IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Младоци приемате ли в редиците си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Ас, са като по нужда продадох малко, моа ле да дода ?
      Ела, драги приятелю: то се знае - всички ще се радваме да те видим.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        Импе, организирай мястото зад Булбанк отново, ще дойда да си полафим, ще почерпя съмишленици.
        Поздрави!
        А, ми добре: ще говоря с момъкът Чикънов да ни запази горното етажченце - че там е сгодно мястото - човекът ако се вози с влакът може да пъкне отвред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Щом ще черпиш да взема да дойда и аз?
          Ако дойде Жеката може и аз да дойда, да го видя дали и на живо ги разбира толкова нещата, както и онлайн

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Я! Дайте да заковем една дата, напр. седмица-две предварително, та да се организираме повече народ. Ще ми се някои момци тук очи в очи да ги видя, па да си речем това-онова. Интересно ще е и поучително, ако някой и това търси.
            Та?
            Пак я направихте максимално далеч от мен.
            Лятото би трябвало да е по морето !!!

Коментар

• Я! Дайте да заковем една дата, напр. седмица-две предварително, та да се организираме повече народ. Ще ми се някои момци тук очи в очи да ги видя, па да си речем това-онова. Интересно ще е и поучително, ако някой и това търси.
              Та?

Коментар

Импе, организирай мястото зад Булбанк отново, ще дойда да си полафим, ще почерпя съмишленици.
                Поздрави!
                Щом ще черпиш да взема да дойда и аз?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Ще черпиш ли?
                  Не бе, то от мизерия...
                  Инак, по БИРА да отворя, ВИНАГИ готоф !!!
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Ще черпиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Сега ного хора са разщъкани насам-натам - но около средата на септемврий - може да се направи това.

Иначе нали се виждаме по сборищата на компаниите - най-вече на софармовите.
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Поздрави!
                        Да не си забравиш Мрежата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Сега ного хора са разщъкани насам-натам - но около средата на септемврий - може да се направи това.

Поздрави!

Коментар

• Сега ного хора са разщъкани насам-натам - но около средата на септемврий - може да се направи това.

Коментар

• Колеги до къде стигна тази инициатива? Аз си мислих, че още лятото може да се реализира, ама нещо отече във времето.

Коментар

• up

Коментар

Working...
                                X