Първоначално изпратено от GALBA
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Социолози: Балотаж Първанов - Сидеров
Collapse
X
-
Цезаре, извини ме ,но мисля си ,че си голям политентусиаст,аз си мисля,че НАШЕТО - ОБЩО бъдеще,е вече факт,независимо от нашите политически пристрастия.Би трябвало да приемем и тези, които не гласуват,като човеци със сериозна позиция.Гласувайки или не ,се чуствам като работодател,който има правото да даде или не някому апетитният пай,ТЕ ТАМ търгуват това ,което наричаме политическа кариера,а ние сме също участници,в последствие тотално забравени,от тези които назначихме на работа.Аз не съм дорасъл за лидер и съвсем естествено не съм против това да си имам такъв,но този път просто не го виждам.В този смисъл подкрепям Съни и позицията и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Цезаре, съжалявам че си изпускаш нервите без достатъчен повод.
Това, което казах не беше мое мнение, а резултатът от обществения вот!
Личното ми мнение за тези избори вече го изказах по-назад.
Коментар
-
Колежке съни(тя),извини ме,че ще бъда доста груб,но аз съм си такъв - селянин - та,твоите думи звучат долу-горе така - не ми харесва тоя х.й,дето ми е в г.за,но не искам да го вадя оттам,че може на негово място да се намърда по-голям!Ами - ще се намърда,ако го пуснеш - ега ти и разсъжденията!Били недоволни,ама не знаели какво точно искат!
Още веднъж - извини ме за тона,но не мога да приема подобен род разсъждения,особено когато става въпрос за нашето - НАШЕТО - ОБЩО бъдеще!
Коментар
-
В някои избирателни секции в Турция бюлетините не са достигнали, обяви говорителят на Централната избирателна комисия /ЦИК/ Бисер Троянов, цитирайки информация на Министерството на външните работи /МВнР/.
Според Троянов в южната ни съседка не са очаквали такава висока избирателна активност.
От МВнР са коментирали, че никога в Турция не е имало такава огромна избирателна активност за български избори.
Той уточни, че в Турция са изпратени общо 55 000 бюлетини и допълни, че материално-техническото осигуряване е изцяло в отговорностите на външно министерство.
Говорителят на ЦИК каза, че не може да се допусне гласуване с други, освен с оригиналните бюлетини, и уточни, че проблемът би могъл да се реши само ако МВнР осигури оригинални бюлетини.
Решението на ЦИК е, че не може да се разреши извършване на действия, които биха поставили под съмнение изборните резултати, допълни Бисер Троянов.
КВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ПАРИТЕ...И СТЕГНАТИТЕ РЕДИЦИ..
Коментар
-
Anton Chigurh
Без да обиждам турците, и като предварително се извинявам:
Приятели, вие сте си РОБИ! 99.7%?! Нямате ли собствено мнение? Нямате ли достойноство? Как ще заспите тази нощ, след като гласувахте за хората, които се гавриха с вас, като ви сменяха имената? Заслужавате, както в Никарагуа да ви правят... този който е гласувал да им мажат главата с боя, за да се знае....... Разочарован съм.
Всеки народ си заслужава съдбата..... особено нашия.....
Коментар
-
Прав си 22!! Всички допринесохме за този краен резултат! Най-вече тези 60% българи дето на гласуваха. Техните проблеми са решени. Няма за какно да се вълнуват. За тях е все едно дали ще е Хасан от Мусачево, или Алията от Гурмазово! Те са над тези проблеми. Имат добри доходи. Прекарват отпуската си в чужбина. Децата им учат в престижни училища. Имат си домашна прислуга. Да му мислят останалите 40% дето се чудят кого да изберат за да им реши проблемите!!! Не съм ли прав?????http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
4estito Dogan i Parvanov shte upravliavat Balgaria oshte 5 god.Napravo da vzemem da si kupim 4almi i da otidem na hodga.Tozi izbor ni varna 200 god. nazad da ni e 4estito novoto tursko robstvo.Bulgaristan otnovo na kolene Pred visokata porta predatelite vinagi e imalo i shte ima .samo se 4udia zashto Dogan ne go napraviha prezident ,ama Parvanov ili Dogan mai niama razlika nali priateli.Da givee Bulgaristan evropeskata anadola v evrosauza 4ESTITO
Коментар
Коментар