IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
    По нета май също мога да кандидатствам за виза .А каква е работата, за 5000$? Да ми дадеш mercedes c/e class-а и да возя хора ?
    5000 заплата, с класа и возиш пияни и разуждани колежанки насам-натам .....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Само работа като шофьор на камион ще ти уредя.Останалото си е твоя грижа.
      Нямам книжка за камиони.

Коментар

• то май вече било проблем намиране на шофьори в америка. поне в икономист така пишеха що не почнеш да внасяш шофьори от България и да ги даваш под наем на други компании ако това е вярно

Коментар

Кажи за работата, кога мога да дойда, какво ще правя???Служебна кола ще имам ли?Осигурена квартира,храна???
          Само работа като шофьор на камион ще ти уредя.Останалото си е твоя грижа.

Коментар

Малък си за Мерцедес още.
            Кажи за работата, кога мога да дойда, какво ще правя???Служебна кола ще имам ли?Осигурена квартира,храна???

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
              Имам един голф единичка.Зимата не пали, но лятото не се спира, климатик няма не му и трябва, защото няма задно стъкло.Гумите са износени, но има предна седалка отзад бала слама.Пода е на дъски ламарината отдавна изгни.Притежавам 1/3 от него залагам я евтино за има няма 5000 лева ще я дам да не е без хич.Връщам след три месеца 15 бона ако не върна голфа си струва.
              Якоооооо!!!!! Аз ще инвестирам в теб .

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                Имам един голф единичка.Зимата не пали, но лятото не се спира, климатик няма не му и трябва, защото няма задно стъкло.Гумите са износени, но има предна седалка отзад бала слама.Пода е на дъски ламарината отдавна изгни.Притежавам 1/3 от него залагам я евтино за има няма 5000 лева ще я дам да не е без хич.Връщам след три месеца 15 бона ако не върна голфа си струва.

- Нещо такова, да

Коментар

• хахахахахаах

Коментар

• Други идеални части нямаш ли?Примерно на партер първа линия на Витошка в някой 200кв. м. магазинче.

Коментар

По-лесно е някой от тук да ми даде 20к заем, да направя бизнес и да не се занимавам с чужбини,визи и т.н. Пък може и този , който ми даде кредит да го включа в бизнеса .
                      Че като е по-лесно, що не са ти дали още? Можел да включи. Аха. Сега, като се наредят едни опашки за включване...

Коментар

Добре, айде може и форд .

Коментар

По нета май също мога да кандидатствам за виза .А каква е работата, за 5000$? Да ми дадеш mercedes c/e class-а и да возя хора ?

Коментар

Не раздавам визи.Ходи в консулството.

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                              я не се занимавай с глупости. ходи за виза по добре
                              По-лесно е някой от тук да ми даде 20к заем, да направя бизнес и да не се занимавам с чужбини,визи и т.н. Пък може и този , който ми даде кредит да го включа в бизнеса .
                              Last edited by fearlessss8; 27.04.2015, 03:45.

Коментар

15-20к струва 1/6-та от апартамента.
                                я не се занимавай с глупости. ходи за виза по добре

Коментар

Working...
                                X