IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прехвърлих си задачите и май също клоня към 18-ти.

Коментар

• Добре де - вие кажете кога.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Привет на ваш'та ложа от наш'та ложа. Тва, картони-мартони, що с тях, то и без тях. Ама вий сте важни по принципЪ. Затуй илАти. Мъч мор пийпъл, панаир олсун.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ами хубаво - ако и другите - съгласни - да организирам за 11-ий.
          След дъжд качулка - варненската зидарска ложа вече реши съдбата на бфб и картоните един по един..

Ма нищо, вижте се там, пийнете си, лошо нема...

Коментар

• - Импи? 18-ти също е ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Или на 18-ти, ако на 12-ти се работи. Лошо няма. Просто, да знаем датата, да се организира по-добре народът.
              аз съм за 18-ти
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Ами хубаво - ако и другите - съгласни - да организирам за 11-ий.
                Или на 18-ти, ако на 12-ти се работи. Лошо няма. Просто, да знаем датата, да се организира по-добре народът.

Коментар

• Ами хубаво - ако и другите - съгласни - да организирам за 11-ий.

Коментар

• Момъци, решихте ли нещо за тая среща, ама сериозно? 11.09. не ми се види зле, нито от 11-ти насетне, графикът ми се поосвободи пък и вий, налэ, ако сте върли капиталисти...Аз ли да ви уча, че се предполага сами да се разпореждате със собственото си време? Все пак, близо до въпросния уикенд е някак по-споко, човек да отмори след мъдри разговори тъй, щото в понеделника да е бъкан с нови сили за нови дела.
                    Та?

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                      На мене защо никой не ми е казал, че ще има среща на инвеститори, та нали самият аз имам сериозни бизнес планове и искам да ги изложа пред някой инвеститор- да започнем да печелим
                      Твоите "сериозности" ги знаем, налЭ.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Имало е среща на баш инвеститорите във Варна - КАААКККККК НЯМА ДА МЕ ИЗВИКАТЕ ВЕ ???????????????????????????????
                        само сериозни мъже с бизнес
                        аз се мотам по Албена, из моловет във Варна, а вие бира пиете без мен ??????
                        не искахте ли да се поприказваме за Адванса ???
                        На мене защо никой не ми е казал, че ще има среща на инвеститори, та нали самият аз имам сериозни бизнес планове и искам да ги изложа пред някой инвеститор- да започнем да печелим

Коментар

Ако искате - да назначим и дата - какво ще кажете около 11-ий? Докато още е топличко - защото в Кокенцето вече има ного приятни удобства човек да поседне и отвън за по цигарка или просто така: с чашата си
                          събота се работи
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Имало е среща на баш инвеститорите във Варна - КАААКККККК НЯМА ДА МЕ ИЗВИКАТЕ ВЕ ???????????????????????????????
                            само сериозни мъже с бизнес
                            аз се мотам по Албена, из моловет във Варна, а вие бира пиете без мен ??????
                            не искахте ли да се поприказваме за Адванса ???

Коментар

• Който има снимаща моба - да снима

Коментар

• Направете снимки и ако може кратка записка на разискваните теми. Може ли?

Коментар

Working...
                                X