IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искам да поздравя Мариян за добрата организация.Добро заведение,хубава храна и приятна компания.В началото масите бяха като за вечеря,но след като ги разместихме смятам че добре стана.Изненадан съм колко много хора дойдоха,ако не броим троловете дойде половината форум.И всички бяха много позитивни.Благодарности на г-н Митанкин за това че говори толкова увлекателно и точно.Специални благодарности и на Биг беар за информацията и съветите които ми даде.Когато можеш да свързваш никове с лица нещата определено изглеждат по различно.
    Жалко че Форти и Тони си тръгнаха доста рано.
    Марияне,предлагам следващия път да се направи среща като тази в кабинета на Пелагия,тъй като формата е много по удобен за финансова дискусия.

Нещо много се разписах,Подрави на всички.
    Last edited by mirodimit; 18.06.2016, 00:17.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      хахаха Дона си е супер...

Непретенциозен, натурален, реален....

Ама явно от тауърите друг изглеждал света...
      Да беше на панорамата щеше да е така, а то на първи етаж над гаражи и магазини.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
        Значи съвсем като на детски рожден ден.
        Я идете в дон домат както мислехте първоначално
        хахаха Дона си е супер...

Непретенциозен, натурален, реален....

Ама явно от тауърите друг изглеждал света...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
          Натам отиват нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Хапсолютно нищо не пречи да вдигнеш телефона на заведението, да се представиш и да попиташ може да се вместят още двама-трима приятни ендивида, които са изтървали срока за записване и при положителен отговор да извикаш и dex
            Аз съм го правила, но освен с високата си ентелигентност, съм прочута и с безграничното си нахалство
            Е, то стана вече политически въпрос, къде ще се бутам като навлек.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
              Събиране на Билденбергите ще да е това дето ще се случва тъдей..

Нали знаем, важно е делението на наши и ваши... И основният враг е този с " партиен" билет... Метафорите тук идеално си пасват

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Не се заяждам. Просто не съм на кеф, дето бяхме отрязани със странния аргумент, че трябвало три дена преди срещата да сме се заявили. И това е условие за хора с разни заетости!? Какво пречи днес на обед на заведението да се допоръча за 5-6, айде 10 души да са? Но като съм се разкарал да се връщам до София, да си знам занапред, че срещи на спекуланти се организират като да са детски купон. Така де, контрол да има. Това направо си намирисва.
                Мислех тая вечер да кажа невиртуално Наздраве, ама явно няма да е.
                Събиране на Билденбергите ще да е това дето ще се случва тъдей..

Нали знаем, важно е делението на наши и ваши... И основният враг е този с " партиен" билет... Метафорите тук идеално си пасват

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  ...
                  В такъв случай - положението е почти "изтървано". Следващият път правете срещата в заведение.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• ...
                    Last edited by pepe1234; 17.06.2016, 15:51.

Коментар

Не се заяждам. Просто не съм на кеф, дето бяхме отрязани със странния аргумент, че трябвало три дена преди срещата да сме се заявили. И това е условие за хора с разни заетости!? Какво пречи днес на обед на заведението да се допоръча за 5-6, айде 10 души да са? Но като съм се разкарал да се връщам до София, да си знам занапред, че срещи на спекуланти се организират като да са детски купон. Така де, контрол да има. Това направо си намирисва.
                      Хапсолютно нищо не пречи да вдигнеш телефона на заведението, да се представиш и да попиташ може да се вместят още двама-трима приятни ендивида, които са изтървали срока за записване и при положителен отговор да извикаш и dex
                      Аз съм го правила, но освен с високата си ентелигентност, съм прочута и с безграничното си нахалство
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Що се заяждаш с човека!? Организира ви среща, а вие не спряхте с претенциите.
                        Като си толкова врял и кипял, следващата среща я спретни ти.
                        Наздраве!

П.П. Наздравицата е за другата тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                          .
                          а не бачове...
                          от badge ("значка" му викаме ние на български) идва тази чуждица...

и са готови, естествено

ама само 5 /пет/ човека са си поръчали...
                          един не е сигурен, че ще дойде, ама е на събранието
                          - и за него съм приготвил един...

А за теб също съм направил специално един
                          - без да си ми го поръчвал.

Всички, които са си заръчали баджове, ще ги получат free of charge

Аз лично не вярвам да има повече от 20 човека на този евент...
                          Вие кво мислите?
                          Споко 4 ти стават, щото явно и аз не съм в официалния списък Може да мина да се видя с някой долу на кафето, че в тая ВИП столова явно няма да пускат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                            Подал съм списък от 40 имена и ника
                            така че ще са повече от 20 души и ще е по западен образец
                            не вчера ми хрумна и хоп ще ходя
                            все пак сме по-назапад от Ориента
                            дори на детски рожден ден човек казва предварително дали ще отиде, тук на супер хай-левъл среща в последния момент, ако ми е наляво...
                            не става
                            не е сериозно

Поздрави
                            Аз не виждам проблем в това нещо, това не е сватба да я планираш дългосрочно. Особено пък за такъв тип срещи..
                            Ама ти си знаеш, но за мен поведението ти е тип ощипана мома

пп Пийте и за мен едно, че не съм спазил срока за заявка на място в списъка по западен образец

Коментар

Марияне, не се оправдавай, че отряза заявките от последните дни, щото ставаш смешен. Участвал съм в организирането на около десетина масови срещи и винаги сме правили уговорки за включване в последния момент. За мен твоята система е порочна, но нали пък е по западен образец....
                              Що се заяждаш с човека!? Организира ви среща, а вие не спряхте с претенциите.
                              Като си толкова врял и кипял, следващата среща я спретни ти.
                              Наздраве!

П.П. Наздравицата е за другата тема.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                                Подал съм списък от 40 имена и ника
                                така че ще са повече от 20 души и ще е по западен образец
                                не вчера ми хрумна и хоп ще ходя
                                все пак сме по-назапад от Ориента
                                дори на детски рожден ден човек казва предварително дали ще отиде, тук на супер хай-левъл среща в последния момент, ако ми е наляво...
                                не става
                                не е сериозно

Поздрави
                                Марияне, не се оправдавай, че отряза заявките от последните дни, щото ставаш смешен. Участвал съм в организирането на около десетина масови срещи и винаги сме правили уговорки за включване в последния момент. За мен твоята система е порочна, но нали пък е по западен образец....

Коментар

Working...
                                X