If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес ще кажа на съдържателят за четвъртъкът в 18 часът - щото чувам - някои имали вечерен час. Ще кажа за 10 души напримерно, щото гледам - не ного се записвате.
Импе, срещата трябва да е петък или събота, да не бързаме ... През седмицата е доста куцо. А и някой хора може да пожелая и да ... продължат някъде!
Днес ще кажа на съдържателят за четвъртъкът в 18 часът - щото чувам - някои имали вечерен час. Ще кажа за 10 души напримерно, щото гледам - не ного се записвате.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Който познае кой е този човек има едно пиене от мен на срещата (ако успея да дойда). Айде да си напънете мозъците малко
Този отгоре е Кирил Домусчиев, този отдолу обаче е Майкъл Дъглас (като по-млад разбира се). Приликата обаче си е голяма Артемида се сети веднага, така че тя има едно пиене от мен.
ПС ако някой не е разбрал де. Просто да доуточним все пак за какво става дума
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Има още много хляб да изям докато стигна дотам. А и все пак съм "само" с 20 години по-млад от въпросния господин Като стана на неговите години обаче, живот и здраве, и аз така ще си правя прическата, кефи
това сигурно си ти на снимката и искаш само с по едно питие да се разминеш
Има още много хляб да изям докато стигна дотам. А и все пак съм "само" с 20 години по-млад от въпросния господин Като стана на неговите години обаче, живот и здраве, и аз така ще си правя прическата, кефи
не е препоръка
Искаш да открием приликите между бг еквивалентите, да назовем истинските имена на актьорите или просто да си спомним в кой филм сме гО гледали и какво точно е внушавала ролята му ?
Ок ти печелиш, 1ва беше. Просто се замислих каква невероятна прилика има между тези 2мата
не е препоръка
Коментар