Първоначално изпратено от fearlessss8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеДайте нещо да правим, че без пари не се стои .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПари се правят с пари! IF YOU KNOW WHAT I MEAN .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПари се правят с пари! IF YOU KNOW WHAT I MEAN .Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЕвтини земи бол,клиенти с кредити бол,работници бол(а може и без работници,supertrader разбира от строежи). Само инвеститор , който да ни даде пари на заем нямаме ...
Че даже и нагляр - не само на 2 ще делите печалбата, даже и трети ще включите
пс. Ако намерите балъка - включете ме и мен, имам дълбоки познания по координацията на подизпълнители и supply-chain-a
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНяколко дребни въпроса:
Ще строите, ОК.
1.За кого? Коя е целевата група клиенти? - новобогаташи, дето искат да се изгъзят с принтиран дом
2.Кой ще плаща? Тоест, с какви пари? Общиски фондове, предприемачи-посредници и т.н.? - инвеститора, чужди - без посредници.
3.Как? На етапи или наведнъж? Предплата или на окончателно плащане? Наведнъж с предплата
4.Защо клиентите да предпочетат вас? С каква репутация ще се ползваш сред тях, ако досега...сещаш се? - Щото сме по-симпатични от конкуренцията, а колегата има слънчеви очила и снимка до готина кола.
5.А необходимите средства, тях откъде ще ги вземеш? 3D-принтерът, материалите? - alibaba.com
6.Как ще решиш въпроса със земята? - Само на земя на собсгтвеника.
7.Каква форма ще има юр.лице, с което ще работиш? Регистрирано ли е вече? Ти 3000 долара не можеш да привлечеш - да речем, че е само неопитност - как ще привлечеш 100 пъти по толкова? ЕТ
8.Проектите кой ще ги изготвя? Има много в piratebay.se и zamunda, все пак сме 3Д принтери.
9.Как и откъде ще набираш работници? Каква квалификация трябва да имат те? Jobs.bg - више убразование, английски перфектно, а немски и френски са предимство.
Има и още въпроси но, на тези въпроси да отговориш, на първо време, а по-нататък, ще видим. Идеята НЕ Е само едно изречение и схема от типа "от тук-там-край".
Ебаваш се, нали?Last edited by vankata23; 16.04.2015, 21:46.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЧе прави пари! Кой ти пречи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНяколко дребни въпроса:
Ще строите, ОК.
1.За кого? Коя е целевата група клиенти?
2.Кой ще плаща? Тоест, с какви пари? Общиски фондове, предприемачи-посредници и т.н.?
3.Как? На етапи или наведнъж? Предплата или на окончателно плащане?
4.Защо клиентите да предпочетат вас? С каква репутация ще се ползваш сред тях, ако досега...сещаш се?
5.А необходимите средства, тях откъде ще ги вземеш? 3D-принтерът, материалите?
6.Как ще решиш въпроса със земята?
7.Каква форма ще има юр.лице, с което ще работиш? Регистрирано ли е вече? Ти 3000 долара не можеш да привлечеш - да речем, че е само неопитност - как ще привлечеш 100 пъти по толкова?
8.Проектите кой ще ги изготвя?
9.Как и откъде ще набираш работници? Каква квалификация трябва да имат те?
Има и още въпроси но, на тези въпроси да отговориш, на първо време, а по-нататък, ще видим. Идеята НЕ Е само едно изречение и схема от типа "от тук-там-край".
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеДайте нещо да правим, че без пари не се стои .Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Няколко дребни въпроса:
Ще строите, ОК.
1.За кого? Коя е целевата група клиенти?
2.Кой ще плаща? Тоест, с какви пари? Общиски фондове, предприемачи-посредници и т.н.?
3.Как? На етапи или наведнъж? Предплата или на окончателно плащане?
4.Защо клиентите да предпочетат вас? С каква репутация ще се ползваш сред тях, ако досега...сещаш се?
5.А необходимите средства, тях откъде ще ги вземеш? 3D-принтерът, материалите?
6.Как ще решиш въпроса със земята?
7.Каква форма ще има юр.лице, с което ще работиш? Регистрирано ли е вече? Ти 3000 долара не можеш да привлечеш - да речем, че е само неопитност - как ще привлечеш 100 пъти по толкова?
8.Проектите кой ще ги изготвя?
9.Как и откъде ще набираш работници? Каква квалификация трябва да имат те?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеМоже да строиме евтини къщи с гигантски 3д принтери . https://www.youtube.com/watch?v=OYqBxEAtXZA#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеДайте нещо да правим, че без пари не се стои .
Идея за бизнес има ли??#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПускай редовно тото и лото 6/47, туко виж ти подарят милионите
Коментар
Коментар