IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно и запомнящо се беше. Жалко че времето не стигна за нищо. Прекалено много хора бяхме а имахме само 2-3 часа. Това време не е достатъчно да поговориш дори и с един човек а камо ли с 40 Съжалявам, че не успях да поговоря с Тони и Императора, но както се казва животът е пред нас Прекрасни впечатления от господин Донев. Въпреки че не съм акционер и едва ли ще бъда някога съм възхитен от този човек. Много е трудно, да не кажа невъзможно да запази човек човечността, желанието си за борба и честността си въпреки всичката мръсотия в тази държава и на всичко отгоре да бъде идеален и безгрешен. Така че не съдете прекалено строго. Нещата рядко стават точно както ги искаме. Не винаги зависи от нас. Едва ли има човек в тази държава, който би се справил по-добре от чичо Оги. Още веднъж респект!
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Не съм се съмнявал, че активната група инвеститори около Софарма сега защитават тезата, че срещата след събранията няма много общо със Софарма и мажоритарния собственик. Тук само искам да спомена, че специално за Софарма Трейдинг от списъка с присъствалите на общото събрание имаше едноцифрен брой индивидуални физически лица с повече акции от моите.

Сега какво - да взема да мина в другия лагер и да започна и аз да благославям компанията и мажоритаря ли? Или пък да взема и аз да си кача аватар с логото на Софарма, за да покажа, колко много съм привързан? Или да взема и аз да напиша няколко мнения в комунистическо-тоталитарен стил и да намекна, че другите акционери, които не са на моето мнение, нещо са в грешка?

Аз изразих мнение, че комуникацията покрай организацията на срещата можеше да бъде и по-добра. Тук веднага ми скочиха няколко човека, които да ми обясняват колко не съм бил прав! Ами чудесно - затова е форум, всеки да си изразява мнението!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        През октомври направихме среща в Царско село - 6 колеги. Без един всички бяха на срещата и сега. Никой нямаше претенции - просто срещата и разговорите бяха важни. Пак бих пътувал 700 км за среща с тези хора.
        Сега какво стана - веднага претенциите, кой какво бил плащал за реклама на кого и т.н.
        нямам думи.........
        Нищо лично ,даже имам симпания към повечето от написаното теб....
        Но ти имаш портфеил от акция/мисля само една/ която е при донев и бъдещето ти е свързано с него ипечалбите и загубите също......
        Така че си пристрастен на 100%....
        П.П. Интересно с какво притиснахте чичо Оги да бъде коректен към вас....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Някои хора дори без груби и обидни думи държат да влязат в групата на хейтърите!
          Аз най-малко имам право да говоря, защото подведох Мъро че ще остана, но намерих превоз - един акционер в СФАРМ и тръгнахме в 18.00, но ще кажа две думи!

Абе хора една от най-трудните думи в България е БЛАГОДАРЯ, научете я! Аз искам да благодаря на Мъро и Пелагия за цялата организация, за непрекъснатата комуникация и събирането на инфо и лавираннето между желанията на всички! Мариян беше на почивка в една далечна южна страна, може би глезен от някоя екзотична красавица, но пак намери време да комуникира с мен и да ме държи в течение

Не вярвам че ако 2-3 души отидат без да са се записали е щяло да стане проблем(ето моята резервация е останала неползвана), но нали трябва да се оплачем от нещо? Стига с тази дребнавост бъдете над нещата. Един сърдит че било в кулите, друг ресторанта не му харесал, трети........ бебешка работа

Така, че нека благодаря още веднъж на всички ангажирали се и отделили време и енергия да съберат шепата хора в БГ интересуващи се от инвестиции и форума на едно място! БЛАГОДАРЯ!

Съгласен съм с този лош Мариян затворил резервациите във вторник, че ако срещата не е около някое многолюдно оса, просто няма шанс да е с хора извън столицата и ще стане като със срещата на моя випуск - "Антоне, събираме се в един ресторант в София в 20.00часа?!?! Абе нали завършихме МГ-то в Плевен, защо в София?" - викам, "...Ами тук живеем доста хора и за това, еми правете си софийска среща тогава" те решили да се съберат в съседната пресечка и хич не им дреме за другите дето ще пътуват часове и дори ще харчат за хотел евентуално. Еми водете си я там квартална среща и така.

п.п. но понеже явно оплакванията и мрънкането стават модерни позволете ми и аз да се оплача!
          1. Сърдит съм на Веско, че обеща да ме запознае с групата от Варна, но като седна между две акционерки се омая и забрави - лош Веско, много лош - имам снимкови доказателства и ще ги използвам ако трябва
          2. Искам да се оплача и от себе си - на срещата исках много да се запозная с г-н Митанкин, ама не останах, защото след 19.00 няма автобуси за Пловдив - ей че съм ........

Хайде бъдете здрави, малко по-сериозни и уважавайте труда на другите!
          +1

относно акционерките - съжалявам, но реалността е точно такава !!!

Коментар

• Някои хора дори без груби и обидни думи държат да влязат в групата на хейтърите!
            Аз най-малко имам право да говоря, защото подведох Мъро че ще остана, но намерих превоз - един акционер в СФАРМ и тръгнахме в 18.00, но ще кажа две думи!

Абе хора една от най-трудните думи в България е БЛАГОДАРЯ, научете я! Аз искам да благодаря на Мъро и Пелагия за цялата организация, за непрекъснатата комуникация и събирането на инфо и лавираннето между желанията на всички! Мариян беше на почивка в една далечна южна страна, може би глезен от някоя екзотична красавица, но пак намери време да комуникира с мен и да ме държи в течение

Не вярвам че ако 2-3 души отидат без да са се записали е щяло да стане проблем(ето моята резервация е останала неползвана), но нали трябва да се оплачем от нещо? Стига с тази дребнавост бъдете над нещата. Един сърдит че било в кулите, друг ресторанта не му харесал, трети........ бебешка работа

Така, че нека благодаря още веднъж на всички ангажирали се и отделили време и енергия да съберат шепата хора в БГ интересуващи се от инвестиции и форума на едно място! БЛАГОДАРЯ!

Съгласен съм с този лош Мариян затворил резервациите във вторник, че ако срещата не е около някое многолюдно оса, просто няма шанс да е с хора извън столицата и ще стане като със срещата на моя випуск - "Антоне, събираме се в един ресторант в София в 20.00часа?!?! Абе нали завършихме МГ-то в Плевен, защо в София?" - викам, "...Ами тук живеем доста хора и за това, еми правете си софийска среща тогава" те решили да се съберат в съседната пресечка и хич не им дреме за другите дето ще пътуват часове и дори ще харчат за хотел евентуално. Еми водете си я там квартална среща и така.

п.п. но понеже явно оплакванията и мрънкането стават модерни позволете ми и аз да се оплача!
            1. Сърдит съм на Веско, че обеща да ме запознае с групата от Варна, но като седна между две акционерки се омая и забрави - лош Веско, много лош - имам снимкови доказателства и ще ги използвам ако трябва
            2. Искам да се оплача и от себе си - на срещата исках много да се запозная с г-н Митанкин, ама не останах, защото след 19.00 няма автобуси за Пловдив - ей че съм ........

Хайде бъдете здрави, малко по-сериозни и уважавайте труда на другите!

Коментар

• През октомври направихме среща в Царско село - 6 колеги. Без един всички бяха на срещата и сега. Никой нямаше претенции - просто срещата и разговорите бяха важни. Пак бих пътувал 700 км за среща с тези хора.
              Сега какво стана - веднага претенциите, кой какво бил плащал за реклама на кого и т.н.
              нямам думи.........

Коментар

• Не съм съгласен с твърденията за рекламата. Даже не съм се досещал, че някой може да се го помисли. Е явно съм сгрешил.
                Радвам се, че хората, които са си го мислели не са присъствали, а и не е трябвало да го правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  Малко или много, това събиране си беше реклама на Огнян Донев и фирмите около него, за което на всичкото отгоре всеки си е платил от джоба!

Моето предложение е, ако има такива срещи за в бъдеще, да са на по-неутрално място.
                  +1

Коментар

• за мен срещата премина максимално добре в рамките на възможното
                    доволен съм, че останах, въпреки че се прибрах в 24ч през нощта

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                      Пишеш далеч от целта
                      просто използвах че изявени форумци от Виена (един), Варна (поне пет), Търговище (поне двама), Лондон (поне един), Пловдив (поне един) и т.н. ще идват на събитието

иначе от пусто в празно без примамка можеш да привлечеш само софиянците, даже и тях няма да привлечеш, защото ние си се виждаме и като знаят че ще дойде и Х от Варна идват. Иначе само за нас си...

Разбираш ли идеята?

Наистина си написал големи глупости
                      Ако беше дошъл щеше да видиш какви неща и как са се обсъждали

винаги тези срещи ще ги правя (ако въобще се навия пак, в този формат едва ли) около някое централно ОСА, защото иначе хората извън София ги обричаш да не дойдат, да нямат повод

Който иска да ги организира когато и където иска
                      Темата е свободна
                      Не бих дошъл за среща само на колегите от форума - много са ми километрите.
                      Но шапка свалям на групата от Варна, че дойдоха хората да се видим.

Коментар

Мариянски, дай си сметка, че отстрни има и други гледни точки!

Аз няма как да знам кой ще идва и кой няма да идва. Това го знаеш ти, а останалите се ориентираме по коментарите в темата, които в голямата си част са безсмислени, както са безсмислени и голяма част от коментарите във всички теми. И тъй като не ми се губи време с хора, които първо, че рядко уважават модераторския труд, и второ тук във форума се държат като малки деца, които имат нужда някой да ги напляска, за да се държат прилично, просто реших, че нямам какво да правя точно на тази среща.

Също така въобще не знаех, че има краен срок за записването. Ама въобще не знаех за това! Още повече, че мястото за срещата по едно време се премести от неутрално заведение близо до сградата, в заведение в самата сграда. И останах с впечатлението (може и да е грешно, но с такова впечатление останах), че това е със станало със съдействието на Огнян Донев. Съответно как да не си мисли човек, че това е някакъв вид социална реклама...

Съвет за следващия път - обявявай крайния срок за резервациите *преди* да настъпи крайния срок!

Това е! Срещата може и да е минала прекрасно, но от гледна точка на организация аз като странично лице определено очаквах много повече! Затова много моля - недей да пишеш глупости и ти!
                        Не си прав за социалната реклама. Тя не е нужна на никого. За мен беше по-удобно да е на едно място със събранията, за да не обикалям насам-натам, после да се връщам за колата си.
                        Други гледни точки винаги може да има, но на такива срещи трябва да има търпимост към всички - иначе не ние мястото там.
                        Last edited by fortiss; 19.06.2016, 09:30.

Коментар

• Мариянски, дай си сметка, че отстрни има и други гледни точки!

Аз няма как да знам кой ще идва и кой няма да идва. Това го знаеш ти, а останалите се ориентираме по коментарите в темата, които в голямата си част са безсмислени, както са безсмислени и голяма част от коментарите във всички теми. И тъй като не ми се губи време с хора, които първо, че рядко уважават модераторския труд, и второ тук във форума се държат като малки деца, които имат нужда някой да ги напляска, за да се държат прилично, просто реших, че нямам какво да правя точно на тази среща.

Също така въобще не знаех, че има краен срок за записването. Ама въобще не знаех за това! Още повече, че мястото за срещата по едно време се премести от неутрално заведение близо до сградата, в заведение в самата сграда. И останах с впечатлението (може и да е грешно, но с такова впечатление останах), че това е със станало със съдействието на Огнян Донев. Съответно как да не си мисли човек, че това е някакъв вид социална реклама...

Съвет за следващия път - обявявай крайния срок за резервациите *преди* да настъпи крайния срок!

Това е! Срещата може и да е минала прекрасно, но от гледна точка на организация аз като странично лице определено очаквах много повече! Затова много моля - недей да пишеш глупости и ти!

Коментар

Извинявам се, че пропуснах срещата. Обещавам да се появя на някоя друга, която не е толкова обвързана с конкретно корпоративно събитие. Уважавам повечето колеги тук, но бих предпочел да се виждам с хората, когато не са толкова подвластни на емоцията да боготворят дадени акции, компании, мажоритари и т.н.

Малко или много, това събиране си беше реклама на Огнян Донев и фирмите около него, за което на всичкото отгоре всеки си е платил от джоба!

Моето предложение е, ако има такива срещи за в бъдеще, да са на по-неутрално място.
                            Пишеш далеч от целта
                            просто използвах че изявени форумци от Виена (един), Варна (поне пет), Търговище (поне двама), Лондон (поне един), Пловдив (поне един) и т.н. ще идват на събитието

иначе от пусто в празно без примамка можеш да привлечеш само софиянците, даже и тях няма да привлечеш, защото ние си се виждаме и като знаят че ще дойде и Х от Варна идват. Иначе само за нас си...

Разбираш ли идеята?

Наистина си написал големи глупости
                            Ако беше дошъл щеше да видиш какви неща и как са се обсъждали

винаги тези срещи ще ги правя (ако въобще се навия пак, в този формат едва ли) около някое централно ОСА, защото иначе хората извън София ги обричаш да не дойдат, да нямат повод

Който иска да ги организира когато и където иска
                            Темата е свободна
                            Last edited by mpy_yordanov; 19.06.2016, 01:23.

Коментар

• Извинявам се, че пропуснах срещата. Обещавам да се появя на някоя друга, която не е толкова обвързана с конкретно корпоративно събитие. Уважавам повечето колеги тук, но бих предпочел да се виждам с хората, когато не са толкова подвластни на емоцията да боготворят дадени акции, компании, мажоритари и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                кажи за Брекзита и чакам снимки от яхтата(ако не ви преджобва охраната )
                                Всеки може да мисли да свърши или обещае нещо, но добрите мениджъри оцеляват, като се адаптират - видял е трудности и е променил мнението си!
                                За съжаление тая година кафето бе кратко и не можах да питам за дивидентната политика, но вярвам че ще дойде време, когато СФАРМ ще раздава и по голям % от печалбата.

п.п. и тимаджийте бяха обявили че няма да дават дивиденти - ама ей ги лъжат и те се отметнаха гадовете
                                Ами аз смятам че няма да има ,въпреки че проучванията сочат че ще има такова нещо....въпреки това ще купя швейцарска франкове...и банки от ЕС като ареалбанк
                                Базирам се на изследванията при референдума в Шотландия...
                                Ако стане това излизане ,това ще унищожи ЕС в този вид ,Великобритания няма да излезе от 24 юни, но няколко години ще настъпи хаос и поредица излизащи държави ...Ирландия , кипър ,франция ,австрия , Холандия ,Швеция...те няма да плащат за нас ......
                                ситито /финансоввия сектор е там много силен и ще удари цялата европейска общност ,всяка банка ... вноската към ес е много голяма...
                                Ще ни прати в периферията на света а не на Европа....еврото ще падне поне с 10% спрямо щатския долар и швйцарскя франк ,лирата ще падне с 20% ,ще се качат и руската рубла и норвежката крона....с колко ами над 5% най малко...
                                Минаваме към още 10 години безвремие....

Коментар

Working...
                                X