Първоначално изпратено от onufri
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАз пък търся дарител.Някой,ако ми дари няколко милиона,цял живот с добро ще го споменавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Само дето не знае момъкът, че откритите в земята ценности принадлежат по закон на...ДЪРЖАВАТА.
- Ха сега, де !
...А за акъл да са дава на момчето-САКЪНЪ! Оно си има в излишък: И да ни зарине, и да му остане. Гледам, ръси нови идеи, а Дани го будалка ли, будалка. Трябва да си прекопае двора, търси мераклии, дето и да му платят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениее нали бизнесмен щеше да ставаш . а пък сега иманяр
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеВземи си шофьорска книжка и стани таксиджия ако не потръгне може на село да засадиш лук, домати, чушки.Малко да ти се поизпоти задника.Баща ти що не ти даде пари за твоите бизнес зулуми или като те види какъв си титан на мисълта и слага тапи на ушите.
Коментар
-
...Само дето не знае момъкът, че откритите в земята ценности принадлежат по закон на...ДЪРЖАВАТА.
- Ха сега, де !
...А за акъл да са дава на момчето-САКЪНЪ! Оно си има в излишък: И да ни зарине, и да му остане. Гледам, ръси нови идеи, а Дани го будалка ли, будалка. Трябва да си прекопае двора, търси мераклии, дето и да му платят.Last edited by Pyramid; 14.04.2015, 10:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНищо не съм намерил. Имам една идея, ако искате може да си опитаме късмета.SuperTrader има земя в Родопите(село Стаменово), която се продава и е възможно под нея да има злато. Та може да разкопаем много на дълбоко с багер . Земята е частна, та ако собственика иска може да си разкопава до където иска на дълбоко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНищо не съм намерил. Имам една идея, ако искате може да си опитаме късмета.SuperTrader има земя в Родопите(село Стаменово), която се продава и е възможно под нея да има злато. Та може да разкопаем много на дълбоко с багер . Земята е частна, та ако собственика иска може да си разкопава до където иска на дълбоко.
Един приятел казваше за такива като теб, на глупаците вода носи. Та и твоята работа
Коментар
Коментар