IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
    Няма ли да се намери някой инвеститор, който да ми даде 20к заем за 6 месеца?? Връщам 25к.
    Ми ако не ги върнеш?
    Що не питаш Бойко Борисов

Коментар

• Няма ли да се намери някой инвеститор, който да ми даде 20к заем за 6 месеца?? Връщам 25к.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
        хахахах бахти палячото
        Еййй, че си и тиии! Па пожелай му да му дадат, де! И двете страни ще получат урок: Той-да си пише домашното /а при среща с банката-да си носи вазелин и валериян/ а банката-че наистина, на ... експерти като него, НЕ СЕ ДАВА.

Коментар

Е що бе, все ще се намери някой ,който да ми даде кредит май или юни .
          хахахах бахти палячото
          #dagoduhatbednite

Коментар

• Е що бе, все ще се намери някой ,който да ми даде кредит май или юни .
            Банка? Пожелавам ти да ти дадат. И, тогава, ако се справиш...
            Само че, трябва много-много да се постараеш. Те са в пъти по-консервативни и от нас и, влезеш ли им в регистрите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Не се занимавай с нищо тогава.Няма кой да ти даде пари а ако все пак се намери някой то той трябва да е пълен идиот.
              Е що бе, все ще се намери някой ,който да ми даде кредит май или юни .

Коментар

Аз работа имам, ама пари слабо,малко .
                Не се занимавай с нищо тогава.Няма кой да ти даде пари а ако все пак се намери някой то той трябва да е пълен идиот.

Коментар

Предвид това, което предлагаш, умееш и правиш, сравнено с това, какво и как говориш, пак са доста. Искам да кажа, че отношението цена/качество за твоя случай е направо максимално.
                  Също така, е максимално възможен заетият от твоя милост брой работни места при тези параметри. Не унивай: Винаги може и по-зле.
                  Last edited by Pyramid; 17.04.2015, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                    Ако имаше потенциал в теб момче хората с парите щяха да са те надушили като лайно мухи.Явно си изсъхнал или си рисуван.
                    Иди с идеите си при няколко банкера те ще ти отворят очите.
                    Кредит няма да ми дадът, иначе отдавна да съм взел ... За това търся пари на заем от някой инвеститор.

Коментар

На първо място си намери работа.Всеки ден ще ти дават да правиш нещо и ще имаш и пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                        Ако имаше потенциал в теб момче хората с парите щяха да са те надушили като лайно мухи.Явно си изсъхнал или си рисуван.
                        Те и други работи може да му отворят

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                          Абе да не би, тука, служебен катализатор ( назначен от Инвестора ) да ви гъбарка … баси глупостите …
                          + 1

Toлкова страници се изписаха за еднин некадърник.Не мислите ли,че е необходимо да го оставите сам с мислите и щенията му

Коментар

Евтини земи бол,клиенти с кредити бол,работници бол(а може и без работници,supertrader разбира от строежи). Само инвеститор , който да ни даде пари на заем нямаме ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Добре де, който и да е, защо - освен по хуманитарни причини - му е да наема точно наш Юнак? Работлив ли е? Изобретателен? Интелигентен? Бързо да се учи нещо? Една причина ми посочи, освен да не иска да умре от глад?
                              Нахално-нагъл е .

Коментар

На първо място си намери работа.Всеки ден ще ти дават да правиш нещо и ще имаш и пари.
                                Добре де, който и да е, защо - освен по хуманитарни причини - му е да наема точно наш Юнак? Работлив ли е? Изобретателен? Интелигентен? Бързо да се учи нещо? Една причина ми посочи, освен да не иска да умре от глад?

Коментар

Working...
                                X