IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Айде, почна се - разпадът на сборището преди още то да е почнало.

Лордов - ще носиш ли четвърт тройунция жлъто или няма да носиш четвърт тройунция - та да зная - ако закъснееш да те чакам ли и Загорките да нося ли?
    Няма да мога ти донеса четвърт тройунция жълот. Нали не правиш срещата само затуй?

QUOTE=БАЦЕ;1059385012] ........... Лорде , браточка, разкрих те .............ти си домоуправителя Величко............... [/QUOTE]

Яз съм бре! ама драмбозова ми разказваше видеонаблюдението
    Ако сте изпили до 3-4 питиета мога да закъснея с около 1,5 часа, ама ще наваксам за половин час. Обещавам!

Коментар

• Императорски брой ме и мен .... Ще дойда малко да ви сваля средната възраст,че все дърти сте се събрали .......шегувам се, с удоволствие ще се запозная с по-опитните съфоромци

Коментар

• kurvi ste doidat li?

Коментар

• Айде, почна се - разпадът на сборището преди още то да е почнало.

Лордов - ще носиш ли четвърт тройунция жлъто или няма да носиш четвърт тройунция - та да зная - ако закъснееш да те чакам ли и Загорките да нося ли?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Ще трябва да закъснея От 18.30ч. съм на събрание на етажна собственост.
            ........... Лорде , браточка, разкрих те .............ти си домоуправителя Величко...............

Коментар

• Сори пипъл аз отпадам, ще се видим друг път Искаше ми се да дойда, но с моето работно време, както и предполагах не става...
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

Аре, пишете се - вашите кожи. Уж давахте зор, сега - криете.
                Жеката рече, че може би ще дойде.
                Ще сме компактна групичка
                препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  1. Нушенцето
                  2. Деси Георгиева
                  3. Императорът
                  4. Чичо Кольо
                  5. RAFAL
                  6. Iv_cho
                  7. ЧЕРКЕЗОВ, как ще се познаем, някой да ми изпрати фейсбуците на момичетата моля!
                  Аре, пишете се - вашите кожи. Уж давахте зор, сега - криете.
                  Жеката рече, че може би ще дойде.

Коментар

• Ърм.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      е, като гледам май искате да ме напиете

Мистър Банев обаче е малко по шишкав в лице ми се струва
                      Страхотна снимка на Банев! с тези две "кръгчета" отпред
                      Забавлявате се гледам,
                      Поздрави на групата(задочно)

Коментар

Рафалов е прав.

Хубаво:

Ден - четвъртък 7-ий февр. - нормален ден за делово следработно подпийване
                        Час - 18.00 - нормален следработен час за релакс.
                        Място - "Кокенцето" - "the egg bar" - находящо се на ул. Лом - 2 етаж - виж картинката:

Кръгчето - заведението. Червеното квадратченце - изходът на метрото - възелът на метровата фльонга - нали искате на най-централното място. Минавате под туловището на Булбамк и завивате на юг. Това е.

Да.
                        Ще трябва да закъснея От 18.30ч. съм на събрание на етажна собственост.

Коментар

• Рафалов е прав.

Хубаво:

Ден - четвъртък 7-ий февр. - нормален ден за делово следработно подпийване
                          Час - 18.00 - нормален следработен час за релакс.
                          Място - "Кокенцето" - "the egg bar" - находящо се на ул. Лом - 2 етаж - виж картинката:

Кръгчето - заведението. Червеното квадратченце - изходът на метрото - възелът на метровата фльонга - нали искате на най-централното място. Минавате под туловището на Булбамк и завивате на юг. Това е.

Да.

Коментар

• убаво де - преди казахте четвъртък - сега - петък - и аз сам промених датата от 8-ий на 7-ий... решете най-после...

Коментар

• Настоявам за среща в събота сутрин, за семейните, за хората които няма да бъдат във България и тези които не могат да присъстват четвъртък или петък!!!
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• СРЕЩА

Импе, щом си организатор - давай ден, час и место на срещата. Който има възможност и желание- добре; на който му е неудобно - има и следващ път. Другият вариант е да вземеш една бъклица и да започваш да каниш и черпиш....

Коментар

Working...
                                X