IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Социолози: Балотаж Първанов - Сидеров

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Това е извратено, българин безгръбначен пъплек без гражданска позиция. Как може такъв нисък % гласували? Това е позор !!! А турци, помаци и чернокраки гласуват под строй и те ни избират президентът... както е тръгнало може след 5 години да осъмнем и с мангал президент !!!
    Импе, ако искаш да гласуваш в Америка, трябва да имаш гражданство! За да имаш гражданство, последните пет години трябва да си плащал данъци, осигуровки и пр. Как може в България да имат гражданство и да гласуват хора, които последните 10-15 год. не са платили един лев данъци на тази държава! И кракът им не е стъпвал тука. Дори им откриваме секции в Истанбул, за да не се разкарват до БГ. Пак в Америка, ако НЕ си гласувал, НЯМАШ право да критикуваш и да взимаш каквото и да е отношение към властимейущите! Дори нямаш право да коментираш!!! Морален кодекс! Това са моралните ценности на демокрацията!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• " Всички ще са се спасили в Америка."
      Добра идея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Това е извратено, българин безгръбначен пъплек без гражданска позиция. Как може такъв нисък % гласували? Това е позор !!! А турци, помаци и чернокраки гласуват под строй и те ни избират президентът... както е тръгнало може след 5 години да осъмнем и с мангал президент !!!
        А след още 10 години наплодилите се изселници -турци, с по 4-5 деца и придобият право на глас, сега са около 200-300 хил., а тогава- по 1 милион ще идват да гласуват, и тогава половината парламент ще са турци, другата половина мангали и 20-тина българи от БСП, понеже бабичките над 80-год вече ще са в отвъдното, а от Атака и помен
        няма да има. Всички ще са се спасили в Америка.

Коментар

• 22-рий, благодаря за подкрепата :-)
          Знам как за спечеля изборите - с инвестициите които обещах (и то съвсем сериозно) за Източните Родопи. Така и така българомохамеданите гласуват най-масово - който ги хване, печели. А за индианците лениви нищо лошо няма да казвам... преди изборите... ;-)

Но после... "Драги "братя" чернокраки - помните какво обещах на българомохамеданите... вие какво - да не мислите, че сме открили мина за кинти? Тия мангизи трябва да се вземат отнякъде, нали? Къщи без пари ли искате? Ами идете при Любо Пенев да ги искате от него, порове лениви !!!"
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
            Без да обиждам турците, и като предварително се извинявам:

Приятели, вие сте си РОБИ! 99.7%?! Нямате ли собствено мнение? Нямате ли достойноство? Как ще заспите тази нощ, след като гласувахте за хората, които се гавриха с вас, като ви сменяха имената? Заслужавате, както в Никарагуа да ви правят... този който е гласувал да им мажат главата с боя, за да се знае....... Разочарован съм.

Всеки народ си заслужава съдбата..... особено нашия.....
            Съгласен съм с това...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Това е извратено, българин безгръбначен пъплек без гражданска позиция. Как може такъв нисък % гласували? Това е позор !!! А турци, помаци и чернокраки гласуват под строй и те ни избират президентът... както е тръгнало може след 5 години да осъмнем и с мангал президент !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Лека,колега Галба...но и да не си го даваш гласа,те ти го взимат - така е направен закона - не ни ебават правата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                  Първоначално изпратено от GALBA
                  Исках да кажа,мразя правила ,имам права!!
                  Никой не ни ебава правата,колега Галба...

...а аз си държа на тях. И за това не си давам гласчето за някого когото не харесвам. ...дори ако е фатално за света...но то едва ли е:-)
                  аре лека!..

Коментар

• Бре много го аплодираха, Волен тая вечер, като си спомням на предните избори какаво беше . . .
                    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                      Исках да кажа,мразя правила ,имам права!!
                      Никой не ни ебава правата,колега Галба...

Коментар

• Исках да кажа,мразя правила ,имам права!!

Коментар

• 22,ти наистина ли мислиш ,че трябва да участвам в избора на човек да ме предствлява, за когото смятам, че няма необходимите качества ,защото виждам ,че няма тези достийнства?КАК ТАКА??????
                          Как така ,ще си избирам за лице, физиономия която не е моята ,да не сме в живково време.

Коментар

• Аз пък вече обясних тук преди седмица. Правилата на демокрацията са такива - ние избираме, те ни представляват, а когато не избираме, други ни представляват.

Партиите са такива, каквито сме ние. А кандидатите, издигнати измежду партиите, са единствените, между които трябва да избираме. Затова трябва да се гласува - дори по принципа на най-малкото зло (или най-малко антипатичния кандидат). Колкото и да е малък шансът на твоя кандидат - гласувай! Ако не се гласува, други ни представляват във властта. А властта се упражнява единствено след избори. Друг начин за влияние върху конкретните механизми на властта просто няма измислени. Медии, директен натиск, референдуми - това са просто допълнителни механизми.

И в личния живот в крайна сметка компромисът е важен. Който търси идеалния партньор, остава ерген (стара мома). Негласуването защото "няма за кой", за мен е просто интелектуално оправдание за особен вид леност (мързел).

Затова всички правят партии - дори тези дето правеха "движения" - Симеон я направи, Сидеров я направи, сега Мухобойко я прави. В по-общ план, приветствам решението на Императора да се кандидатира като му дойде времето. Това е демокрация и гражданско обшество в действие, човек издигнат от нашите среди!

Импи - президент, президент, президент!

Коментар

• Благодаря за разбирането,колега Галба!Щем-нещем - от утре трябва да се съсредоточим върху работата си и да намалим малко налягането на парата,наречена политика!

Коментар

• Не,бе Цезаре ,не са глупости.Това е позиция,а всяка такава, уважавам!

Коментар

Working...
                                X