Първоначално изпратено от fearlessss8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСамо работа като шофьор на камион ще ти уредя.Останалото си е твоя грижа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеКажи за работата, кога мога да дойда, какво ще правя???Служебна кола ще имам ли?Осигурена квартира,храна???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалък си за Мерцедес още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеИмам един голф единичка.Зимата не пали, но лятото не се спира, климатик няма не му и трябва, защото няма задно стъкло.Гумите са износени, но има предна седалка отзад бала слама.Пода е на дъски ламарината отдавна изгни.Притежавам 1/3 от него залагам я евтино за има няма 5000 лева ще я дам да не е без хич.Връщам след три месеца 15 бона ако не върна голфа си струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеИмам един голф единичка.Зимата не пали, но лятото не се спира, климатик няма не му и трябва, защото няма задно стъкло.Гумите са износени, но има предна седалка отзад бала слама.Пода е на дъски ламарината отдавна изгни.Притежавам 1/3 от него залагам я евтино за има няма 5000 лева ще я дам да не е без хич.Връщам след три месеца 15 бона ако не върна голфа си струва.
- Нещо такова, да
Коментар
-
хахахахахаах
Имам един голф единичка.Зимата не пали, но лятото не се спира, климатик няма не му и трябва, защото няма задно стъкло.Гумите са износени, но има предна седалка отзад бала слама.Пода е на дъски ламарината отдавна изгни.Притежавам 1/3 от него залагам я евтино за има няма 5000 лева ще я дам да не е без хич.Връщам след три месеца 15 бона ако не върна голфа си струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПо-лесно е някой от тук да ми даде 20к заем, да направя бизнес и да не се занимавам с чужбини,визи и т.н. Пък може и този , който ми даде кредит да го включа в бизнеса .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалък си за Мерцедес още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПо нета май също мога да кандидатствам за виза .А каква е работата, за 5000$? Да ми дадеш mercedes c/e class-а и да возя хора ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе раздавам визи.Ходи в консулството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениея не се занимавай с глупости. ходи за виза по добреLast edited by fearlessss8; 27.04.2015, 03:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение15-20к струва 1/6-та от апартамента.
Коментар
Коментар