Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАз пак, Лорде, да те питам в прав текст и без заобикалки: нали си Разбирател - що не обелваш и дума по онова, дето на мейла ти го пратих? Като получа удовлетворителен отговор, ще помисля за ВТ.
Колега, вместо да се заяждаш с Лорда,вземи го промени това СПИМ със СПИН Това ми е мнението за твоя проект.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе бе.не сме....
Ама кво да го праявя Лорда..все боядисва,все наематели търси,все за вдигане на наеми говори....закъсал е човекът....и аз ,да спечели някой лев,един наем,ще му го дам да "го бара"/...Затова му казвам да е нежно,да не се изтърва със зъбите де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОК спирам безалкохолното, ама ти пак няма да се пенсионираш
родата такваз от кръгове БУДИСКИЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеЛорде спри или алкохола или безалкохолното и от двете може да се усмъртиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЪъъъ, влязох да видя някакви отзиви от срещата, а то сте се изпедерастили туканка
Ама кво да го праявя Лорда..все боядисва,все наематели търси,все за вдигане на наеми говори....закъсал е човекът....и аз ,да спечели някой лев,един наем,ще му го дам да "го бара"/...Затова му казвам да е нежно,да не се изтърва със зъбите де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЪъъъ, влязох да видя някакви отзиви от срещата, а то сте се изпедерастили туканка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЛорде аз ХИМа го продадох.....изкарах пари,за един твой кимизарник..........и не ходя да боядисвам
Ти,да те наема ,да ме масажираш...плащам на ден нам за един твой панел...ама и нежно трябва да го правиш....и без да пускаш зъбите...бутиково демек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМного си директен. Аз примерно косвени бих ти рекъл, че хима ще стане на пух и прах до края на годината, ама покрай дирека
Ти,да те наема ,да ме масажираш...плащам на ден нам за един твой панел...ама и нежно трябва да го правиш....и без да пускаш зъбите...бутиково демек
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЛорде,абе ти не разбра ли,че ставш за бъзик тук...директно да ти го кажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИмам една пендара, а ти къде и кога си се явил бе алчен? И като ме питаш за нея, приготви ли си къде 300 евра?
Виж ако е кръщенка - трябва доооста да е наддала.
Аз когато съм се явявал ти още първия апартамент не си си купил.
Коментар
Коментар