IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Аз пък търся дарител.Някой,ако ми дари няколко милиона,цял живот с добро ще го споменавам!
    Пускай редовно тото и лото 6/47, туко виж ти подарят милионите

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
      Защо не и двете .
      Продавам кирки и лопати

Коментар

• Ся не копирайте момчето без лиценз, мОлим! Безстрашното 8 не мое, такова, да си дели донорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
          Аз пък търся дарител.Някой,ако ми дари няколко милиона,цял живот с добро ще го споменавам!
          На и аз, да не сме близнаци бре.... басси!

Коментар

• Аз пък търся дарител.Някой,ако ми дари няколко милиона,цял живот с добро ще го споменавам!
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              ...Само дето не знае момъкът, че откритите в земята ценности принадлежат по закон на...ДЪРЖАВАТА.
              - Ха сега, де !

...А за акъл да са дава на момчето-САКЪНЪ! Оно си има в излишък: И да ни зарине, и да му остане. Гледам, ръси нови идеи, а Дани го будалка ли, будалка. Трябва да си прекопае двора, търси мераклии, дето и да му платят.
              Принадлежат ,ама никой не е толкова тъп, да ги даде на държавата и да вземе само 10% от стойността им .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                е нали бизнесмен щеше да ставаш . а пък сега иманяр
                Защо не и двете .

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                  Вземи си шофьорска книжка и стани таксиджия ако не потръгне може на село да засадиш лук, домати, чушки.Малко да ти се поизпоти задника.Баща ти що не ти даде пари за твоите бизнес зулуми или като те види какъв си титан на мисълта и слага тапи на ушите.

Коментар

• Вземи си шофьорска книжка и стани таксиджия ако не потръгне може на село да засадиш лук, домати, чушки.Малко да ти се поизпоти задника.Баща ти що не ти даде пари за твоите бизнес зулуми или като те види какъв си титан на мисълта и слага тапи на ушите.

Коментар

• ...Само дето не знае момъкът, че откритите в земята ценности принадлежат по закон на...ДЪРЖАВАТА.
                      - Ха сега, де !

...А за акъл да са дава на момчето-САКЪНЪ! Оно си има в излишък: И да ни зарине, и да му остане. Гледам, ръси нови идеи, а Дани го будалка ли, будалка. Трябва да си прекопае двора, търси мераклии, дето и да му платят.
                      Last edited by Pyramid; 14.04.2015, 10:22.

Коментар

• Не е луд който изял зелника,а...........Тук ви гъбаркат и веднага разни комплексари се правят на меценати,на разбирачи и дай да дадем акъл на момчето.

Коментар

Нищо не съм намерил. Имам една идея, ако искате може да си опитаме късмета.SuperTrader има земя в Родопите(село Стаменово), която се продава и е възможно под нея да има злато. Та може да разкопаем много на дълбоко с багер . Земята е частна, та ако собственика иска може да си разкопава до където иска на дълбоко.
                          Действай аз ще ти изкупувам златото.

Коментар

• е нали бизнесмен щеше да ставаш . а пък сега иманяр

Коментар

Нищо не съм намерил. Имам една идея, ако искате може да си опитаме късмета.SuperTrader има земя в Родопите(село Стаменово), която се продава и е възможно под нея да има злато. Та може да разкопаем много на дълбоко с багер . Земята е частна, та ако собственика иска може да си разкопава до където иска на дълбоко.
                              Ти намери манги, трактор, разкопай по надълбоко, а аз ще дойда да бера злато.
                              Един приятел казваше за такива като теб, на глупаците вода носи. Та и твоята работа

Коментар

• Според карти и информация в интернет има останки от стар златодобив още от античността.Установени са наличието над 20пещи близко до около мястото на supertrader(село стаманево).

Коментар

Working...
                                X