Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеРазправянето ти с мен започна от една твоя глупава и обидна за женската аудитория публикация (снимка) в темата за бисери и вицове. Аз те модерирах, а ти оттогава започна да беснееш колко лош модератор съм бил, а покрай това май екстраполираш и за цялостната ми личност. Явно е, че още си недоволен.
Тази година на събранието присъствах като гост и занапред (ако въобще идвам) смятам също да присъствам като гост, защото:
- Гласът на малките акционери е без значение, когато има един мажоритарен собственик, който дърпа конците.
- Не горя от желание да споделям колко точно акции имам. Да присъствам като гост се оказа еднин много удобен и напълно легален начин да заобиколя общите правила, и реших да се възползвам от тази вратичка.
иначе бих навързал защитата ти на нежната аудитория дори с парада на "хората от другия бряг "в събота, но спирам!
Бъди здрав и хубаво лято. Не разбрах от статията за ТА какво ти говори графиката? И метода ти за присъствие на оса е хубав, но другия път може аудиторията да не ти разреши
Стига лиготии - хубаво лято!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеп.п. аз с Иван спирам да се разправям - просто нямам нерви(сега разбирам думите на някои ИП тук в Пловдив)!
п.п.п. Иване знам колко акции имаше м.г., но тази май искаха разрешение от нас другите да присъстваш като гост, защото нямаш акции - така че по-кротко или аз бъркам? На тези събрания размера не е най-важен, защото Винаги има по-големи.
Тази година на събранието присъствах като гост и занапред (ако въобще идвам) смятам също да присъствам като гост, защото:
- Гласът на малките акционери е без значение, когато има един мажоритарен собственик, който дърпа конците.
- Не горя от желание да споделям колко точно акции имам. Да присъствам като гост се оказа еднин много удобен и напълно легален начин да заобиколя общите правила, и реших да се възползвам от тази вратичка.
Last edited by ivandavidov; 19.06.2016, 13:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенаистина спирам по тази тема. Толкова сме малко че е смешно да се караме, хеле за такива неща, трябва да се сплотяваме(въпреки че всеки се мисли за вълк единак) а не обратното! Иван е интелигентен мъж, но си е чешит, като всеки от нас - то иначе нямаше да сме на БФБ . Не искам да се карам с НИКОЙ и ценя и четя почти всички много внимателно - защото не спирам да уча!
Поздрави и хубаво лято на всички съфорумци!
Дано Брекзита не мине и като тръгне една вълна........... ама едва ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
тони това не очаквах от теб...
В момента тече кампания за очерняне на ника иван давидов ..
целта е ясна ,с цел заглушаване на инакомислещите и тежестта на тяхното мнение...
Поздрави!
Поздрави и хубаво лято на всички съфорумци!
Дано Брекзита не мине и като тръгне една вълна........... ама едва ли
п.п. чакам Бат Алонсо да съзерцава морето и да каже какво да купувамLast edited by tony1975; 19.06.2016, 13:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНямам нищо лично и съм уважителен към човека донев ,но не чух някой да го попита за дивиденската политика защо не се изпълнява ,случаят със Севтополис изкупуване на акции от обратното в полза на мажоритара ,защо напуснаха два големи инвеститора и любо пъпката,случаят с вестниците и непрекъснатите дела ....все такива неща който не са за хвалене ,но ги забравяме срещу едно кафе --така ли...
та той е спекулант в своята си компания...
Това интересува инвестиционната общност ,или не мислите така...
Или не е така...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПасива е изцяло за мен, повярвай ми , но този лош лош Веско видя няколко женски форми и забрави - шегувам се, наистина времето не стигна за всичко, дори кафето между двете събрания тази година бе твърде кратко за въпроси .
Поздрави!
п.п. аз с Иван спирам да се разправям - просто нямам нерви(сега разбирам думите на някои ИП тук в Пловдив)!
п.п.п. Иване знам колко акции имаше м.г., но тази май искаха разрешение от нас другите да присъстваш като гост, защото нямаш акции - така че по-кротко или аз бъркам? На тези събрания размера не е най-важен, защото Винаги има по-големи.
тони това не очаквах от теб...
В момента тече кампания за очерняне на ника иван давидов ..
целта е ясна ,с цел заглушаване на инакомислещите и тежестта на тяхното мнение...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа последен път го пиша ..
Интереса на мажо спрямо дребните са различава във всичко друго освен компанията да печели пари....дивидент ,управления ,вложения ,заплати ...
За това не забравяте че че тези срещи са единствения начин да се иска отчет на мажо за простотиитее който е вършил през годината а не за наколенки....
Аз съм имал акции в Софарма когато компанията е била 14 ,15 лева и на срещите донев обещаваше дивиденти по 3,4 лв и и огромни печалби....
Та да го забравя ли това ....
Сега дивидента е 7 стотинки....
И пак големи перспективи ...за следващото десетилетие....
Вие помните ли ги тези дни....
Ако не бяха многократните писания към хим ,щеше ли да се промени тяхната дивидеска политика ...
Тя се промени от натиска от такива като нас а не от наколенки...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеIch muss mal auch meinen Senf dazu geben....
хора за 20 лв куверт се пиха и ядоха доста стойностни неща - така че не става въпрос за флашки, водички и не знам си какво.... уви, само който е присъствал знае.
По-добре ли щеше да е в няква бирария/кръчма, която нито има отношение към нас нито ние към нея... какво като е било в кулите - още по-добре за тези дето имаме и сфи
респект за организаторите и за всички готини хора, с които се запознах (г-н Митанкин също да го спомена, много интелигентен и забавен човек), Биг Беър, Миро и вс. останали просто се получи много добре, следващият път ще е още по-добре несъмнено... stay positive
Интереса на мажо спрямо дребните са различава във всичко друго освен компанията да печели пари....дивидент ,управления ,вложения ,заплати ...
За това не забравяте че че тези срещи са единствения начин да се иска отчет на мажо за простотиитее който е вършил през годината а не за наколенки....
Аз съм имал акции в Софарма когато компанията е била 14 ,15 лева и на срещите донев обещаваше дивиденти по 3,4 лв и и огромни печалби....
Та да го забравя ли това ....
Сега дивидента е 7 стотинки....
И пак големи перспективи ...за следващото десетилетие....
Вие помните ли ги тези дни....
Ако не бяха многократните писания към хим ,щеше ли да се промени тяхната дивидеска политика ...
Тя се промени от натиска от такива като нас а не от наколенки...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеIch muss mal auch meinen Senf dazu geben....
хора за 20 лв куверт се пиха и ядоха доста стойностни неща - така че не става въпрос за флашки, водички и не знам си какво.... уви, само който е присъствал знае.
По-добре ли щеше да е в няква бирария/кръчма, която нито има отношение към нас нито ние към нея... какво като е било в кулите - още по-добре за тези дето имаме и сфи
респект за организаторите и за всички готини хора, с които се запознах (г-н Митанкин също да го спомена, много интелигентен и забавен човек), Биг Беър, Миро и вс. останали просто се получи много добре, следващият път ще е още по-добре несъмнено... stay positive
явно с г-н Митанкин ще ме запознае един друг отсъстващ на 17ти - съдба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИнтересно и запомнящо се беше. Жалко че времето не стигна за нищо. Прекалено много хора бяхме а имахме само 2-3 часа. Това време не е достатъчно да поговориш дори и с един човек а камо ли с 40 Съжалявам, че не успях да поговоря с Тони и Императора, но както се казва животът е пред нас Прекрасни впечатления от господин Донев. Въпреки че не съм акционер и едва ли ще бъда някога съм възхитен от този човек. Много е трудно, да не кажа невъзможно да запази човек човечността, желанието си за борба и честността си въпреки всичката мръсотия в тази държава и на всичко отгоре да бъде идеален и безгрешен. Така че не съдете прекалено строго. Нещата рядко стават точно както ги искаме. Не винаги зависи от нас. Едва ли има човек в тази държава, който би се справил по-добре от чичо Оги. Още веднъж респект!
Поздрави!
п.п. аз с Иван спирам да се разправям - просто нямам нерви(сега разбирам думите на някои ИП тук в Пловдив)!
Коментар
-
Ich muss mal auch meinen Senf dazu geben....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИнтересно и запомнящо се беше. Жалко че времето не стигна за нищо. Прекалено много хора бяхме а имахме само 2-3 часа. Това време не е достатъчно да поговориш дори и с един човек а камо ли с 40 Съжалявам, че не успях да поговоря с Тони и Императора, но както се казва животът е пред нас Прекрасни впечатления от господин Донев. Въпреки че не съм акционер и едва ли ще бъда някога съм възхитен от този човек. Много е трудно, да не кажа невъзможно да запази човек човечността, желанието си за борба и честността си въпреки всичката мръсотия в тази държава и на всичко отгоре да бъде идеален и безгрешен. Така че не съдете прекалено строго. Нещата рядко стават точно както ги искаме. Не винаги зависи от нас. Едва ли има човек в тази държава, който би се справил по-добре от чичо Оги. Още веднъж респект!
та той е спекулант в своята си компания...
Това интересува инвестиционната общност ,или не мислите така...
Или не е така...
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКак можеш да твърдиш с кое е имало общо и с кое е нямало, след като не си присъствал? От моята камбанария имаше поне 10 пъти повече коментари например за Химимпорт, отколкото за Софармите. Просто темата Софарма беше изчерпана преди срещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе съм се съмнявал, че активната група инвеститори около Софарма сега защитават тезата, че срещата след събранията няма много общо със Софарма и мажоритарния собственик.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар