IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
    15-20к струва 1/6-та от апартамента.
    нека аз да оценя . опиши ми имота .за 15-20К ако е истина мога да ти дам 4к за 5к.това е иделана част и трудно се реализира

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      не каза кой квартал е имота. ама 2000 за 2500 еуро ще ти дам. ама 20к лева не може обезпечението не покрива
      15-20к струва 1/6-та от апартамента.

Коментар

Еми дай ми, казах ти като обезпечение имам 1/6 от 3 стаен апартамент .
        не каза кой квартал е имота. ама 2000 за 2500 еуро ще ти дам. ама 20к лева не може обезпечението не покрива

Коментар

Идвам,идвам, само виза ми намери .
          Не раздавам визи.Ходи в консулството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            5000?
            Ще го караш да бачка ли?
            Ако се научи да бере парите от дърветата може и да не работи .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
              аз давам ама с обезпечение. той ако имаше трудов договор може и некая банка да му даде потребителски ама да зема поне 700-800 заплата.той иска да земе без обезпечение да си оправи положението а друг да носи риска. такива балъци инвеститори нема.
              Еми дай ми, казах ти като обезпечение имам 1/6 от 3 стаен апартамент .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Ела в Америка да работиш при мен.Ще ти плащам по 5000 $ на месец.Тук по-лесно дават кредит та може и да се развиеш успешно.Знае ли човек?
                Идвам,идвам, само виза ми намери .

Коментар

• Ама нимой тей, тва, бачкането...как кореспондира с оправяне на положението? Момъкот сака да му са даде и, 'ку шъ го карати да бачка, таковата...Бах таа Америка, щом и там бачкане са иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Ела в Америка да работиш при мен.Ще ти плащам по 5000 $ на месец.Тук по-лесно дават кредит та може и да се развиеш успешно.Знае ли човек?
                    5000?
                    Ще го караш да бачка ли?

Коментар

Нямам договор за работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        1. Лично УДОВЛЕТВОРЕНИЕ
                        2.От околните-ПРИЗНАНИЕ
                        3.СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ.
                        Накратко, да се чувстваш ОСЪЩЕСТВЕН.
                        Пари - ако с това ти се добавят само грижи и притеснения - са важна но, недостатъчна част.
                        Уважение - ако сам се чувстваш зле - едва ли стига.
                        Кола/апартамент - при положение, че на сърцето ти е празно...

Та, ти се осъществи първо, и след това, ако още мислиш така, давай оценки кого го мързяло, кой бил еди-какъв - си. Имаш много път вътрешен да извървиш, преди парите да те поискат сами. Това, че ти ги искаш, малко ме вълнува.
                        Колегите тук - също.
                        nradev се наема да рискува с теб /и ти трябва да го оцениш/ с няколко основни мотива:
                        1.Ти да му изкараш пари /ако се справиш, "просто така", от лихвата. Ако ли не-с това, че ще заложиш в негова полза, каквото и ако родителите ти ти позволят/
                        и,
                        2.С надеждата да те научи /ако не работиш по правилата/, да отговаряш за /без/действието си.
                        Та, ето: Въпреки всичко, пари за теб има и човекът е готов да ти даде. ТИ дали си готов да вземеш при тези условия?
                        аз давам ама с обезпечение. той ако имаше трудов договор може и некая банка да му даде потребителски ама да зема поне 700-800 заплата.той иска да земе без обезпечение да си оправи положението а друг да носи риска. такива балъци инвеститори нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          На шега на истина- 290мнения. И за какво парцалев да иска пари , а пирамид да му обяснява разни неща които никого не интересуват, още по малко безстрашния.
                          E, ако иска-ще вземе нещо от това. Ако не ще, да си троши главата. Дадени са му всички "опорни точки" (ли бяха?) да се оправя. Не възразявам модераторите и да заключат темата. Друг въпрос, те какво мислят.

Коментар

• На шега на истина- 290мнения. И за какво парцалев да иска пари , а пирамид да му обяснява разни неща които никого не интересуват, още по малко безстрашния.

Коментар

За някой с пари, за други с уважение, за трети със знания ,за четвърти за това ,че са успяли да си купят кола и апартамент .
                              1. Лично УДОВЛЕТВОРЕНИЕ
                              2.От околните-ПРИЗНАНИЕ
                              3.СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ.
                              Накратко, да се чувстваш ОСЪЩЕСТВЕН.
                              Пари - ако с това ти се добавят само грижи и притеснения - са важна но, недостатъчна част.
                              Уважение - ако сам се чувстваш зле - едва ли стига.
                              Кола/апартамент - при положение, че на сърцето ти е празно...

Та, ти се осъществи първо, и след това, ако още мислиш така, давай оценки кого го мързяло, кой бил еди-какъв - си. Имаш много път вътрешен да извървиш, преди парите да те поискат сами. Това, че ти ги искаш, малко ме вълнува.
                              Колегите тук - също.
                              nradev се наема да рискува с теб /и ти трябва да го оцениш/ с няколко основни мотива:
                              1.Ти да му изкараш пари /ако се справиш, "просто така", от лихвата. Ако ли не-с това, че ще заложиш в негова полза, каквото и ако родителите ти ти позволят/
                              и,
                              2.С надеждата да те научи /ако не работиш по правилата/, да отговаряш за /без/действието си.
                              Та, ето: Въпреки всичко, пари за теб има и човекът е готов да ти даде. ТИ дали си готов да вземеш при тези условия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                ...А ти знаеш ли с какво се измерва успехът?
                                За някой с пари, за други с уважение, за трети със знания ,за четвърти за това ,че са успяли да си купят кола и апартамент .

Коментар

Working...
                                X