Привет, няма да мога да се придвижа навреме до София поради това няма да присъствам. Ужасно съжалявам........ поздрави на всички и пожелания за много печалби..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Благодаря!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеЗа съжаление утре не мога да присъствам на срещата. Независимо от това "Оранжевото кафе" ви очаква. Запазен е втория етаж - 12-15 места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Тенк ю вери мач индийд, наистина ще се възползвам при възможност...
просто трябва да си уточня някои работи - до понеделник-вторник ще ми е ясно.
Ако вземеш изпита юни догодина, ще си навъртял ли 4 години стаж във фин. институция?
Направо да се изтъпаниш на следващата сбирка лятото (живот и здраве ) с големия чарт (хард копи/готически шрифт) и да пием за твоето здраве и успехи...
Колко викаш вече са чартираните СФА-та в Булгаристан?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
мерси
не изпитът е чак юни.
и стаж трупам
иначе ела колкото повече хора толкова по-забавно
просто трябва да си уточня някои работи - до понеделник-вторник ще ми е ясно.
Ако вземеш изпита юни догодина, ще си навъртял ли 4 години стаж във фин. институция?
Направо да се изтъпаниш на следващата сбирка лятото (живот и здраве ) с големия чарт (хард копи/готически шрифт) и да пием за твоето здраве и успехи...
Колко викаш вече са чартираните СФА-та в Булгаристан?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Поздравления за достигане етапа на 3rd Level!
Да не си на изпит след месец някъде?
Стаж трупаш ли паралелно с изпитите?
P.S. Демек, да не си правя устата да идвам, ако нещо ми се отвори прозорец?
не изпитът е чак юни.
и стаж трупам
иначе ела колкото повече хора толкова по-забавно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеняма да каня повече народ спокойно, оставаме си тия потвърдили участие във форума
иначе сега съм на 3-я СФА изпит
и да дано и мариян да дойде
Да не си на изпит след месец някъде?
Стаж трупаш ли паралелно с изпитите?
P.S. Демек, да не си правя устата да идвам, ако нещо ми се отвори прозорец?Last edited by Kildirim_Bei; 04.11.2017, 19:25.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
Коментар