IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диви разкази

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фашист? Кажи ми една държава по света, дето цигани си позволяват да бият полицаи и то не като изолиран случай, а редовно, а полицаите не смеят да се защитят? Ако фашизъм е да искам ред и сигурност и законност и равенство пред законите в страната си, добре, фашист съм, неговата кожа !!!

Никола - дете, ама сръпско. Тоест представителче на най подлата и мръсна нация на светът.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре недей така, това е живо човешко същество и най-вече дете! Не знам какъв човек би казал
      то не струва и колкото куршумът, с който са му пръснали мозъкът.
      !

Коментар

• Имп. моите уважения към теб,но имам чувството че си голям фашист.
        Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Ами много е просто... ако куките, като ходят в индианските ма`али, почнат да носят шмайзери и вместо да стрелят във въздуха, косят червенокожите разбойници на автоматична, няма да има такива проблеми... Команчите много добре знаят, че ченгетата няма да посмеят да ги изпозастрелят, затова се дуят.

Никола, стига с това сръбче, то не струва и колкото куршумът, с който са му пръснали мозъкът.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• В Гърция обаче стрелят на месо пред мен убиха сърбче....

Коментар

• Приятелю Georgi, ти някога бил ли си в Англия?
              И известен ли ти е факта, че редовите полицаи във въпросната държава не носят оръжие.

Коментар

• Коментар: В Англия при рязко движение полицията стреля от упор, на месо./случая в метрото/ А ние сме загрижени за "гражданските права" на престъпниците. А за обикновенния гражданин, дето плаща данъци? Къде са неговите права?
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Ето един див раЗказ от днес / в заглавието на темата има правописна грешка/:
                  btv
                  Двама полицаи бяха нападнати с брадва

16 Февруари 2006

Двама полицаи бяха нападнати с брадва тази нощ в ромската махала на град Гулянци.

Нападателят - 26-годишен мъж, успял да избяга, но днес около 11 часа е заловен. Той е криминално проявен и осъждан. Срещу него е образувано бързо полицейско производство. За по-малко от месец това е втори случай на нападение над полицаи в Плевенско.

Снощи дежурните сержанти Добромир Дончев и Явор Москов забелязват Лада, която се движи в насрещното платно с висока скорост и на зиг-заг. Колата не спира при подаден сигнал. С пуснати сирени патрулът потегля след Ладата, която се насочва към ромската махала в града и спира пред дома на шофьора - Тодор Георгиев. Ромите избутват пред патрула конска каруца и полицейският автомобил спира. Полицаите излизат от колата и веднага са обградени от тълпа. В това време Тодор Георгиев връхлита с брадва върху патрула. Първият удар попада в предния капак на опела.

За да спре тълпата, сержант Москов стреля два пъти във въздуха. Двама от ромите го хващат за ръцете и започват да го блъскат. Колегата му също стреля във въздуха и успява да разпръсне тълпата.

Днес Георгиев обясни, че е посегнал на полицейската кола по погрешка.
                  Срещу нападателят е образувано бързо полицейско производство. Двамата роми, които са блъскали единия от полицаите са установени и ще им бъдат повдигнати обвинения.

Коментар

• От това, че Георги не се засегна, съдя че е готин и много точен. А и темата е повече от важна!!!
                    Успех, Георги!

Коментар

• Не казвам, че е написано неграмотно но не е нужно да се гаврим сега с човека. :wink:
                      Гошка отиваш на първото си мнение и даваш промени и после си оправяш заглавието и текста.

Коментар

• Георги - отиди си в първото съобщение и някъде там ще имаш опция "редактирай" или "промени" или нещо подобно беше. Тогава промени заглавието си, и пак пусни съобщението с бутона за изпращане...

Коментар

• Да са ........таковам в неграмотния!! Как се оправя това?
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Коле,З и С неса една до друга.

Коментар

• Никола, има си все пак един минимум на грамотност.
                              Човекът дори в заглавието така го е написал - едва ли е от бързане или умора.

Коментар

• Аз лично след 13 часов работен ден не бих проверявал, дали пиша грешно или правилно във форума. Лично мнение.

Коментар

Working...
                                X