IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    аз мога да ти уредя 20к за 25 к за 6 месеца ама нещо в София да се заложи. може и идеална част
    Главата си залагам ако става . В София няма какво да заложа.То май се е видяло, че още дълго ще си стоя без пари ... Имам 16% от апартамент-3 стаен(София),ама наще няма да ми дадът документи...16те % от 3 стайния тухлен апартамент струват 8333евро някъде.
    Last edited by fearlessss8; 23.04.2015, 23:43.

Коментар

• Дали не си мисли че, ако някой тук се навие да "ивнестира" при него, няма да му бъде търсена "чак такава" отговорност? Дали не вярва, че банката е институция, а обикновеният инвеститор - един "глупак с много пари", който няма нуждите лостове да си изиска парите обратно? "Ами така стана, кво да правя?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Защо не дръпнеш един бърз кредит
        Щото знае че после ще яде шамари.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Хващай за инвеститори тези които правят принтерите, те там не могат да си намерят толкова евтина земя да принтират на нея къщи..там отдавна цените са надскочили цената на земята тук. Може да могат евтина къща да принтират, но земята за нея обезсмисля ниската себестойност на принтираната къща.Не си губи времето, във форума може да намериш много които да ти предложат земи - терени, това е което може да търсиш тук.
          Дани, колко е ниската себестойност на печатаната къща? Някакви /приблизителни/ цифри? От какви материали се печата, и колко години може да издържи? Сеизмично, биологично, качество на топлоизолацията, товароносимост ? И тези, дето правят принтерите, за какво ще им е да инвестират при положение, че после напечатаните евтино къщи не могат ги изнесе някъде, където да им ги купят достатъчно скъпо та, да спечелят повечко? Ганю е тарикат, ама гол бе, гол! Как да ги убеди наш юнак, като няма структурирана мисъл и изказ? Че той, ако ги запращи и тях с това, как трябва да си оправел положението, кой ще го вземе на сериозно? Наистина, много е трудно сега да стартираш от под нулата, дори, ако се вържеш по някоя програма, дето да ти дадат 90% грант. Не го знам от нечий разказ. А умен безстрашен8, каквито ги ръси, ами той ще хвърли каиша на първия зАвой - какво правят тогава пишман-инвестиралите в него? Разбирам, искаш да му помогнеш, ама не е правилният човек. Подсказал си му нещо-остави го да се мъчи и НЕ ПОЕМАЙ негови разходи, че я видиш благодарност, я-не. По-скоро, не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Като идеш да си ги вземаш, филмирай и после го пусни да погледаме.
            уточних че ше има залог

Коментар

• fearlessss8

Хващай за инвеститори тези които правят принтерите, те там не могат да си намерят толкова евтина земя да принтират на нея къщи..там отдавна цените са надскочили цената на земята тук. Може да могат евтина къща да принтират, но земята за нея обезсмисля ниската себестойност на принтираната къща.Не си губи времето, във форума може да намериш много които да ти предложат земи - терени, това е което може да търсиш тук.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Kiro

Защото няма да му дадат 20-30 к. лева, той е прекалено висока топка за тях.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Защо не дръпнеш един бърз кредит

Коментар

• аз мога да ти уредя 20к за 25 к за 6 месеца ама нещо в София да се заложи. може и идеална част
                    Като идеш да си ги вземаш, филмирай и после го пусни да погледаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Не се занимавай с нищо тогава.Няма кой да ти даде пари а ако все пак се намери някой то той трябва да е пълен идиот.
                      Реплики от филма "Десет неща, които мразя у теб"

- Трябва да намерим инвеститор!
                      - Какво е това?
                      - Някой глупак с много пари.
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• аз мога да ти уредя 20к за 25 к за 6 месеца ама нещо в София да се заложи. може и идеална част

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                          Ипотека-апартамент в Бобов Дол. Ако си взел от банка и няма как да ги върнеш кво става, ами застраховки или ти звънят ,търсят се ,начисляват ти се високи лихви и т.н.
                          мезонет ли предлагаш в Бобов дол щото гледам следната обява "апартамент 86 кв. , кухня, хол, 2 спални, тоалетна и баня /отделно/, тераса, РVС дограма, външна изолация, обзаведен"- 16 бона в лева и желаещи няма.Ти искаш 20 бона хахаха ще ти дадат максимум 3000лева

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                            Е той повече от 1 изречение не е формулирал тук. Каква банка, какви работи
                            Целите му "идеи" са такива, от максимум 3 изречения. Не личи да си дава сметка че, в реалността, всичко се състои от отделни елементи и всеки трябва да бъде обмислен, напаснат, интегриран в цялото. Няма почва под краката си, знае само, че е на зор. То всяка сврака, като я погнеш, знае че е на зор, ама заслужава ли си да инвестира човек в свраки? Дори и "само 20 к" ?
                            - Не мисля. Та, ако ще да е и "най-риъл", с толкова старание и уважение към това, дето му се обяснява - ДО ТАМ. Ако открие гърне в двора си...
                            Last edited by Pyramid; 19.04.2015, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Еййй, че си и тиии! Па пожелай му да му дадат, де! И двете страни ще получат урок: Той-да си пише домашното /а при среща с банката-да си носи вазелин и валериян/ а банката-че наистина, на ... експерти като него, НЕ СЕ ДАВА.
                              Е той повече от 1 изречение не е формулирал тук. Каква банка, какви работи
                              #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Ми ако не ги върнеш?
                                Що не питаш Бойко Борисов
                                Ипотека-апартамент в Бобов Дол. Ако си взел от банка и няма как да ги върнеш кво става, ами застраховки или ти звънят ,търсят се ,начисляват ти се високи лихви и т.н.
                                Last edited by fearlessss8; 19.04.2015, 11:44.

Коментар

Working...
                                X