IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
    Хахахахаха значи SuperTrader е бил по-успял от тебе, тъй като днешни пари е имал 1 милион . Дай на него 20к заем, като не искаш на мене .
    ...А ти знаеш ли с какво се измерва успехът?

Коментар

Хахахахаха значи SuperTrader е бил по-успял от тебе, тъй като днешни пари е имал 1 милион . Дай на него 20к заем, като не искаш на мене .
      хаха сочете го с пръст
      #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Много има да учиш. Например, не си чел внимателно, какво ти се обяснява. Нямаш идея, че да имаш договор за нещо и да го използваш, са различни неща. Както и, че нещата са целево назначени за нещо конкретно, за което се и ползват. Нямаш идея и че, да минат през някъде едни неща, да ги "има"/ изобщо/, да ги "имаш" /ти/, и да са ти свободни за раздаване /на объркани момченца/ са съвсем, съвсем трето, четвърто и пето. Забрави. Пари оттук няма да видиш. Уреди си работата, вземи кредит /щом си толкоз печен, че за толкова кратко, да можеш да ги умножиш с 25%/ и си оправИ положението. Супертрейдърко те занася, щото си забавен будалинко, ставаш за гъбаркане. Аз не те занасям, напълно откровен съм. А "милиони" едно време , на година, правех само от заплати и аз, по 3-4 и повече. Ама нулите в левчетата бяха доста, едно кафе беше 100 лв...

Коментар

Ехе,ако е истина евалата, но внимавай пак да не фалираш. Дай 20к назаем, че аз и SuperTrader трябва да просперираме, да излезем от кашата и да се опаричим малко . Даваш 20к, връщам 25к.Ако не искаш , не ми давай пари на мене, дай на supertrader , Все пак supertrader е узрял човек с дългогодишен опит, бил е милионер , но като тебе и други от форума е фалирал . При мене думата фалит не съществува .
          Много има да учиш. Например, не си чел внимателно, какво ти се обяснява. Нямаш идея, че да имаш договор за нещо и да го използваш, са различни неща. Както и, че нещата са целево назначени за нещо конкретно, за което се и ползват. Нямаш идея и че, да минат през някъде едни неща, да ги "има"/ изобщо/, да ги "имаш" /ти/, и да са ти свободни за раздаване /на объркани момченца/ са съвсем, съвсем трето, четвърто и пето. Забрави. Пари оттук няма да видиш. Уреди си работата, вземи кредит /щом си толкоз печен, че за толкова кратко, да можеш да ги умножиш с 25%/ и си оправИ положението. Супертрейдърко те занася, щото си забавен будалинко, ставаш за гъбаркане. Аз не те занасям, напълно откровен съм. А "милиони" едно време , на година, правех само от заплати и аз, по 3-4 и повече. Ама нулите в левчетата бяха доста, едно кафе беше 100 лв...

Коментар

"Никой" ли чух? Много ти знае балалайката, заяк. Децата така говорят: Без да знаят или разбират, за какво иде реч, току ръснат по някоя смешка.
            Фактите са ма-алко по-други: И с първият проект, преди 10 години /тогава се провалихме и аз също имам вина/ и този път, с мен се свързаха именно хора от сайта- Те, де факто, ми помогнаха кой с дело, кой с финанси, кой и с двете. 115 К за някакви си 3-4 месеца-първия път, сега - договор за над 330 К.. Вярно, няма да бъдат оползотворени чак всичките 330 К, трудно е, ама някак нещата се задвижиха именно с безценната помощ на колеги от тук. Та, тези приятели и сега ме подкрепят. Скърцат нещата, мърцат, ама ей нА: Вчера се върнах от първия си панаир в чужбина по договора, показвам си достижения и наработки за втори път /първия път, взех някакъв тиквен медал, и в него, има мераклии да вкарат/, идва втори панаир...
            Накратко, ако искаш да те вземат на сериозно, си опичай акъла ПРЕДИ да дрънкаш.
            Ехе,ако е истина евалата, но внимавай пак да не фалираш. Дай 20к назаем, че аз и SuperTrader трябва да просперираме, да излезем от кашата и да се опаричим малко . Даваш 20к, връщам 25к.Ако не искаш , не ми давай пари на мене, дай на supertrader , Все пак supertrader е узрял човек с дългогодишен опит, бил е милионер , но като тебе и други от форума е фалирал . При мене думата фалит не съществува .

Коментар

Ти като не си плашило , защо никой инвеститор не ти помага ? Ахахахахаа .
              "Никой" ли чух? Много ти знае балалайката, заяк. Децата така говорят: Без да знаят или разбират, за какво иде реч, току ръснат по някоя смешка.
              Фактите са ма-алко по-други: И с първият проект, преди 10 години /тогава се провалихме и аз също имам вина/ и този път, с мен се свързаха именно хора от сайта- Те, де факто, ми помогнаха кой с дело, кой с финанси, кой и с двете. 115 К за някакви си 3-4 месеца-първия път, сега - договор за над 330 К.. Вярно, няма да бъдат оползотворени чак всичките 330 К, трудно е, ама някак нещата се задвижиха именно с безценната помощ на колеги от тук. Та, тези приятели и сега ме подкрепят. Скърцат нещата, мърцат, ама ей нА: Вчера се върнах от първия си панаир в чужбина по договора, показвам си достижения и наработки за втори път /първия път, взех някакъв тиквен медал, и в него, има мераклии да вкарат/, идва втори панаир...
              Накратко, ако искаш да те вземат на сериозно, си опичай акъла ПРЕДИ да дрънкаш.

Коментар

Най-доброто за теб сега е да идеш и да учиш. Ако, междувременно, още и завъртиш нещо- супер, ако ли не, поне да поузрееш, че да не се държиш и да не изглеждаш толкова глупаво след 4-5 години. В момента, си не просто смешен, а плашило за инвеститорите. Гаджетата не знам как те гледат, ама и за там, малко зрелост не вреди.
                Ти като не си плашило , защо никой инвеститор не ти помага ? Ахахахахаа .

Коментар

• Най-доброто за теб сега е да идеш и да учиш. Ако, междувременно, още и завъртиш нещо- супер, ако ли не, поне да поузрееш, че да не се държиш и да не изглеждаш толкова глупаво след 4-5 години. В момента, си не просто смешен, а плашило за инвеститорите. Гаджетата не знам как те гледат, ама и за там, малко зрелост не вреди.

Коментар

"Трудов договор" се казва онова, дето го нямаш. Според закона, в момента, не ти тече нито осигурителен, нито пенсионен стаж, малкия. Предлагам ти да си поискаш трудов договор, ако ще продължаваш на тази работа /дори за собствена безопасност/ щото, в един миг, твоят работодател се явява в нарушение на закона а ти, ако - пази Боже - пострадаш някак по време или по повод на работата си /дойдат да те бият прецакани клиенти?/ нямаш никаква защита от финансовите искания на болници, психиатрии и тн.
                    Пък за "оправянето на положението" ти, ако го чуят още мераклии да инвестират в нещо, свързано с теб, и те ще се разбягат.
                    Друг въпрос, че работодателят ти би могъл да те и напъди, потърсиш ли си правата. Та, бъди готов да ги защитаваш.
                    Имах осигуровки задето бях малко студент 1 семестър,ама прекъснах, защото не ме кефеше нещо и мисля да се запиша в нбу. Сега трябва да проверя за осигуровките и шефа да ги оправи.

Коментар

Нямам договор за работа.
                      "Трудов договор" се казва онова, дето го нямаш. Според закона, в момента, не ти тече нито осигурителен, нито пенсионен стаж, малкия. Предлагам ти да си поискаш трудов договор, ако ще продължаваш на тази работа /дори за собствена безопасност/ щото, в един миг, твоят работодател се явява в нарушение на закона а ти, ако - пази Боже - пострадаш някак по време или по повод на работата си /дойдат да те бият прецакани клиенти?/ нямаш никаква защита от финансовите искания на болници, психиатрии и тн.
                      Пък за "оправянето на положението" ти, ако го чуят още мераклии да инвестират в нещо, свързано с теб, и те ще се разбягат.
                      Друг въпрос, че работодателят ти би могъл да те и напъди, потърсиш ли си правата. Та, бъди готов да ги защитаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                        1/6 е малка част ама 2000 еуро може да ти уредя. искам по-подробно описание на имота
                        На мене 20 000лева ми вършат работа . Ами 3 стаен апартамент, тухла в блок от 70-80г(4 етажен блок).

Коментар

Главата си залагам ако става . В София няма какво да заложа.То май се е видяло, че още дълго ще си стоя без пари ... Имам 16% от апартамент-3 стаен(София),ама наще няма да ми дадът документи...16те % от 3 стайния тухлен апартамент струват 8333евро някъде.
                          1/6 е малка част ама 2000 еуро може да ти уредя. искам по-подробно описание на имота

Коментар

• SuperTrader го мързи да изкара скица на земята, която има, която продавам аз. Ако изкара скица,говорих с един приятел и той може да помогне да вземем 900 000 лв кредит срещу ипотека земята... Ама иска да види скица на земята, която нямаме,защото supertrader го мързи да изкара . Може нещо да стане, ама като нямам скица да пратя на човека...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Хващай за инвеститори тези които правят принтерите, те там не могат да си намерят толкова евтина земя да принтират на нея къщи..там отдавна цените са надскочили цената на земята тук. Може да могат евтина къща да принтират, но земята за нея обезсмисля ниската себестойност на принтираната къща.Не си губи времето, във форума може да намериш много които да ти предложат земи - терени, това е което може да търсиш тук.
                              Ако продам този имот на supertrader и двамата ще си оправим положението http://olx.bg/prodavam-livadi-gora-v...nevo-i75805794

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Защо не дръпнеш един бърз кредит
                                Нямам договор за работа.

Коментар

Working...
                                X