IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
    Така е чадо.
    пс. Момче намери ли кинтити? Оправи ли си положението?
    Нищо не съм намерил. Имам една идея, ако искате може да си опитаме късмета.SuperTrader има земя в Родопите(село Стаменово), която се продава и е възможно под нея да има злато. Та може да разкопаем много на дълбоко с багер . Земята е частна, та ако собственика иска може да си разкопава до където иска на дълбоко.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
      Христос Воскресе на всички!
      Така е чадо.
      пс. Момче намери ли кинтити? Оправи ли си положението?

Коментар

• .
        Last edited by fearlessss8; 12.04.2015, 19:02.

Коментар

• Христос Воскресе на всички!
          Last edited by fearlessss8; 12.04.2015, 16:57.

Коментар

3000$ са само от от Сони да ти дадът достъп до програмата за създаване на игри.
            ЛЭЛЭ, какви "Откровения"! Какво ли ще чуем тук само до седмица, ме е страх дори да си помисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Ами като не искаш да си имаш главоболия , не му отговаряй. Пробва и при мен но го сиктирдосах и това е. С желанието си да спечели по всякакъв начин отблъсква хората, отделно че не разбира нищо и така доколкото гледам няма желание да се учи. Да ходи да учи някъде, да чука камъни и да заделя тези 3000$ по един лев на месец и така да му се избистрят идеите. Но той не иска това, иска парите. Като ги получи/ ако/ ще ги издуха и така до следващия балък който се хване на въдицата.
              Безстрашния тези 1000лв които каза че са ти малко , са напълно достатъчни на други да си плащат квартира+ храна+ разходи/други/ и да спестяват. Сядай си на задника , работи спестявай и инвестирай в своите идеи, недей да чакаш друг да инвестира.
              И като информация 3000$ за комп игра са прекалено малко,В германия програмист получава около 4000 евро чисти за месец и си бара фара. Така че ако го кажеш това на някой програмист най много да изядеш пердах
              3000$ са само от от Сони да ти дадът достъп до програмата за създаване на игри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
                Стига се връзвахте на новият профил на Черкезов
                Беха мини в африка, боинги 747, велики географски открития , а сега за плейстейшъни говори и се заяжда с пирамидалния отново.
                Къв Черкезов, кви 5 лева... Нещо бъркаш, относно географски открития, както правят по discovery, купуват парцел,разкопват го и търсят за злато, та може и тук да се прави това.

Коментар

Беха мини в африка, боинги 747, велики географски открития , а сега за плейстейшъни говори и се заяжда с пирамидалния отново.
                  Този е риъл бре
                  Даже с фейса си е влязъл

Коментар

Е аз ще си платя билета, ти ми намери виза и квартира.
                    Да ти се"радва" човек..... КАК успя да увлечеш такова внимание! Образи като теб познавам десетки, назначавам такива по 40-50бр. всяка пролет, за сезона, същите мераклии са .... ама тука явни си намерил кой да ти връзва... За моя голяма почуда и удивление!... Дръж тук, дерзай, че другаде може и друго внимание да получиш... Това е съвет, колкото и да не ти се вЕрва!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Не съм проучвал IP-то на малкия, нито на дохтура но, някак не ми се връзва да са едно и също лице. Дохтурът е спорен, но, интелигентен, докато малкият - дори и за него, пределно "напорист" ли, как да го кажа, в посредственост и "всеядност". Черкезов не се владее, и току изпростее. малкият СЕ владее...и, въпреки това, не може да спре да намъква всичко под себе си. Определено, за събеседник, предпочитам Черкезов. С него може и да се скара човек и да се отблъсне. С това тук двуного, обаче, си като стъпил в тресавище.
                      Най-вероятно, става дума за различни хора.
                      Ами като не искаш да си имаш главоболия , не му отговаряй. Пробва и при мен но го сиктирдосах и това е. С желанието си да спечели по всякакъв начин отблъсква хората, отделно че не разбира нищо и така доколкото гледам няма желание да се учи. Да ходи да учи някъде, да чука камъни и да заделя тези 3000$ по един лев на месец и така да му се избистрят идеите. Но той не иска това, иска парите. Като ги получи/ ако/ ще ги издуха и така до следващия балък който се хване на въдицата.
                      Безстрашния тези 1000лв които каза че са ти малко , са напълно достатъчни на други да си плащат квартира+ храна+ разходи/други/ и да спестяват. Сядай си на задника , работи спестявай и инвестирай в своите идеи, недей да чакаш друг да инвестира.
                      И като информация 3000$ за комп игра са прекалено малко,В германия програмист получава около 4000 евро чисти за месец и си бара фара. Така че ако го кажеш това на някой програмист най много да изядеш пердах

Коментар

Не съм проучвал IP-то на малкия, нито на дохтура но, някак не ми се връзва да са едно и също лице. Дохтурът е спорен, но, интелигентен, докато малкият - дори и за него, пределно "напорист" ли, как да го кажа, в посредственост и "всеядност". Черкезов не се владее, и току изпростее. малкият СЕ владее...и, въпреки това, не може да спре да намъква всичко под себе си. Определено, за събеседник, предпочитам Черкезов. С него може и да се скара човек и да се отблъсне. С това тук двуного, обаче, си като стъпил в тресавище.
                        Най-вероятно, става дума за различни хора.

Коментар

• Стига се връзвахте на новият профил на Черкезов
                          ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Не разполагам с такива правомощия да те докарам тук иначе щях да те взема при мен на работа.
                            Е аз ще си платя билета, ти ми намери виза и квартира.

Коментар

Ако ме уредиш лятото идвам , освен ако тука почна да печеля много .
                              Не разполагам с такива правомощия да те докарам тук иначе щях да те взема при мен на работа.

Коментар

• ...искаше да прави бизнес момчето. Аха. Интересно, тръгне ли веднъж,
                                1.Ще ли се върне.
                                2. АКО се върне, дали сам ще вложи изкараните там пари В СВОЯ СИ бизнес?

Коментар

Working...
                                X