IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тони ,
    чичото ти Оги ме изгуби първо ,като ме излъга с онези дивиденти преди няколко години и с листването в Полша и тамошните обещания и после като почна политически игрички с морално и хигиенно нечисти хора...
    ама щом си го харесвате...
    Хората са казали Младите да се вземат...сина ли беше...
    кажи за Брекзита и чакам снимки от яхтата(ако не ви преджобва охраната )
    Всеки може да мисли да свърши или обещае нещо, но добрите мениджъри оцеляват, като се адаптират - видял е трудности и е променил мнението си!
    За съжаление тая година кафето бе кратко и не можах да питам за дивидентната политика, но вярвам че ще дойде време, когато СФАРМ ще раздава и по голям % от печалбата.

п.п. и тимаджийте бяха обявили че няма да дават дивиденти - ама ей ги лъжат и те се отметнаха гадовете

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
      всичко беше на ниво и много културно .... радвам се че се запознах на живо с много от форума, с останалите - другия път.

а СФТРД да са живи и здрави всички в компанията, трябва да разширя окопа тука

само недей да мислиш че една група около един от мажовците е елита на бизнеса....или друга около хим или атерата ....
      Всичките те са мноооого мили и любезни когато те посрещат но никой и пет лева няма да ти даде ако е в разрез с неговия интерес....
      Такова преклонение към даден мажо е под достойнството и на най дребния инвеститор на дадена група...
      четете западните форумии как минават там събранията....разпъване до последно ,за да не си помислят че може да минат и безнаказано и най дребния инвеститор...
      Да знаете Бедо какъв пич е ако го слушате.... а черепа е върхът...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        eeeeee, лош си - а знам че не си такъв човек!
        какво е станало - някое движение ли пропусна?
        Не с лошото..... ти примерно знаеш ли какво очаква догодина СФАРМ и защо г-н Донев казва че ако стане ще е направил достатъчно пари за да се пенсионира? А знаеш ли че каза точно след колко време ще се оттегли - аз чух . Знаеш ли плановете на СФТРД в Сърбия - аз придобих представа , знаеш ли за коя болница в момента, дали и какви проекти и апаратури подготвят - аз видях лек силует зад завесата на незнанието . Знаеш ли дали СФТРД планира да разработва Турция и кога - аз разбрах . Знаеш ли кой адсиц може да направи синергия със аптеките - аз разбрах , знаеш ли за поръчките за лекарства за милиони от иракски фирми и колко се е увеличил износа за Виетнам - за разбрах , Знаеш ли какво става и ще става с Момата - аз придобих някаква представа , Знаеш ли какво става с ИПО-то на Алтерко - аз и това разбрах покрай срещите в този ден , а знаеш ли защо шефа на ПОК Съгласие бе там - е и аз не разбрах , но ако не ти бях казал нямаше и да знаеш , а знаеш ли....хайде стига насоки!!!
        Но не бъди лош - знам че не си такъв! Брандираните подаръци са само черешката на тортата, а дали ще са флашка или шапка или пауър банк или друга глезотия няма значение - това е корп. култура изграждаща съпричастност! Но като ги извадя на работа всеки вика - и аз искам

Поздрави!
        Кажи как виждаш четвъртъка.

п.п. и не знам за какъв таратор говориш - блюдата на обяд бяха изискани, а виното бе розе

Тони ,
        чичото ти Оги ме изгуби първо ,като ме излъга с онези дивиденти преди няколко години и с листването в Полша и тамошните обещания и после като почна политически игрички с морално и хигиенно нечисти хора...
        ама щом си го харесвате...
        Хората са казали Младите да се вземат...сина ли беше...

Коментар

• всичко беше на ниво и много културно .... радвам се че се запознах на живо с много от форума, с останалите - другия път.

а СФТРД да са живи и здрави всички в компанията, трябва да разширя окопа тука

Коментар

Ходил съм един път и там са ме посрещали....преди пет години...
            Вярно бяха много любезни ама аз не съм за една шапка или таратор....примерно...
            На тях работата е да ти замажат очите ....
            какво да чета ....
            Че осато е в плаза ли....
            Разбрах за седемте стотинки...
            честито ,дошлите от провинцията ще могат да попътуват безплатно из София....
            eeeeee, лош си - а знам че не си такъв човек!
            какво е станало - някое движение ли пропусна?
            Не с лошото..... ти примерно знаеш ли какво очаква догодина СФАРМ и защо г-н Донев казва че ако стане ще е направил достатъчно пари за да се пенсионира? А знаеш ли че каза точно след колко време ще се оттегли - аз чух . Знаеш ли плановете на СФТРД в Сърбия - аз придобих представа , знаеш ли за коя болница в момента, дали и какви проекти и апаратури подготвят - аз видях лек силует зад завесата на незнанието . Знаеш ли дали СФТРД планира да разработва Турция и кога - аз разбрах . Знаеш ли кой адсиц може да направи синергия със аптеките - аз разбрах , знаеш ли за поръчките за лекарства за милиони от иракски фирми и колко се е увеличил износа за Виетнам - за разбрах , Знаеш ли какво става и ще става с Момата - аз придобих някаква представа , Знаеш ли какво става с ИПО-то на Алтерко - аз и това разбрах покрай срещите в този ден , а знаеш ли защо шефа на ПОК Съгласие бе там - е и аз не разбрах , но ако не ти бях казал нямаше и да знаеш , а знаеш ли....хайде стига насоки!!!
            Но не бъди лош - знам че не си такъв! Брандираните подаръци са само черешката на тортата, а дали ще са флашка или шапка или пауър банк или друга глезотия няма значение - това е корп. култура изграждаща съпричастност! Но като ги извадя на работа всеки вика - и аз искам

Поздрави!
            Кажи как виждаш четвъртъка.

п.п. и не знам за какъв таратор говориш - блюдата на обяд бяха изискани, а виното бе розе

айде че много се разприказввах!
            Last edited by tony1975; 19.06.2016, 00:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Първо чети и чак тогава пиши! Това (в червеното) е пълна глупост.
              Ходил съм един път и там са ме посрещали....преди пет години...
              Вярно бяха много любезни ама аз не съм за една шапка или таратор....примерно...
              На тях работата е да ти замажат очите ....
              какво да чета ....
              Че осато е в плаза ли....
              Разбрах за седемте стотинки...
              честито ,дошлите от провинцията ще могат да попътуват безплатно из София....
              Last edited by Монти; 18.06.2016, 22:50.

Коментар

Социалните контакти са минали добре ,на първо четене е единствения резултат от тази сбирка...
                А според мен целта беше не да броите масите и чашите и кой колко акъл е дал а едно съдружие с обратна насоченост към тоя който ви е посрещал....
                Нищо ново под слънцето....
                Аз пък през август ще отида да пиина една бира на яхтатана Армеец....щото шишо не го познавам за да пиина в сградата на БТХ ....
                П.П. На събранието на Софарма сигурно ще ви посрещнат в столовата че там няма кули....
                Първо чети и чак тогава пиши! Това (в червеното) е пълна глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  следващия път може да си направите бал с маски
                  Социалните контакти са минали добре ,на първо четене е единствения резултат от тази сбирка...
                  А според мен целта беше не да броите масите и чашите и кой колко акъл е дал а едно съдружие с обратна насоченост към тоя който ви е посрещал....
                  Нищо ново под слънцето....
                  Аз пък през август ще отида да пиина една бира на яхтатана Армеец....щото шишо не го познавам за да пиина в сградата на БТХ ....
                  П.П. На събранието на Софарма сигурно ще ви посрещнат в столовата че там няма кули....

Коментар

• следващия път може да си направите бал с маски

Коментар

• малко закъснях, запознах се с много интерестни хора, заведението не ми хареса - като цяло съм доволен

странното беше, че няколко човека които вече познавах не ме разпознаха - какъвто съм шемет по принцип е обратното

човек да не смее да си подстриже косата наполовина и да си носи очилата
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                        .
                        пък аз си мисля, че беше си дал официална заявка...

...пък даже ти и отиваше много баджа

лично го видях, като си го сложи

ай, със здраве...

P.S. Радвам се, че се запознахме лично
                        Да наистина, ти се беше погрижил за баджа, благодаря Наистина първоначално се беше получило някакво разминаване в комуникацията, но всичко беше точно накрая. ENDE gut, alles gut Много си ранобуден днес, да не си осъмнал някъде и от афтерпартито да пишеш
                        Зпознах се с доста хора, приятно се получи, добра обстановка и интерсни събеседници. Супер
                        Last edited by pepe1234; 18.06.2016, 12:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнение
                          Искам да поздравя Мариян за добрата организация.Добро заведение,хубава храна и приятна компания.В началото масите бяха като за вечеря,но след като ги разместихме смятам че добре стана.Изненадан съм колко много хора дойдоха,ако не броим троловете дойде половината форум.И всички бяха много позитивни.Благодарности на г-н Митанкин за това че говори толкова увлекателно и точно.Специални благодарности и на Биг беар за информацията и съветите които ми даде.Когато можеш да свързваш никове с лица нещата определено изглеждат по различно.
                          Жалко че Форти и Тони си тръгнаха доста рано.
                          Марияне,предлагам следващия път да се направи среща като тази в кабинета на Пелагия,тъй като формата е много по удобен за финансова дискусия.

Нещо много се разписах,Подрави на всички.
                          всичко беше отлично
                          събития, приятели, срещи !!!!!!!
                          чакам догодина

Коментар

Когато можеш да свързваш никове с лица нещата определено изглеждат по различно.

+1000

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                              Споко 4 ти стават, щото явно и аз не съм в официалния списък Може да мина да се видя с някой долу на кафето, че в тая ВИП столова явно няма да пускат.
                              .
                              пък аз си мисля, че беше си дал официална заявка...

...пък даже ти и отиваше много баджа

лично го видях, като си го сложи

ай, със здраве...

P.S. Радвам се, че се запознахме лично
                              Last edited by Kildirim_Bei; 18.06.2016, 00:31.
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Искам да поздравя Мариян за добрата организация.Добро заведение,хубава храна и приятна компания.В началото масите бяха като за вечеря,но след като ги разместихме смятам че добре стана.Изненадан съм колко много хора дойдоха,ако не броим троловете дойде половината форум.И всички бяха много позитивни.
                                Благодарности на г-н Митанкин за това че говори толкова увлекателно и точно.Специални благодарности и на Биг беар за информацията и съветите които ми даде.Когато можеш да свързваш никове с лица нещата определено изглеждат по различно.Поздрави за Императора,Инта,Фортис,Ценето,Пепе1234,Мадди,4Д,Ве ндета89,които се оказаха интересни събеседници(не че съм очаквал нещо друго
                                Жалко че Форти и Тони си тръгнаха доста рано.

Марияне,предлагам следващия път да се направи среща като тази в кабинета на Пелагия,тъй като формата е много по удобен за финансова дискусия.

Нещо много се разписах,извинявм се ако съм изпуснал някого.
                                Поздрави.
                                ей да бе!!! Забравих че г-н Митанкин каза, че ще идва.....И Веско забрави да ме запознае с едни хора.....
                                Мъро е супер! Радвам се че го има и ни помага и обединява, а на Биг Беър му казах че ни липсва във форума и го помолих да пише....
                                Днес бе супер!
                                Пелагия е отличен организатор и Мариян разбира се.
                                Намерих превоз и тръгнах в 18.00, съжалявам ако съм подвел някой, ама съм на крак от 05.00. Другия път с преспиване от предния ден, както някои другари
                                Поздрави и който днес не бе в кулите, трябва да съжалява!

Коментар

Working...
                                X