Китайския на Калоян?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАз ви предлагам клуб "Адамс", поне има мезе. Още първият път не ми хареса предложението на Императора, ама може би той пък да е безплатно при резерве за над 10 човека.
За заведението - може и леко разнообразие, с по стабилна кухня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеА,там съм бил!!!Ядохме"киви"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа ул. Лом - зад Булбамк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениекокенцето-къде се намира това?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо не?
Ако искате другата седмица - може и пак в Кокенцето - щото е на централно и удобно място.
Ако кажете - ще предупредя съдържателят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво, момчета!!!
Само така ние сме общност, която трябва да се поддържа - независимо от различните ни мнения!!! Направете го традиция и може и аз да се вдигна от Ст. Загора някой ден!
Успех на всички!!!
Коментар
-
Ако искате - пак в Кокенцето
Ако да - да предупредя стопанинът.Last edited by Императорът; 06.03.2013, 12:09.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение....стига с тези четвъртаци, че жените не ги пускат мъжете им и не идват!!!.....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Маряне стига с тези четвъртаци, че жените не ги пускат мъжете им и не идват!!!
Да ги правим в петък срещите, а пък в четвъртък да остане също като ден за срещи, само че за инвеститорската гей общност!
Наздраве.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар