Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеТъкмо на някаква такава среща може да се намери кой да ме спонсорира, да започна бизнес, че без пари не се седи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениече то половината, така или иначе се срещаме в края на юни близко до метростанция Г.М. ДимитровМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениече то половината, така или иначе се срещаме в края на юни близко до метростанция Г.М. Димитров
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениече то половината, така или иначе се срещаме в края на юни близко до метростанция Г.М. Димитров
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗа Варна съм против, там няма инвеститори а обикновени рентиери.
За Бургас и Шумен съм За.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАз съм за! В крайна сметка няма да дебелееме там. Ще разпускаме на питиета и слаби мезета.
Предлагам още нещо- следващата среща да е на място различно от София, примерно Плевен или Пловдив. После предлагам да помислим и за Варна или Бургас. Варна, обаче явно е фаворит тук сред морските градове.
За Бургас и Шумен съм За.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво - ще има среща ли?
Не държа на Кокенцето специално - просто мястото е супер удобно и заведението е добро, ако не искате да плюскате, а само да пийнете на приятна музика и инвеститорски разговор...
Предлагам още нещо- следващата среща да е на място различно от София, примерно Плевен или Пловдив. После предлагам да помислим и за Варна или Бургас. Варна, обаче явно е фаворит тук сред морските градове.
Коментар
Коментар