Първоначално изпратено от fearlessss8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениене каза кой квартал е имота. ама 2000 за 2500 еуро ще ти дам. ама 20к лева не може обезпечението не покрива
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЕми дай ми, казах ти като обезпечение имам 1/6 от 3 стаен апартамент .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеИдвам,идвам, само виза ми намери .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение5000?
Ще го караш да бачка ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеаз давам ама с обезпечение. той ако имаше трудов договор може и некая банка да му даде потребителски ама да зема поне 700-800 заплата.той иска да земе без обезпечение да си оправи положението а друг да носи риска. такива балъци инвеститори нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕла в Америка да работиш при мен.Ще ти плащам по 5000 $ на месец.Тук по-лесно дават кредит та може и да се развиеш успешно.Знае ли човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕла в Америка да работиш при мен.Ще ти плащам по 5000 $ на месец.Тук по-лесно дават кредит та може и да се развиеш успешно.Знае ли човек?
Ще го караш да бачка ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНямам договор за работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение1. Лично УДОВЛЕТВОРЕНИЕ
2.От околните-ПРИЗНАНИЕ
3.СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ.
Накратко, да се чувстваш ОСЪЩЕСТВЕН.
Пари - ако с това ти се добавят само грижи и притеснения - са важна но, недостатъчна част.
Уважение - ако сам се чувстваш зле - едва ли стига.
Кола/апартамент - при положение, че на сърцето ти е празно...
Та, ти се осъществи първо, и след това, ако още мислиш така, давай оценки кого го мързяло, кой бил еди-какъв - си. Имаш много път вътрешен да извървиш, преди парите да те поискат сами. Това, че ти ги искаш, малко ме вълнува.
Колегите тук - също.
nradev се наема да рискува с теб /и ти трябва да го оцениш/ с няколко основни мотива:
1.Ти да му изкараш пари /ако се справиш, "просто така", от лихвата. Ако ли не-с това, че ще заложиш в негова полза, каквото и ако родителите ти ти позволят/
и,
2.С надеждата да те научи /ако не работиш по правилата/, да отговаряш за /без/действието си.
Та, ето: Въпреки всичко, пари за теб има и човекът е готов да ти даде. ТИ дали си готов да вземеш при тези условия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНа шега на истина- 290мнения. И за какво парцалев да иска пари , а пирамид да му обяснява разни неща които никого не интересуват, още по малко безстрашния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗа някой с пари, за други с уважение, за трети със знания ,за четвърти за това ,че са успяли да си купят кола и апартамент .
2.От околните-ПРИЗНАНИЕ
3.СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ.
Накратко, да се чувстваш ОСЪЩЕСТВЕН.
Пари - ако с това ти се добавят само грижи и притеснения - са важна но, недостатъчна част.
Уважение - ако сам се чувстваш зле - едва ли стига.
Кола/апартамент - при положение, че на сърцето ти е празно...
Та, ти се осъществи първо, и след това, ако още мислиш така, давай оценки кого го мързяло, кой бил еди-какъв - си. Имаш много път вътрешен да извървиш, преди парите да те поискат сами. Това, че ти ги искаш, малко ме вълнува.
Колегите тук - също.
nradev се наема да рискува с теб /и ти трябва да го оцениш/ с няколко основни мотива:
1.Ти да му изкараш пари /ако се справиш, "просто така", от лихвата. Ако ли не-с това, че ще заложиш в негова полза, каквото и ако родителите ти ти позволят/
и,
2.С надеждата да те научи /ако не работиш по правилата/, да отговаряш за /без/действието си.
Та, ето: Въпреки всичко, пари за теб има и човекът е готов да ти даде. ТИ дали си готов да вземеш при тези условия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...А ти знаеш ли с какво се измерва успехът?
Коментар
Коментар