с простотии.
"Търтя инвеститор да правимЕ некъф бизнез! Требват ми 100 бона като за начало. После не знам. Може още."
Ами тя цялата му идея на този младеж е такава: Чул, че който прави бизнес живее сито /най-често, така е/ и, за "да си оправи положението", решава, че трябва и той да се нареди и "да прави бизнес". Не е важно какъв, той не подбира, важно е "положението". Какво ТОЙ да даде на хората, не е важно. Важното е, какво /пак ТОЙ/ иска да вземе. Оттам, и "всеядността" му, без разлика, дали изобщо е способен да го "прави" този бизнес. Ще се радвам, ако успее нещо да изпрограмира но, дали го прави той, остава въпрос.
Коментар
-
Това, ти ли ще програмираш, или друг се поти? Защо /ако е така/ той не се яви тук? Та тук се рискува ти да опорочиш идеята. Оттам, естествено, пари едва ли ще дойдат. Но, ако ти си програмистът, защо поначало не започна с това? Истинските Програмисти, не случайно, са високо ценени. Там има истински пари и за този, и за другите ти идеи. С доходи от софтуерна изява /стига да се продава/ можеш да финансираш каквото ти е угодни и такъв подход, бих приветствал.Last edited by Pyramid; 09.04.2015, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеPyramid препоръчвам ти една книга да си купиш, Джо Оуен как да управляваме.Аз я взех на баща ми , по случай именния ден днеска .
А книжката може и да я купя, обичам да чета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи ако той ти каже бизнеса ти за къв си му
Няма "да правИМ" бизнес с теб. НЕ ЖЕЛАЯ. Имам си свой, отговарям за него. Ти изобщо не си ми нужен. Оправяй се сам, прави си каквото щеш.
Уфффффф
Определено, ти си цар в себеизлагането и изключително бързо си спечели моата най-дълбока и искрена НЕПРИЯЗЪН. Съжалявам, че изобщо започнах разговор с такъв навлек.Last edited by Pyramid; 03.04.2015, 19:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеДобре, кажи какъв бизнес според теб бихме могли да направим? Да поразмисля дали си струва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕй, малкия,
Някой, някъде някога / в т.ч. и в България, сега/ от такива неща може и да е правил пари и още да прави.
Обаче, няма никакви гаранции, че ти ще го сториш. Това-първо.
Второ, още като си пишехме на лични, ти обясних, че този бизнес не ми е по душа, не го разбирам и нямам пари за губене. Обясних ли ти? Обясних ти. Така че, не прехвърляй от болната глава на здравата.
Още Уорън Бъфет го е рекъл: "-Когато влагам, искам да е в нещо, което е важно и което разбирам. Ако не е важно /за мен/, защо да влагам? Ако не го разбирам, може да изгубя пари /а аз не искам да губя/. А, ако не го разбирам и не е важно за мен, е просто изключено."
Е, аз се придържам към една стройна система, формулирана от опитен майстор. Не е до мързел. Освен това, аз основно влагам усилия, познания, изобретателност - /неща, с които мога да се сдобия и на заем за без пари/ та, не мамИ хората. Който ме познава лично /а не по нечии коментари тук, във форум с доста спорни личности/ , ще го потвърди. ТИ за мен си рисков, безотговорен и не заслужаваш доверие. И, което е много по-лошо, сам работиш срещу себе си в тази насока. Оправяй се, не мога да те мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеPyramid скача срещу мене защото го мързи да си размърда задника , за бизнеси , които са успешни!
Някой, някъде някога / в т.ч. и в България, сега/ от такива неща може и да е правил пари и още да прави.
Обаче, няма никакви гаранции, че ти ще го сториш. Това-първо.
Второ, още като си пишехме на лични, ти обясних, че този бизнес не ми е по душа, не го разбирам и нямам пари за губене. Обясних ли ти? Обясних ти. Така че, не прехвърляй от болната глава на здравата.
Още Уорън Бъфет го е рекъл: "-Когато влагам, искам да е в нещо, което е важно и което разбирам. Ако не е важно /за мен/, защо да влагам? Ако не го разбирам, може да изгубя пари /а аз не искам да губя/. А, ако не го разбирам и не е важно за мен, е просто изключено."
Е, аз се придържам към една стройна система, формулирана от опитен майстор. Не е до мързел. Освен това, аз основно влагам усилия, познания, изобретателност - /неща, с които мога да се сдобия и на заем за без пари/ та, не мамИ хората. Който ме познава лично /а не по нечии коментари тук, във форум с доста спорни личности/ , ще го потвърди. ТИ за мен си рисков, безотговорен и не заслужаваш доверие. И, което е много по-лошо, сам работиш срещу себе си в тази насока. Оправяй се, не мога да те мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеPyramid скача срещу мене защото го мързи да си размърда задника , за бизнеси , които са успешни!
До колкото разбрах от него не се иска да си мърда задника, а да дава пари. Двете неща са съвсем различни
Коментар
Коментар