IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    до сега искаше да те кредитира, сега мина на спонсорство
    И двете ми вършат перфектна работа .

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
      Тъкмо на някаква такава среща може да се намери кой да ме спонсорира, да започна бизнес, че без пари не се седи .
      до сега искаше да те кредитира, сега мина на спонсорство

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        че то половината, така или иначе се срещаме в края на юни близко до метростанция Г.М. Димитров
        Пръво в Кулата, после в Криптата.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тъкмо на някаква такава среща може да се намери кой да ме спонсорира, да започна бизнес, че без пари не се седи .

Коментар

че то половината, така или иначе се срещаме в края на юни близко до метростанция Г.М. Димитров
            традиционна среща - даже и ние от провинцията присъстваме !!!!!!!!

Коментар

...хАйде, де !

Коментар

• че то половината, така или иначе се срещаме в края на юни близко до метростанция Г.М. Димитров

Коментар

• Ха - и аз си мислех скоро за това - че е незле да си спретнем едно сборище. Защо напримерно да не сторим това, когато има и сборище на някоя масова компания (например Софарма), за да могат да пъкнат и колеги не от София?

Коментар

• Нещо се сетих за тази тема.

Тази година ще се спази ли традицията?

Коментар

• В крайна сметка, кога, къде и как? Да се организира човек, че да дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        За Варна съм против, там няма инвеститори а обикновени рентиери.
                        За Бургас и Шумен съм За.
                        няма балами, казваш.или неправилно съм разбрал.иначе, хора с много пари има доста
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Да - там има един много вкусен спирт с танцуваща дивачка на етикетът, който сигурно ще ви хареса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Аз съм за! В крайна сметка няма да дебелееме там. Ще разпускаме на питиета и слаби мезета.
                            Предлагам още нещо- следващата среща да е на място различно от София, примерно Плевен или Пловдив. После предлагам да помислим и за Варна или Бургас. Варна, обаче явно е фаворит тук сред морските градове.
                            За Варна съм против, там няма инвеститори а обикновени рентиери.
                            За Бургас и Шумен съм За.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Какво - ще има среща ли?

Не държа на Кокенцето специално - просто мястото е супер удобно и заведението е добро, ако не искате да плюскате, а само да пийнете на приятна музика и инвеститорски разговор...
                              Аз съм за! В крайна сметка няма да дебелееме там. Ще разпускаме на питиета и слаби мезета.
                              Предлагам още нещо- следващата среща да е на място различно от София, примерно Плевен или Пловдив. После предлагам да помислим и за Варна или Бургас. Варна, обаче явно е фаворит тук сред морските градове.

Коментар

• Какво - ще има среща ли?

Не държа на Кокенцето специално - просто мястото е супер удобно и заведението е добро, ако не искате да плюскате, а само да пийнете на приятна музика и инвеститорски разговор...

Коментар

Working...
                                X