Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение+++111 Браво , ето конкретика, заведението което предложи Мариян беше добра идея, но все пак ти си председателя, ти реши! Добра идея беше и там където се пресичат двата лъча на метрото. В този смисъл Адамс в пряката на Пиротска става, стига да не се сберем повече от 20 чиляка баш зимъска!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЕ, как що? Ти император ли си или лукова главаЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо винаги всички и навсякъде искат аз - Императорът - да бъда организатор на разни сборища?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМоже някъде около началото на другото месец напримерно - така повече хора ще имат време да прочетат и да се присъединят. Например около 8-ий февруари - да полеем и рожденият ден на Божественият?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, все пак си ИМПЕРАТОР, а аз обикновен лорд!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКато гледам засега само София и Варна са сериозни! Да назначим отговорници по комунистически, иначе не става. При демократия нещата не вървят. Предлагам Императора за отговорник на софийската среща и Джей за отговорник за варненската.
Колегите от Варна и Бургас да определят мястото - някъде по средата - само не в чалгаджийските Слънчев бряг и Свети Косъм.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо винаги всички и навсякъде искат аз - Императорът - да бъда организатор на разни сборища?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПуши се!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТам не съм влизал отдавна, последно бях с една позната, чакахме 20 минути за по едно мартини с лед, а имаше 3 ма бармани зад бара. Ако боса ги е поразгонил и е взел свестен персонал, бива.
ПС: Ааааа... последно бях с жена ми миналата пролет. Биваше тогава, там обаче е за кафе и едва ли се пуши вече. Или се пафка?
Коментар
Коментар