IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Предложих, но не очаквах събрание на етажна собственост. А ПРОБЛЕМИТЕ на всеки имот са важни и трябва да се разрешават своевременно. Не е като да цъкнеш в борси и само да съзерцаваш за съжалеие.
    Първоначално изпратено от Лорда;04.02.2013 г.
    Ще трябва да закъснея От 18.30ч. съм на събрание на етажна собственост.
    Ае ся им обясни на господата, че съгласно ЗУЕС в тоя срок ПОЧТИ няма как да има ОС на ЕС. Да не го поясняваме с Чичо/Дядо Кольо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      За довечера, драги - както ти предложи сам преди
      Чакаме те с интерес - да.
      Предложих, но не очаквах събрание на етажна собственост. А ПРОБЛЕМИТЕ на всеки имот са важни и трябва да се разрешават своевременно. Не е като да цъкнеш в борси и само да съзерцаваш за съжалеие.

Коментар

• За довечера, драги - както ти предложи сам преди
        Чакаме те с интерес - да.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Черкезов ще се опита в петък да дойде, ако не успее, в събота сутрин със сигурност иска да пие кафе с отегчени млади инвеститорки.
          За петък ли остана последно?

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
            И аз ще дойда, мисля че преди писах да ме имате в предвид, но не се видях в списъка.
            Не съм си правил трудът да те дописвам, ама не съм те и забравил, имам те впредвид.

Коментар

• Черкезов ще се опита в петък да дойде, ако не успее, в събота сутрин със сигурност иска да пие кафе с отегчени млади инвеститорки.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• И аз ще дойда, мисля че преди писах да ме имате в предвид, но не се видях в списъка.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ще река значи - 10-12 броя.

Коментар

• Ама вие на тази среща за акции ли ще си говорите или за любов?

Коментар

• Да не забравите да се снимате и да публикувате фотосите. в - Бисери и вицове
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Пирамиде, защо не ги събереш горнооряховските инвестори в една лимузина и не дойдете да обменим идеи за развитие и просперитет на обществото?!

ПП.
                        Вместо СПИМ като подпис, напиши СПИН ако става въпрос за великия ти проект
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Софиянци можете да си се срещате по всяко време, чини ми се. така и трябваше да се нарече темата "Среща на софиянците от форума" - останалите, дали ще имаме време в толкова кратък срок, пък и, само за едната почерпка, вас май не ми касае. Затуй, кажете "наздраве" и от моя сметка а, що се касае до секса, ние туканка ще ви отменим.
                          Може да бъдете сигурни

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Колко станахме, бе?
                            аз ще доведа още един кандидат-инвеститор с мен
                            препоръки не давам

Коментар

• Колко станахме, бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Яз съм бре! ама драмбозова ми разказваше видеонаблюдението
                                Ако сте изпили до 3-4 питиета мога да закъснея с около 1,5 часа, ама ще наваксам за половин час. Обещавам!
                                Аз тебе те чаках да дойдеш да сложим по 2-3 кръщенки, всяка за по студио в Слънчев бряг, разбира се, ти...Ако ще идваш яви се в 18 и пали след половин час, няма кой да те чака толкоз.

Коментар

Working...
                                X