IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-накрая нещо умно

Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнение
    Здравейте и от мен,

Радвам се, че си видяхме.

Мариан, добра организация. Браво. Георги, благодаря за баджа. Имаше много хора, с които не успях да се запозная, но видях много умни и стойностни хора. Винаги е приятно да комуникираш с такива хора. Ако има следваща такава среща ще се радвам да се запозна и да си поговоря с по-голям процент от хората.

Хора не се дразнете за глупости. Колко енергия сте хвърлили да се хейтите един друг. В инвестирането всеки следва свой собствен модел. Уважавайте мнението на другия, не е нужно да е съгласен с вас.
    .
    след три дена заяждания!
    Откога разправям аз, че жените са по-стойностната част от човечеството...

Maddy, благодаря ти за коментара и се радвам, че се запознахме на срещата.
    Успешна седмица ти желая!
    Last edited by Kildirim_Bei; 20.06.2016, 11:42.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Здравейте и от мен,

Радвам се, че си видяхме.

Мариан, добра организация. Браво. Георги, благодаря за баджа. Имаше много хора, с които не успях да се запозная, но видях много умни и стойностни хора. Винаги е приятно да комуникираш с такива хора. Ако има следваща такава среща ще се радвам да се запозна и да си поговоря с по-голям процент от хората.

Хора не се дразнете за глупости. Колко енергия сте хвърлили да се хейтите един друг. В инвестирането всеки следва свой собствен модел. Уважавайте мнението на другия, не е нужно да е съгласен с вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами той Керезов всяка година ви кани на събиране на инвеститорите в Хим ,що не го организирате и там....
        Да не би той да го организира по лошо....
        Що не....
        Ако и почерпи по бира.....

Имам предложение :

Г-н Керезов, по случай 10 г на ХИМА, що не пратите покана на дребни акционери с над 10 или 20 К акции да присъстват на почерпката......?

пп Не че ще дойдат много хора, но ще има добър отзвук сред инвеститорите.

Коментар

Ами той Керезов всяка година ви кани на събиране на инвеститорите в Хим ,що не го организирате и там....
          по седянки гледам да не ходя. тогава беше изключение и с интерес попивах информацията. доверието ми е изерпано към булгаристан-държавата

Коментар

Ама аз към организацията нямам никакви претенции имам към слугинажа който тече в темата....
            Я се опитайте да смените част от управителния съвет в някое от дружествата или вземете решение къде да отиват паричните потоци ,нема да стъпите освен на оса а в сграда на Софарма.....
            Фортис евала за себе си е добре , има количество акции ,получава количество дивидент ама я да иска да влезе в управлението или нещо друго по вътрешните дела или негов наследник ...
            ще бъде изритан по съкратената процедура ..както останалите големи акционери в Софарма който им взеха акциите без пари.....
            Поздрави!
            доста неверни неща си написал за мен, нещата въобще не стоят в тази насока

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Нека поздравим Мариян за направената организация. Убеден съм, че е можело да бъде и по-добре, защото винаги може да е по-добре. Нека не забравяме, че без него среща нямаше да има! Който е недоволен да седне и да се опита да събере някой в удобно за него време. Освен това се забелязва, че недоволни и критични са само неприсъствалите. Как нито един, който беше там не критикува организацията? Според мен той свърши отлична работа и заслужава похвала. Тези, които не пожелаха да присъстват могат да продължат да тролят по форума и мога да ги уверя че тяхното отсъствие не липсваше на никого.
              +1
              Съжалявам, че нямаше време да поговорим. Приятно ми беше да се запознаем на живо. Като се събирате във Варна - ще дойда.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнение
                Тракатрак,
                такова представяне направихме малко преди срещата на форума и беше много ползотворно.за съжаление не всички присъстваха,но може би другия път.Определено можем да научим по нещо един от друг.А срещата на живо няма нищо общо с писането.Поне на мен ми беше много интересно.Освен това се запознах със много интересни хора.
                Лека-полека, среща след среща, може се опознаем. Ако успеем да ги посетим, щото на първата бях зает, а тази за малко също да ми се размине.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Най-после се докопвам до нормална клавиатура, та да се изкажа и аз дори да се изложа. След конструктивната критика в темата по организацията, Мариан в последния момент прояви гъвкавост и присъедини към основната група оформилата се остракирана дондоматена групировка, състояща се от Пепе 123 ракетата лети и моя милост. Така се метнахме и ний на купона /то купон много нямаше, но си го правехме в движение/ и се присъединихме към сгледата. Но сгледата беше повече седянка и оглеаждане, щото поседнали на дългите маси, особено тия в краищата им почти не успяхме да разберем кой кой е. Спряганото в темата представяне не се проведе и така и на схванах за повечето като какъв псевдоним са си избрали, че да мога да визуализирам /фейсизирам звучи доста грубо/ изказванията им. Но нейсе, чакаме някой да пусне снимки и отдолу под всяка особа да му напише ника. Нещо като Кулаталийккс. Та при следващо събиране нема да е зле един водещ с микрофон да минава сред запиващите и да ги пита като кои са и за колко се продават. Така, де, нали са спекуланти все пак.
                  Иначе кухнята беше добра, особено крем брюлето. Пък аз успях да изгъбаркам Импето на два пъти за основно и десерт. Той горкият по едно време беше атакуван в гръб от мургаво, загоряло на планинско слънчице, брадясало момченце, което го потупа по рамото и му зададе ребром въппроса, кога ще се пребори с нарастващата престъпност, а после му дрънна една тенекия за евентуална среща с пловдивчанин от висшите прокурорски среди. Импето устоя на атаките, но за всеки случай си тръгна рано-рано, да не би пловдивчанчето все пак да се появи.
                  С друго пловдивчанче - Калдъръмчето, установихме общи танцувални увлечения и констатирахме липсата на музикална програма. Следващият път ще е добре да има диджей, повече жени за танци и спекуланти, които да играят по свирката на диджея. Защото за два-три часа кво да си кажем. А при една шестчасова програма и неколко чашки некои може стратегиите си напълно да изкажат. Колкот да им се посмеем.
                  Тракатрак,
                  такова представяне направихме малко преди срещата на форума и беше много ползотворно.за съжаление не всички присъстваха,но може би другия път.Определено можем да научим по нещо един от друг.А срещата на живо няма нищо общо с писането.Поне на мен ми беше много интересно.Освен това се запознах със много интересни хора.
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    А помните ли първата сбирка с А.Керезов в София, съботна февруарска сутрин на 2008 ли беше или 2009г.
                    И на нея имаше чешити бол

Коментар

• А помните ли първата сбирка с А.Керезов в София, съботна февруарска сутрин на 2008 ли беше или 2009г.
                      И на нея имаше чешити бол

Коментар

• Най-после се докопвам до нормална клавиатура, та да се изкажа и аз дори да се изложа. След конструктивната критика в темата по организацията, Мариан в последния момент прояви гъвкавост и присъедини към основната група оформилата се остракирана дондоматена групировка, състояща се от Пепе 123 ракетата лети и моя милост. Така се метнахме и ний на купона /то купон много нямаше, но си го правехме в движение/ и се присъединихме към сгледата. Но сгледата беше повече седянка и оглеаждане, щото поседнали на дългите маси, особено тия в краищата им почти не успяхме да разберем кой кой е. Спряганото в темата представяне не се проведе и така и на схванах за повечето като какъв псевдоним са си избрали, че да мога да визуализирам /фейсизирам звучи доста грубо/ изказванията им. Но нейсе, чакаме някой да пусне снимки и отдолу под всяка особа да му напише ника. Нещо като Кулаталийккс. Та при следващо събиране нема да е зле един водещ с микрофон да минава сред запиващите и да ги пита като кои са и за колко се продават. Така, де, нали са спекуланти все пак.
                        Иначе кухнята беше добра, особено крем брюлето. Пък аз успях да изгъбаркам Импето на два пъти за основно и десерт. Той горкият по едно време беше атакуван в гръб от мургаво, загоряло на планинско слънчице, брадясало момченце, което го потупа по рамото и му зададе ребром въппроса, кога ще се пребори с нарастващата престъпност, а после му дрънна една тенекия за евентуална среща с пловдивчанин от висшите прокурорски среди. Импето устоя на атаките, но за всеки случай си тръгна рано-рано, да не би пловдивчанчето все пак да се появи.
                        С друго пловдивчанче - Калдъръмчето, установихме общи танцувални увлечения и констатирахме липсата на музикална програма. Следващият път ще е добре да има диджей, повече жени за танци и спекуланти, които да играят по свирката на диджея. Защото за два-три часа кво да си кажем. А при една шестчасова програма и неколко чашки некои може стратегиите си напълно да изкажат. Колкот да им се посмеем.

Коментар

• Айде спрете се вече де! И аз не съм бил на събранията и на срещата, но не плюя по никой за нищо. А не съм бил, защото аз така съм решил, а не защото някой ми е попречил. Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

Коментар

Браво ,тези който не са съгласни с нас са излишни...
                            А откъде знаеш дали не сме били там....да не мислиш че ще нося табелка аз съм враг на Донев....
                            да се смееш или да плачеш....
                            Не те разбирам. Честно. И аз нямам акции от групата, но това не значи че съм враг. Не съм забелязъл и някой да ми е сърдит за това че нямам акции Има си мажо. Ти си решаваш дали да участваш в бизнеса му или не. Ако не си съгласен с нещо няма нужда да се броиш за враг. Ако си бил там и си имал въпроси, защо не си ги задал? Ако пък имаш противно на мнозинството мнение относно софарна, защо не дойде на срещата да го изразиш? Има разлика между писането във форум и разговор на маса. Просто писмената комуникация е трудна А можеше да дойдеш на моята маса. Там за 4 часа нито веднъж не чух да се спомене софарма. На другите не знам как е било
                            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Монти, от писаното от теб ясно личи, че не си присъствал на съществената част. Съжалявам, че някои хора за които знаех, че ще присъстват ги нямаше. Те бяха възпрепятствани. Критиката към организацията идва от троловете. Те не са необходими на никой. Те и затова не идват на живо защото са тролове. Пожелавам ти някой ден да успееш да достигнеш нивото на тези които критикуваш. По-добро пожелание никога не си получавал. Успех в търговията.

Ама аз към организацията нямам никакви претенции имам към слугинажа който тече в темата....
                              Я се опитайте да смените част от управителния съвет в някое от дружествата или вземете решение къде да отиват паричните потоци ,нема да стъпите освен на оса а в сграда на Софарма.....
                              Фортис евала за себе си е добре , има количество акции ,получава количество дивидент ама я да иска да влезе в управлението или нещо друго по вътрешните дела или негов наследник ...
                              ще бъде изритан по съкратената процедура ..както останалите големи акционери в Софарма който им взеха акциите без пари.....
                              Поздрави!

Коментар

Браво ,тези който не са съгласни с нас са излишни...
                                А откъде знаеш дали не сме били там....да не мислиш че ще нося табелка аз съм враг на Донев....
                                да се смееш или да плачеш....
                                Монти, от писаното от теб ясно личи, че не си присъствал на съществената част. Съжалявам, че някои хора за които знаех, че ще присъстват ги нямаше. Те бяха възпрепятствани. Критиката към организацията идва от троловете. Те не са необходими на никой. Те и затова не идват на живо защото са тролове. Пожелавам ти някой ден да успееш да достигнеш нивото на тези които критикуваш. По-добро пожелание никога не си получавал. Успех в търговията.

Коментар

Working...
                                X