Здравейте, ще има ли среща на 7 март, и ако да къде?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо с цици имаше ли или бяхте коч компания?
... но бири имаше ...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОн сам носеше около 280 грама... Пък аз носех елмаз - предложих му трампа, ама той не рачи. Аз и тебе те чаках за трампа, ама...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВярно ли е дошъл алчния Жека!!????!
Не пожела ли някакво златце тъничко да закупи?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Алчния Жека!
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДойдоха легендарни лица - Чичо Кольо, Рафал, Императорът, стар вече вук като Жеката, по-нови хора като Паапилонът и като Дарис. Дано другият път - повече - някои не можаха да дойдат било по стратегически, било по здравословни причини (Нушенце болеше главицата), някои по тряфикови или по домови причини.
Заповядай другият път.
Не пожела ли някакво златце тъничко да закупи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДобре значи е станало, браво! Това за ежемесечното събиране е добра идея и ако се реализира със сигурност биха идвали и по-нови хора като мен. Кои никове дойдоха, колко от тях бяха нови за ядрото? Обсъждахте по-скоро БФБ или международни пазари?
Заповядай другият път.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОтсега обещавам, че на другия седмий няма да отсъствам. И без това още съм гузен, че аз предложих датата и не отидох Пак ли в ег кафе или някъде дето ще има манджа?
Имаше и ядене - фъстъчки и истински чипс.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо не пъкна, бе? Не познавал... Папилонов и Дарисов също не познаваха - ама пъкнаха и запознахме.
Бяхме около няколко души, с нас винаги е интересно - обстановка - задушевна един вид - бира, спирт, обсъждахме перспективи, компании, хора, нормативни работи и т.н. За жалост колежките не можаха да дойдат. Ако искате - на другият 7-ий може да повторим.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
заклех се
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо не пъкна, бе?
Бяхме около няколко души, с нас винаги е интересно - обстановка - задушевна един вид - бира, спирт, обсъждахме перспективи, компании, хора, нормативни работи и т.н. За жалост колежките не можаха да дойдат. Ако искате - на другият 7-ий може да повторим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСподелете нещо за срещата, моля.
Колко човека бяхте, интересно ли беше, кои бяха най-обсъжданите теми, продължихте ли някъде..........
Исках да дойда, но имах възможност да го сторя към 19.30 - 20 ч. и при положение, че не познавам почети никой някак ми стана тъпо и не го направих.
Бяхме около няколко души, с нас винаги е интересно - обстановка - задушевна един вид - бира, спирт, обсъждахме перспективи, компании, хора, нормативни работи и т.н. За жалост колежките не можаха да дойдат. Ако искате - на другият 7-ий може да повторим.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Споделете нещо за срещата, моля.
Колко човека бяхте, интересно ли беше, кои бяха най-обсъжданите теми, продължихте ли някъде..........
Исках да дойда, но имах възможност да го сторя към 19.30 - 20 ч. и при положение, че не познавам почети никой някак ми стана тъпо и не го направих.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКолега, вместо да се заяждаш с Лорда,вземи го промени това СПИМ със СПИН Това ми е мнението за твоя проект.
В мирновременавоенните се гледа като на бреме запетайка но когато започне войната запетайка тесаединствената надежда!
пп-преписваш чужди мисли и то от военен
Онзи ден наказаха полицай,който написал във фиша за неправилно паркиране -
ул. Ханко БратLast edited by skorpio; 08.02.2013, 10:17.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар