Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВъпроса е да дадем предварителни предложения за дневния ред, по точно въпросите които ще обсъдим на това събрание.
Имали кой да ги синтезира и записва?There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДраги Черкезов,
друго плюс на туй заведение е, че горе има около 4-5 маси, разположени така, че някоя група по интереси може да се обособи на отделна маса, без да се отделя от целия колектив - може да има и обща приказка и отделни разговори.
Който иска да говори за БФБ, който иска за златце, който иска - за елмази, който иска (като мене) може да щъка от маса на маса.
Коментар
-
Драги Черкезов,
друго плюс на туй заведение е, че горе има около 4-5 маси, разположени така, че някоя група по интереси може да се обособи на отделна маса, без да се отделя от целия колектив - може да има и обща приказка и отделни разговори.
Който иска да говори за БФБ, който иска за златце, който иска - за елмази, който иска (като мене) може да щъка от маса на маса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЧе ще се съберем големите инвеститори е ясно.
Въпроса е да дадем предварителни предложения за дневния ред, по точно въпросите които ще обсъдим на това събрание.
Имали кой да ги синтезира и записва?
За мен знаете, че без обсъждане на имотните теми, както и тези за БФБ, злато и политика , бързо ще си тръгна без да допия и половин бира.
За иновации като монсанто, пропелери, SCI и Мачо Пикчо, с удоволствие ще слушам капацитетите.
Коментар
-
Че ще се съберем големите инвеститори е ясно.
Въпроса е да дадем предварителни предложения за дневния ред, по точно въпросите които ще обсъдим на това събрание.
Имали кой да ги синтезира и записва?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Заведението, дето аз предлагам - приятно - на два етажа - горе - места за около 18 души (напримерно) музиката е приятна и няма да дъни ного. Плюскане няма, ама има всевъзможно поркане - и към него фъстъчки и други подобни. Мястото - сгодно - точно на възелът на метровата фльонга - на ул. Лом - зад Булбамк. Там ходя 1-2 пъти седмично да си смуча конякът. Освен него всякакви уискенца, водушки, ромчета (в бутилки - не малки гъгнивци), винце, всевъзможни атрактивни и екзотически други пиенета - и - то се знай - бира всевъзможна. Ако се договорим, ще направя едно резервация около началото на месецът.
Не знам защо Лордов държи на 7-ий, ама аз нямам против тази дата - казах 8-ий само напримерно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнениеАко успея да се измъкна и аз ще дойда.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар