IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кръщенки И

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Лорде, специално донеси кръщенките и пиши кога ще се явиш в крайна сметка...
    Имам една пендара, а ти къде и кога си се явил бе алчен? И като ме питаш за нея, приготви ли си къде 300 евра?

Коментар

• Лорде, специално донеси кръщенките и пиши кога ще се явиш в крайна сметка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Лорди, ти не беше ли един такъв, много цифрен?
        Тва кво общо има с темата Пирамиде?
        Многото цифри са ми затворени в тухли, панели, бетон, итонг, желязо , греди и земя.
        Вместо да ми се отваряш , вземи се организирай с пича Маранди и организирайте среща във В.Т.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ми да го направим ежемесечно тогава - няма всеки път да имаш домово сборище.
          Нема ядове, ама ти там ли си?!Наздраве!
          Да ти кажа честно, заради тези няколко имоти, много често имам домови сборища. Тава ми е станало като втори занаят. Айде наемателите си поемат заетите, ама празните ща не ща , жив умрел...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ми да го направим ежемесечно тогава - няма всеки път да имаш домово сборище.
            ...

...и го намажете със "Стопхемороиди.ком"

Коментар

• Лорди, ти не беше ли един такъв, много цифрен?

Коментар

• Ми да го направим ежемесечно тогава - няма всеки път да имаш домово сборище.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Лорде,пак избяга да не те видят........аре стига,да не сме на 6г...Срам.и страх те е да се покажеш
                  Наздраве на всички които сте там!
                  С теб ако искаш ще си уредя утре лична среща. Само да не избягаш и да не избегнеш да се покажеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Не можах да ви навестя и много съжалавям!
                    Много се проточи събранието. Накрая се изпокарахме за приоритетните ремонти. Едни искаха да сменяме прозорците на стълбищата, други да се освежавало с шпакловка и боя. Аз предпочитам и двете, щото по-скъпо ще му взема след 4-5 години. Ама личните финанси посред зима.........
                    Лорде,пак избяга да не те видят........аре стига,да не сме на 6г...Срам.и страх те е да се покажеш

Коментар

• етажна собственост

Не можах да ви навестя и много съжалавям!
                      Много се проточи събранието. Накрая се изпокарахме за приоритетните ремонти. Едни искаха да сменяме прозорците на стълбищата, други да се освежавало с шпакловка и боя. Аз предпочитам и двете, щото по-скъпо ще му взема след 4-5 години. Ама личните финанси посред зима.........

Коментар

• Съдържателят ще ни запази маса за около 10 души, при нужда може да се турят допълнителни столове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Лорде, предлагам събута сутрин да се съберем тези които не можем да присъстваме?
                          Аз през седмицата съм в Попово, Брюксел или на ски в Италия.
                          Ето ви ги принципите на квантово разбъркване в действие
                          Last edited by Pyramid; 07.02.2013, 23:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Лорде, предлагам събута сутрин да се съберем тези които не можем да присъстваме?
                            Ама по-скоро в Попово, налЕ ?

Коментар

Предложих, но не очаквах събрание на етажна собственост. А ПРОБЛЕМИТЕ на всеки имот са важни и трябва да се разрешават своевременно. Не е като да цъкнеш в борси и само да съзерцаваш за съжалеие.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Предложих, но не очаквах събрание на етажна собственост. А ПРОБЛЕМИТЕ на всеки имот са важни и трябва да се разрешават своевременно. Не е като да цъкнеш в борси и само да съзерцаваш за съжалеие.
                                Е, какво да се прави - измъквай се по-бръзо от това...

Коментар

Working...
                                X