IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Социолози: Балотаж Първанов - Сидеров

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И тогава ние ще сме велика сила и ще сме една от петте нации притежаващи копия с метален връх.

Коментар

• Бльъ - Щатите ще станат бананова република докато дойде време за мандатът ми и президентчето им ще трябва смирено да слушка как му казвам "келеменце", щото иначе ще им спрем и хидродвигателите и ракията и краставиците... :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако решат да ни завладеят американците този път може и да не се опъваме много.Иначе турците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Е-е-е - само едно вице ми се полага - да не раздуваме щатът... Бих взел Божественият, ама и той цапнат в устата, като вземем да викаме на щатският президент (примерно) - аз "келеме" или "сръпски изверг", а бате Ицо - "туфлек" или "цървул" и ще направим мазало... най-много да се повтори ситуацията непосредствено след 09.ІХ.1944, когато сме били във война со целият свят... ;-)
          е,какво пък-като победим всички поствоенното рали на нашата борса ще е славно!

Коментар

• Е-е-е - само едно вице ми се полага - да не раздуваме щатът... Бих взел Божественият, ама и той цапнат в устата, като вземем да викаме на щатският президент (примерно) - аз "келеме" или "сръпски изверг", а бате Ицо - "туфлек" или "цървул" и ще направим мазало... най-много да се повтори ситуацията непосредствено след 09.ІХ.1944, когато сме били във война со целият свят... ;-)

Коментар

• Вземи и Любо Нейков да им изкрещи - на колене.

Коментар

• Ми тогава ще взема Любо Пенев за вице и ще го пращам по такива места, той да е висок гост... И ако наследникът на Буш (примерно) нещо му се отваря, той ще го посъветва как да постъпи.

Коментар

• Импе, лошо няма. Иначе като отидеш в чужбина, как ще кажат високият гост пристигна.

Коментар

• 22-рий - отсега честно предупреждавам, че ще се наложи да бръкна в хазната, за да платя операцията си за удължаване... Щото аз късичък и не искам да излагам страната си.
                    А не ви ли е страх да не се стигне до това:

http://www.vbox7.com/play:36a2dd3f

:-) :-) :-)

Коментар

• 22-рий - кво да правя - аз още много млад...
                      Метълов - гласувайте за мен - и ще го опаткам като таласъм това келеменце. Галба - краен, начален - това са факти. Жалко че много отдавна предадох тия списания за хартия - щях да ги публикувам иначе... пък и да пратя на Дългият по едно копие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Видяхме преди малко в шоуто на слави поредната гавра по адрес на Волен Сидеров - всеки има право на мнение, включително и за Сидеров, но това нищожество Кулеков първо да погледне себе си - аз може и да съм млад, но не чак толкова, а и паметта ми има недостатъкът да е страшно силна и много добре си спомням това жалко келеменце какви ултракомунистически статийки драскаше навремето в сп. Младеж - официален печатен орган на ЦК на ДКМС и той един от тия, дето за една нощ изведнъж станаха от червени комунисти ултрасини супердемократи. Просто ме е гнус от тая твар.
                        Импе,често си много краен,но този път ,много точно!!

Коментар

• имп. нещо грешиш-кулеков никога не е бил ултрасин демократ.а,че е келеменце сум съгласен.поздрави на теб.

Коментар

• Импи, кандидатирай се за президент, майка, да имаме най-после избор и ние!!
                            Честно.

Коментар

• Видяхме преди малко в шоуто на слави поредната гавра по адрес на Волен Сидеров - всеки има право на мнение, включително и за Сидеров, но това нищожество Кулеков първо да погледне себе си - аз може и да съм млад, но не чак толкова, а и паметта ми има недостатъкът да е страшно силна и много добре си спомням това жалко келеменце какви ултракомунистически статийки драскаше навремето в сп. Младеж - официален печатен орган на ЦК на ДКМС и той един от тия, дето за една нощ изведнъж станаха от червени комунисти ултрасини супердемократи. Просто ме е гнус от тая твар.

Коментар

• Няма лошо, по-голямата част от интелектуалците по света са с леви убежденияПечелят парички и после ги даряват на някой ...фонд

...ама тез примери....виж, Финикия създава финикийските знаци и я завладяват-днешните й наследници, освен размирици, друго не помнят....А за Хонконг, ако те чуят китайците....знам ли

Коментар

Working...
                                X