IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Колега, вместо да се заяждаш с Лорда,вземи го промени това СПИМ със СПИН Това ми е мнението за твоя проект.
    И на мен г-н Доцент, амо той Пирамидата много нетактично се бута там дето стърчат едни кожени инжекции. В сравнение с клиповете на един истински иноватор, той ми плясна едни дилетантски схеми и чака да го похваля колко е велик. Вкарал си е безмислените проекти в една масонска ложа и си мисли, че без нашата благословия ще мине. Е г-н Доцент , отрезвете го този юноша бледен. Иновациите се нуждаят от Вашата благословия, как да го вдене този семпъл индивид?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Аз пак, Лорде, да те питам в прав текст и без заобикалки: нали си Разбирател - що не обелваш и дума по онова, дето на мейла ти го пратих? Като получа удовлетворителен отговор, ще помисля за ВТ.

Колега, вместо да се заяждаш с Лорда,вземи го промени това СПИМ със СПИН Това ми е мнението за твоя проект.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Не бе.не сме....
        Ама кво да го праявя Лорда..все боядисва,все наематели търси,все за вдигане на наеми говори....закъсал е човекът....и аз ,да спечели някой лев,един наем,ще му го дам да "го бара"/...Затова му казвам да е нежно,да не се изтърва със зъбите де
        Абе ако те барна, верно може да си изтървеш зъбите. Виж колко си бил прозорлив и еб---------лив, лив , лив ,лив , лив

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          ОК спирам безалкохолното, ама ти пак няма да се пенсионираш
          сори ама аз и в момента съм пенсионер

родата такваз от кръгове БУДИСКИ
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
            Лорде спри или алкохола или безалкохолното и от двете може да се усмъртиш
            ОК спирам безалкохолното, ама ти пак няма да се пенсионираш

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ъъъъ, влязох да видя някакви отзиви от срещата, а то сте се изпедерастили туканка
              Не бе.не сме....
              Ама кво да го праявя Лорда..все боядисва,все наематели търси,все за вдигане на наеми говори....закъсал е човекът....и аз ,да спечели някой лев,един наем,ще му го дам да "го бара"/...Затова му казвам да е нежно,да не се изтърва със зъбите де

Коментар

• Лорде спри или алкохола или безалкохолното и от двете може да се усмъртиш
                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Ъъъъ, влязох да видя някакви отзиви от срещата, а то сте се изпедерастили туканка
                  Ами той Бобан си подложи задните бузи, аз кво да правя?

Коментар

• Ъъъъ, влязох да видя някакви отзиви от срещата, а то сте се изпедерастили туканка

Коментар

Лорде аз ХИМа го продадох.....изкарах пари,за един твой кимизарник..........и не ходя да боядисвам
                      Ти,да те наема ,да ме масажираш...плащам на ден нам за един твой панел...ама и нежно трябва да го правиш....и без да пускаш зъбите...бутиково демек
                      Няма проблеми, винаги ще ти го т.....я

Коментар

Много си директен. Аз примерно косвени бих ти рекъл, че хима ще стане на пух и прах до края на годината, ама покрай дирека
                        Лорде аз ХИМа го продадох.....изкарах пари,за един твой кимизарник..........и не ходя да боядисвам
                        Ти,да те наема ,да ме масажираш...плащам на ден нам за един твой панел...ама и нежно трябва да го правиш....и без да пускаш зъбите...бутиково демек

Коментар

• Аз пак, Лорде, да те питам в прав текст и без заобикалки: нали си Разбирател - що не обелваш и дума по онова, дето на мейла ти го пратих? Като получа удовлетворителен отговор, ще помисля за ВТ.

Коментар

Лорде,абе ти не разбра ли,че ставш за бъзик тук...директно да ти го кажа
                            Много си директен. Аз примерно косвени бих ти рекъл, че хима ще стане на пух и прах до края на годината, ама покрай дирека

Коментар

Имам една пендара, а ти къде и кога си се явил бе алчен? И като ме питаш за нея, приготви ли си къде 300 евра?
                              Пендара...какъвто и пендар да е за 300 евро го взимам от воле!
                              Виж ако е кръщенка - трябва доооста да е наддала.
                              Аз когато съм се явявал ти още първия апартамент не си си купил.

Коментар

• Лорде,абе ти не разбра ли,че ставш за бъзик тук...директно да ти го кажа

Коментар

Working...
                                X