If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз ви предлагам клуб "Адамс", поне има мезе. Още първият път не ми хареса предложението на Императора, ама може би той пък да е безплатно при резерве за над 10 човека.
Предния път за 7 човека, двама с Импа бяхме безплатно, смяяятай!
За заведението - може и леко разнообразие, с по стабилна кухня.
Аз ви предлагам клуб "Адамс", поне има мезе. Още първият път не ми хареса предложението на Императора, ама може би той пък да е безплатно при резерве за над 10 човека.
Браво, момчета!!!
Само така ние сме общност, която трябва да се поддържа - независимо от различните ни мнения!!! Направете го традиция и може и аз да се вдигна от Ст. Загора някой ден!
....стига с тези четвъртаци, че жените не ги пускат мъжете им и не идват!!!.....
Ми нормално - четвъртък е ден за халвет според мюсюлманския календар! Кви форумни срещи ... Петък също не е подходящ щото след бурен четвъртък требе да се почива активно,мислейки се за уйкенда
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Маряне стига с тези четвъртаци, че жените не ги пускат мъжете им и не идват!!!
Да ги правим в петък срещите, а пък в четвъртък да остане също като ден за срещи, само че за инвеститорската гей общност!
Наздраве.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар