If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако искате - да назначим и дата - какво ще кажете около 11-ий? Докато още е топличко - защото в Кокенцето вече има ного приятни удобства човек да поседне и отвън за по цигарка или просто така: с чашата си
11-ти септемврий е интересна дата , но аз знам какво ги притеснява нашите приятели от прованс. Разстояние и не могат да се отпуснат без да посетят хотел за преспиване. Понеже лично съм алчен нямам голяма сгода, останала ми е свободна стара къщичка с две стаи и 3 легла общо в които да настаня безплатно приятелите които ще гостуват. Лошото е, че няма много удобства, но за една нощувка може.
Ако искате - да назначим и дата - какво ще кажете около 11-ий? Докато още е топличко - защото в Кокенцето вече има ного приятни удобства човек да поседне и отвън за по цигарка или просто така: с чашата си
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Е, ти па, да не мислиш, че аз съм голям, виж ми ника само Знам, че ще ме направят на пух и прах на срещата щото съм набил в тухли и бетон 90% от всичко.
като се барате столичани и то важни - без мен
тук на регионално ниво ще се съберем големите инвеститори - има с кого
Съгласен съм с теб, аз съм столичанин, но предпочитам да е някъде или в Плевен или в Пловдив да е удобно на всички, само искам по възможност да е събота или неделя
Коментар