Първоначално изпратено от БОГ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеХристос Воскресе на всички!
пс. Момче намери ли кинтити? Оправи ли си положението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение3000$ са само от от Сони да ти дадът достъп до програмата за създаване на игри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми като не искаш да си имаш главоболия , не му отговаряй. Пробва и при мен но го сиктирдосах и това е. С желанието си да спечели по всякакъв начин отблъсква хората, отделно че не разбира нищо и така доколкото гледам няма желание да се учи. Да ходи да учи някъде, да чука камъни и да заделя тези 3000$ по един лев на месец и така да му се избистрят идеите. Но той не иска това, иска парите. Като ги получи/ ако/ ще ги издуха и така до следващия балък който се хване на въдицата.
Безстрашния тези 1000лв които каза че са ти малко , са напълно достатъчни на други да си плащат квартира+ храна+ разходи/други/ и да спестяват. Сядай си на задника , работи спестявай и инвестирай в своите идеи, недей да чакаш друг да инвестира.
И като информация 3000$ за комп игра са прекалено малко,В германия програмист получава около 4000 евро чисти за месец и си бара фара. Така че ако го кажеш това на някой програмист най много да изядеш пердах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеСтига се връзвахте на новият профил на Черкезов
Беха мини в африка, боинги 747, велики географски открития , а сега за плейстейшъни говори и се заяжда с пирамидалния отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеСтига се връзвахте на новият профил на Черкезов
Беха мини в африка, боинги 747, велики географски открития , а сега за плейстейшъни говори и се заяжда с пирамидалния отново.
Даже с фейса си е влязъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЕ аз ще си платя билета, ти ми намери виза и квартира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе съм проучвал IP-то на малкия, нито на дохтура но, някак не ми се връзва да са едно и също лице. Дохтурът е спорен, но, интелигентен, докато малкият - дори и за него, пределно "напорист" ли, как да го кажа, в посредственост и "всеядност". Черкезов не се владее, и току изпростее. малкият СЕ владее...и, въпреки това, не може да спре да намъква всичко под себе си. Определено, за събеседник, предпочитам Черкезов. С него може и да се скара човек и да се отблъсне. С това тук двуного, обаче, си като стъпил в тресавище.
Най-вероятно, става дума за различни хора.
Безстрашния тези 1000лв които каза че са ти малко , са напълно достатъчни на други да си плащат квартира+ храна+ разходи/други/ и да спестяват. Сядай си на задника , работи спестявай и инвестирай в своите идеи, недей да чакаш друг да инвестира.
И като информация 3000$ за комп игра са прекалено малко,В германия програмист получава около 4000 евро чисти за месец и си бара фара. Така че ако го кажеш това на някой програмист най много да изядеш пердах
Коментар
-
Най-вероятно, става дума за различни хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе разполагам с такива правомощия да те докарам тук иначе щях да те взема при мен на работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАко ме уредиш лятото идвам , освен ако тука почна да печеля много .
Коментар
Коментар