Само че напиши /РАЗКАЗИ/!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диви разкази
Collapse
X
-
Диви разкази
La Costa, преди две години играх и аз в конкурсите за "малки, демонстрационни проекти". Принципа бе следният: Съвместно с кметство, обществена организация, спортен клуб, читалище, или каквото и да е правиш проект в рамките м/у 3 и 10 хил. лв. и учасваш. Аз имах три класирани проекта. Със заглвна страница на моята фирма, моето име, и върху нея резолюции от трима министри/единият вицепремиер/ - "за изпълнение", съответно с подписи и т.н. От министерството ми звънят "да не забравиш да черпиш". Проектите по канален ред отиват при областния управител. И на другия ден проектите почват да се изпълняват от съвсем неизвестни фирми!!! Търся областния - в болнични!! Зам. областния - НЕ ЗНАЕ НИЩО ПО ВЪПРОСА!!! И не може да вземе никакво отношение. Да съдя областната администрация - не си струва за тези пари. Да платя на двама цигани по 20 лв., и да сменят паспорта на горепосочения,... вземат да се престараят, и след туй да ми тежи на съвеста - НЕ!! Нещо да коментираш? Трябваше да отворя нова тема: "ДИВИ РАСКАЗИ", където всеки да побликува подобни, но истински истории, и да потърсим някой като Николай Хайтов дето да им придаде литературна стойност. Ще се получи КЛАСИКА!!http://georgipiskov.blogspot.comТагове: Отмаркиране на всички
Коментар