Прехвърлих си задачите и май също клоня към 18-ти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми хубаво - ако и другите - съгласни - да организирам за 11-ий.
Ма нищо, вижте се там, пийнете си, лошо нема...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИли на 18-ти, ако на 12-ти се работи. Лошо няма. Просто, да знаем датата, да се организира по-добре народът.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми хубаво - ако и другите - съгласни - да организирам за 11-ий.
Коментар
-
Момъци, решихте ли нещо за тая среща, ама сериозно? 11.09. не ми се види зле, нито от 11-ти насетне, графикът ми се поосвободи пък и вий, налэ, ако сте върли капиталисти...Аз ли да ви уча, че се предполага сами да се разпореждате със собственото си време? Все пак, близо до въпросния уикенд е някак по-споко, човек да отмори след мъдри разговори тъй, щото в понеделника да е бъкан с нови сили за нови дела.
Та?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНа мене защо никой не ми е казал, че ще има среща на инвеститори, та нали самият аз имам сериозни бизнес планове и искам да ги изложа пред някой инвеститор- да започнем да печелим
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмало е среща на баш инвеститорите във Варна - КАААКККККК НЯМА ДА МЕ ИЗВИКАТЕ ВЕ ???????????????????????????????
само сериозни мъже с бизнес
аз се мотам по Албена, из моловет във Варна, а вие бира пиете без мен ??????
не искахте ли да се поприказваме за Адванса ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко искате - да назначим и дата - какво ще кажете около 11-ий? Докато още е топличко - защото в Кокенцето вече има ного приятни удобства човек да поседне и отвън за по цигарка или просто така: с чашата сиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар