Младоци приемате ли в редиците си?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАс, са като по нужда продадох малко, моа ле да дода ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеИмпе, организирай мястото зад Булбанк отново, ще дойда да си полафим, ще почерпя съмишленици.
Поздрави!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЩом ще черпиш да взема да дойда и аз?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ! Дайте да заковем една дата, напр. седмица-две предварително, та да се организираме повече народ. Ще ми се някои момци тук очи в очи да ги видя, па да си речем това-онова. Интересно ще е и поучително, ако някой и това търси.
Та?
Лятото би трябвало да е по морето !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеИмпе, организирай мястото зад Булбанк отново, ще дойда да си полафим, ще почерпя съмишленици.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе черпиш ли?
Инак, по БИРА да отворя, ВИНАГИ готоф !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАс, са като по нужда продадох малко, моа ле да дода ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСега ного хора са разщъкани насам-натам - но около средата на септемврий - може да се направи това.
Иначе нали се виждаме по сборищата на компаниите - най-вече на софармовите.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСега ного хора са разщъкани насам-натам - но около средата на септемврий - може да се направи това.
Иначе нали се виждаме по сборищата на компаниите - най-вече на софармовите.
Поздрави!
Коментар
Коментар