IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Нека поздравим Мариян за направената организация. Убеден съм, че е можело да бъде и по-добре, защото винаги може да е по-добре. Нека не забравяме, че без него среща нямаше да има! Който е недоволен да седне и да се опита да събере някой в удобно за него време. Освен това се забелязва, че недоволни и критични са само неприсъствалите. Как нито един, който беше там не критикува организацията? Според мен той свърши отлична работа и заслужава похвала. Тези, които не пожелаха да присъстват могат да продължат да тролят по форума и мога да ги уверя че тяхното отсъствие не липсваше на никого.
    Подкрепям мнението на 4д

Коментар

Извинявам се, че се намесвам във вашият разговор, но искам да каже, че бих се чувствал много по-спокоен с недиверсифицираният портфейл от една акция на Fortis, отколкото с диверсифицираният на Монти. Повярвайте ми размерът има значение. Особено когато разликата е в десетки до стотици пъти. Пък и разликата в качеството на активите отново е драстична в полза на Forstis.
      Лека и доходна. Утре да начупите мечките от бой.
      Кампанията за компрометиране продължава нали...
      Нали!
      Портфеил от една акция не е портфеил ....
      Аз има спекулативен портфеил от 10-15% на БФБ...
      Но имам мнение и ще го имам заради такива като теб....
      Нали!
      чаках те кога и ти ще се появиш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Нищо лично ,даже имам симпания към повечето от написаното теб....
        Но ти имаш портфеил от акция/мисля само една/ която е при донев и бъдещето ти е свързано с него ипечалбите и загубите също......
        Така че си пристрастен на 100%....
        П.П. Интересно с какво притиснахте чичо Оги да бъде коректен към вас....
        Извинявам се, че се намесвам във вашият разговор, но искам да каже, че бих се чувствал много по-спокоен с недиверсифицираният портфейл от една акция на Fortis, отколкото с диверсифицираният на Монти. Повярвайте ми размерът има значение. Особено когато разликата е в десетки до стотици пъти. Пък и разликата в качеството на активите отново е драстична в полза на Forstis.
        Лека и доходна. Утре да начупите мечките от бой.

Коментар

Нека поздравим Мариян за направената организация. Убеден съм, че е можело да бъде и по-добре, защото винаги може да е по-добре. Нека не забравяме, че без него среща нямаше да има! Който е недоволен да седне и да се опита да събере някой в удобно за него време. Освен това се забелязва, че недоволни и критични са само неприсъствалите. Как нито един, който беше там не критикува организацията? Според мен той свърши отлична работа и заслужава похвала. Тези, които не пожелаха да присъстват могат да продължат да тролят по форума и мога да ги уверя че тяхното отсъствие не липсваше на никого.

Браво ,тези който не са съгласни с нас са излишни...
          А откъде знаеш дали не сме били там....да не мислиш че ще нося табелка аз съм враг на Донев....
          да се смееш или да плачеш....

Коментар

• Нека поздравим Мариян за направената организация. Убеден съм, че е можело да бъде и по-добре, защото винаги може да е по-добре. Нека не забравяме, че без него среща нямаше да има! Който е недоволен да седне и да се опита да събере някой в удобно за него време. Освен това се забелязва, че недоволни и критични са само неприсъствалите. Как нито един, който беше там не критикува организацията? Според мен той свърши отлична работа и заслужава похвала. Тези, които не пожелаха да присъстват могат да продължат да тролят по форума и мога да ги уверя че тяхното отсъствие не липсваше на никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Имаш желание да почерпиш ли?
              Може се почерпим взаимно

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Софикс ти би ли дошъл в Пловдив на сбирка
                Имаш желание да почерпиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Тук веселбата не спира
                  Софикс ти би ли дошъл в Пловдив на сбирка

Коментар

• Тук веселбата не спира

Коментар

• Ей-й-й-й, нямате спирка, бе....

.
                      сега,
                      да си дойдем на думата...

ако искате да няма разправии между софиянци, майни, варненци, бургазлии, боляри, власи, воеводи, и граждани от всички останали населени места в милата ни Родина,

има едно единствено решение:

Срещи на форума във Филибето, по-известно като гр. Пловдив...

Не, че искам нещо за родния си град, ама е на средата на България с перфектни комуникации от всякъде...

...и и ма всичко, каквото му трябва на човек за един хубав купон след срещата:
                      яки кръчми, трудни за сваляне мадами, история, култура, спа, вино, мезета и всичко останало, за квото можете да се сетите...

Ако решите следващата среща на форума да е във Филибето, аз лично поемам организацията - покани, резерваци, баджове, материали за срещата и т.н. Ако се наложи да се даде някой лев за организацията, всеки ще бъде уведомен за което.

ай със здраве...
                      ..и не се хабете да се дразните - вложете излишната си енергия в някое полезно мероприятие, като например да изчистите пространството пред жилищата си...
                      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Инта нищо лично към тебе но аз не правя разлика на харесващите никове и тролове ,забележките към тях по дадени позиции са за всички ,това че не съм съгласен с теб за дадена акция ,не значи не стоя на твоето мнение в други... ..
                        С теб сме по били по много позиции хиката ,емка и Гагарин ,много адсиц ...може би и БТХ ...
                        Единствената ми забележка е че пишеш много загадъчно ,също и купуването и продаването на акциите и ме затормозяваш при разгадаването на твойте действия...
                        Поздрави!

- Многолики, - помогни нам не познаващите Ви лично , да Ви доуважим и дадем нужната почит, не свеждайте в низост стореното, смирете се и отдайте нужното !
                        - До близост с доверие се стига , а не с хрумки и закачки; - въпреки частичните си забележки Вие сте уважавани форумци /семейно да се разбира/, от мен едвали има що да научите по така списаните позиции. Съветите и необоснованите оценки - греховни са ! Ако случайно имате някакви инвестиционни колебания , не стеснявайте се !!! - задайте правилните си въпроси , като не забравите и съжденията довели терзанията по тях !
                        С уважение скъпа , въприки прозиращият Умор , ама съм си е три+ преди обядни влез ми в полУжението !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Радвам се като чета редовете Ти, казваш почти всичко и не искам да се повтаряме.
                          Познаваме се до някъде и се надявам да си разбрал , че не се вземам за крайна институция; - знам че нищо не знам и това не ми пречи да се уча, искам и преследвам вътрешната си убеденост за хубавите и трайни неща в живота /не субективни/ - които остават!
                          Също така , да поздравя всички колеги уважили съвместната инициатива реализирана от Мариан и компания, и изказали, и разказали своите впечатления и тези , - ПОЗДРАВИ към ВСИЧКИ ! Лично аз отделих няколко дни, които така и не стигнаха , но Вие от София няма да разберете каква е разликата, да ти е всичко на един крак разстояние , когато работиш с над 30 позиции портфейл, структуриран в две зони и всички управления са ти на над 400км. !
                          Иване, ИванеДавидов...;- много верни неща си ни казал и показал, но сам ще стигнеш по бързо и точно до това което си сгрешил в момента! Не унищожавай изграденото с чест !
                          Монти, теб те оставям без коментар и дано да греша аз , че ти пречат "професионалните среднопълзящи" изкривявания, независимо че си на най вярната прогноза автор, ще е добре и радост не само за мен и да си я отиграл с приличен профит ! - да бе дошъл - ти би и видял, а не пак да сверяваш часовника от далеч.Не съм ти съдник , учител най малко душманин, - УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ - многолики браткосестро !
                          За Софарма имоти, като акционер подкрепих всички решения и инициирани промени от О. Донев, и се надявам да са в правилна посока и следващите такива. Оставам акционер в позицията независимо от намаленият си дял и мнението ми за изпреварваща цена спрямо дълг на акцията. Харесаха ми изказаните виждане и становище по бъдещото развитие. УС на Дружествата трябва да работят за печалби, а ние акционерите да ги стимулираме за още печалба и да правим такава от движението на печалбата !
                          За останалите две компании колегите са споделили всичко.
                          Поздравявам ЕКИПИТЕ !!!

От спамера , опитващ се да спре спамерите - безуспешно !
                          Инта нищо лично към тебе но аз не правя разлика на харесващите никове и тролове ,забележките към тях по дадени позиции са за всички ,това че не съм съгласен с теб за дадена акция ,не значи не стоя на твоето мнение в други... ..
                          С теб сме по били по много позиции хиката ,емка и Гагарин ,много адсиц ...може би и БТХ ...
                          Единствената ми забележка е че пишеш много загадъчно ,също и купуването и продаването на акциите и ме затормозяваш при разгадаването на твойте действия...
                          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                            Интересно и запомнящо се беше. Жалко че времето не стигна за нищо. Прекалено много хора бяхме а имахме само 2-3 часа. Това време не е достатъчно да поговориш дори и с един човек а камо ли с 40 Съжалявам, че не успях да поговоря с Тони и Императора, но както се казва животът е пред нас Прекрасни впечатления от господин Донев. Въпреки че не съм акционер и едва ли ще бъда някога съм възхитен от този човек. Много е трудно, да не кажа невъзможно да запази човек човечността, желанието си за борба и честността си въпреки всичката мръсотия в тази държава и на всичко отгоре да бъде идеален и безгрешен. Така че не съдете прекалено строго. Нещата рядко стават точно както ги искаме. Не винаги зависи от нас. Едва ли има човек в тази държава, който би се справил по-добре от чичо Оги. Още веднъж респект!

Радвам се като чета редовете Ти, казваш почти всичко и не искам да се повтаряме.
                            Познаваме се до някъде и се надявам да си разбрал , че не се вземам за крайна институция; - знам че нищо не знам и това не ми пречи да се уча, искам и преследвам вътрешната си убеденост за хубавите и трайни неща в живота /не субективни/ - които остават!
                            Също така , да поздравя всички колеги уважили съвместната инициатива реализирана от Мариан и компания, и изказали, и разказали своите впечатления и тези , - ПОЗДРАВИ към ВСИЧКИ ! Лично аз отделих няколко дни, които така и не стигнаха , но Вие от София няма да разберете каква е разликата, да ти е всичко на един крак разстояние , когато работиш с над 30 позиции портфейл, структуриран в две зони и всички управления са ти на над 400км. !
                            Иване, ИванеДавидов...;- много верни неща си ни казал и показал, но сам ще стигнеш по бързо и точно до това което си сгрешил в момента! Не унищожавай изграденото с чест !
                            Монти, теб те оставям без коментар и дано да греша аз , че ти пречат "професионалните среднопълзящи" изкривявания, независимо че си на най вярната прогноза автор, ще е добре и радост не само за мен и да си я отиграл с приличен профит ! - да бе дошъл - ти би и видял, а не пак да сверяваш часовника от далеч.Не съм ти съдник , учител най малко душманин, - УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ - многолики браткосестро !
                            За Софарма имоти, като акционер подкрепих всички решения и инициирани промени от О. Донев, и се надявам да са в правилна посока и следващите такива. Оставам акционер в позицията независимо от намаленият си дял и мнението ми за изпреварваща цена спрямо дълг на акцията. Харесаха ми изказаните виждане и становище по бъдещото развитие. УС на Дружествата трябва да работят за печалби, а ние акционерите да ги стимулираме за още печалба и да правим такава от движението на печалбата !
                            За останалите две компании колегите са споделили всичко.
                            Поздравявам ЕКИПИТЕ !!!

От спамера , опитващ се да спре спамерите - безуспешно !

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                              Интересно и запомнящо се беше. Жалко че времето не стигна за нищо. Прекалено много хора бяхме а имахме само 2-3 часа. Това време не е достатъчно да поговориш дори и с един човек а камо ли с 40 Съжалявам, че не успях да поговоря с Тони и Императора, но както се казва животът е пред нас Прекрасни впечатления от господин Донев. Въпреки че не съм акционер и едва ли ще бъда някога съм възхитен от този човек. Много е трудно, да не кажа невъзможно да запази човек човечността, желанието си за борба и честността си въпреки всичката мръсотия в тази държава и на всичко отгоре да бъде идеален и безгрешен. Така че не съдете прекалено строго. Нещата рядко стават точно както ги искаме. Не винаги зависи от нас. Едва ли има човек в тази държава, който би се справил по-добре от чичо Оги. Още веднъж респект!
                              споделям мнението ти - както винаги точни преценки
                              затова си стигнал и до това ниво във всичко

Коментар

• Айде стига сте се дразнили взамно.....

.
                                ...то все едно в детската градина на някой му гепили любимата играчка...
                                и се почва една...
                                не ти е, майко, работа....

Къде е другарката учителка да въведе ред малко?

...че то....
                                ракиено време стана вече...

...време е децата да се успокоят,
                                и да приемат следобедната доза
                                слабо- или силноалкохолни напитки ...

ай наздраве...
                                хаирлия да е...
                                (да не забравяме все пак, за кво сме се събралЕ)

...и до нови срещи на форума... на неутрален терен...
                                Last edited by Kildirim_Bei; 19.06.2016, 13:53.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X