Първоначално изпратено от Felbuzz
Разгледай мнение
Новината е от преди 4-5 дни... пари още....
Прогнози, модели, нови парици от въздуха /леко позамърсен от емисиите на ТЕЦ-овете, дето осигуряват над 40% от тока за най-яките крипто-ферми/....
...и като споменах последното, и допълнително парици от търговии с парникови емисии....
ех.... размечтах се и аз...
ама кво да не мечтаеш...
с тоя потенциал, волатилности, доходности последните 12 месеца...Berkshire Hathaway вафли да ядат, че и другите корифеи по хедж-, медж- и други известни и неизвестни видове фондове също тоже....
sky is the limit
Мнението ми не е препоръка за нищо.
Сега сериозно, ти кое ниво на CFA беше? Нещо имам спомен, че миналата година се похвали със CFA I, или съм в грешка? Да не си CFA II вече?
Тва 10.11. и паметна дата се явява даже
28 години преход, баси....едно поколение израсна вече на 112% в новите условия....
Тоя преход като марш-на-скок в казармата... то не беше тичане, пълзене, 1 напред - 2 назад, промъкване тук-там, ляво, дясно, напред, кръгом и пак напред, подскоци, снишавания и кво ли още не....
тогава, на т.нар. историческа дата, още млад и зелен, си мислех, че за 5 години ще се оправим....
леле Боже, колко ми е бил акъла, като си помисля сега
Те германците още не могат да се оправят на 100% с наследството си оттогава... пък ние с гайдите... ужаст
Много ми се идва и на мен на сбирката, последно се виждахме миналото лято в Софарма Тауърс... имаше поне 25 човека според мен тогава...
а Мариян що не е в листата още, а?
нещо ме гложди, че имам служебен ангажимент некъв обаче.... ще видя кво става
Коментар