IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Социолози: Балотаж Първанов - Сидеров

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GALBA
    Цезаре, извини ме ,но мисля си ,че си голям политентусиаст,аз си мисля,че НАШЕТО - ОБЩО бъдеще,е вече факт,независимо от нашите политически пристрастия.Би трябвало да приемем и тези, които не гласуват,като човеци със сериозна позиция.Гласувайки или не ,се чуствам като работодател,който има правото да даде или не някому апетитният пай,ТЕ ТАМ търгуват това ,което наричаме политическа кариера,а ние сме също участници,в последствие тотално забравени,от тези които назначихме на работа.Аз не съм дорасъл за лидер и съвсем естествено не съм против това да си имам такъв,но този път просто не го виждам.В този смисъл подкрепям Съни и позицията и.
    Знам и за вас съм що-годе съгласен да ви приема позицията,но не и на хората,които нямат такова обяснение,а казват,че те няма да ходят да им гласуват,защото не са видяли нищо хубаво - забелязваш ли порочният кръг...но,да не те занимавам с глупостите си...

Коментар

• Цезаре, извини ме ,но мисля си ,че си голям политентусиаст,аз си мисля,че НАШЕТО - ОБЩО бъдеще,е вече факт,независимо от нашите политически пристрастия.Би трябвало да приемем и тези, които не гласуват,като човеци със сериозна позиция.Гласувайки или не ,се чуствам като работодател,който има правото да даде или не някому апетитният пай,ТЕ ТАМ търгуват това ,което наричаме политическа кариера,а ние сме също участници,в последствие тотално забравени,от тези които назначихме на работа.Аз не съм дорасъл за лидер и съвсем естествено не съм против това да си имам такъв,но този път просто не го виждам.В този смисъл подкрепям Съни и позицията и.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
        Цезаре, съжалявам че си изпускаш нервите без достатъчен повод.

Това, което казах не беше мое мнение, а резултатът от обществения вот!

Личното ми мнение за тези избори вече го изказах по-назад.
        Не си ме разбрала добре,колежке съни(тя).Аз критикувах точно това обобщение,а не твоето мнение и второ - аз не си изпуснах нервите.Считам,че - предвид важността на въпроса - тона ми е дори мек към тези,които не са успели да формират ясна и точна мисъл в главата си.А извинението към теб беше за това,че си дама,а пред дами такива неща не е възпитано да се говорят.

Коментар

• Цезаре, съжалявам че си изпускаш нервите без достатъчен повод.

Това, което казах не беше мое мнение, а резултатът от обществения вот!

Личното ми мнение за тези избори вече го изказах по-назад.

Коментар

• Абе, Цезаре, тя има предвид, че на борсичката ни и трябва сигурност, за да върви напред, все пак това е важно за нас, а пък другото, да си ебе майката..

Коментар

• Колежке съни(тя),извини ме,че ще бъда доста груб,но аз съм си такъв - селянин - та,твоите думи звучат долу-горе така - не ми харесва тоя х.й,дето ми е в г.за,но не искам да го вадя оттам,че може на негово място да се намърда по-голям!Ами - ще се намърда,ако го пуснеш - ега ти и разсъжденията!Били недоволни,ама не знаели какво точно искат!
              Още веднъж - извини ме за тона,но не мога да приема подобен род разсъждения,особено когато става въпрос за нашето - НАШЕТО - ОБЩО бъдеще!

Коментар

• Изборите показаха, че много хора не харесват статуквото, но още повече не харесват неясното бъдеще

Коментар

• СПЯЩ НАРОД. СРАМ.

Коментар

• В някои избирателни секции в Турция бюлетините не са достигнали, обяви говорителят на Централната избирателна комисия /ЦИК/ Бисер Троянов, цитирайки информация на Министерството на външните работи /МВнР/.

Според Троянов в южната ни съседка не са очаквали такава висока избирателна активност.

От МВнР са коментирали, че никога в Турция не е имало такава огромна избирателна активност за български избори.

Той уточни, че в Турция са изпратени общо 55 000 бюлетини и допълни, че материално-техническото осигуряване е изцяло в отговорностите на външно министерство.

Говорителят на ЦИК каза, че не може да се допусне гласуване с други, освен с оригиналните бюлетини, и уточни, че проблемът би могъл да се реши само ако МВнР осигури оригинални бюлетини.

Решението на ЦИК е, че не може да се разреши извършване на действия, които биха поставили под съмнение изборните резултати, допълни Бисер Троянов.

КВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ПАРИТЕ...И СТЕГНАТИТЕ РЕДИЦИ..

Коментар

• Без да обиждам турците, и като предварително се извинявам:

Приятели, вие сте си РОБИ! 99.7%?! Нямате ли собствено мнение? Нямате ли достойноство? Как ще заспите тази нощ, след като гласувахте за хората, които се гавриха с вас, като ви сменяха имената? Заслужавате, както в Никарагуа да ви правят... този който е гласувал да им мажат главата с боя, за да се знае....... Разочарован съм.

Всеки народ си заслужава съдбата..... особено нашия.....

Коментар

• Прав си 22!! Всички допринесохме за този краен резултат! Най-вече тези 60% българи дето на гласуваха. Техните проблеми са решени. Няма за какно да се вълнуват. За тях е все едно дали ще е Хасан от Мусачево, или Алията от Гурмазово! Те са над тези проблеми. Имат добри доходи. Прекарват отпуската си в чужбина. Децата им учат в престижни училища. Имат си домашна прислуга. Да му мислят останалите 40% дето се чудят кого да изберат за да им реши проблемите!!! Не съм ли прав?????
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Това е положението. Всички, които гласувахме, независимо за кого, както и онези, които не гласувахме - всички допринесохме за този краен резултат.
                          Някой дето разбира от теория на игрите може да го формализира.
                          Това са правилата на демокрацията. Така че остава да гледаме напред.

Коментар

• 4estito Dogan i Parvanov shte upravliavat Balgaria oshte 5 god.Napravo da vzemem da si kupim 4almi i da otidem na hodga.Tozi izbor ni varna 200 god. nazad da ni e 4estito novoto tursko robstvo.Bulgaristan otnovo na kolene Pred visokata porta predatelite vinagi e imalo i shte ima .samo se 4udia zashto Dogan ne go napraviha prezident ,ama Parvanov ili Dogan mai niama razlika nali priateli.Da givee Bulgaristan evropeskata anadola v evrosauza 4ESTITO

Коментар

• Първанов печели с 77 %, Сидеров получава - 22 %

Коментар

• Днес и утре до приключване на изборния ден, политическите теми ще бъдат заключени.

Модератор

Коментар

Working...
                                X