IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диви разкази

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iva
    А може и да му помогнете - защото ако няма с кого да си говори, ще му остане време да помисли Той има нужда от помощ
    Ние не можем да му помогнем. На него само доктор би му помогнал само че ако не отиде скоро шансовете намаляват.

Коментар

• Иве - моите уважения (все пак), но е малко странно да говориш за учтивост в репликата, която пускаш. Нима съм нагрубил някой тук присъстващ? Ако имаш възражения срещу позицията ми, обори ме, а не ме нападай голословно. И не си ли чувала, че човек трябва да уважава по-опитните, по-изявените и по-утвърдените в дадена област от себе си?
      Защото е малко смешно да даваш акъл на другите как да се държат с мен - особено като сравниш своите жалки 7 мнения във форумът с моите 5691. Нали?
      Не ти ли е малко рано да определяш кой колко струва в този нов за тебе форум, в който току-що си се излюпила? И в коя област съм неграмотен според теб, инвесторското ми бебенце? :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Claviceps
        Имп. моите уважения към теб,но имам чувството че си голям фашист.
        Как е възможно да влагате учтивост в отговора към такъв човек. И защо изобщо се занимавате с неговите теми. Накажете го с мълчание. А може и да му помогнете - защото ако няма с кого да си говори, ще му остане време да помисли Той има нужда от помощ, защото този словесен есхибиционизъм (като пише толкова много, поне да го правеше грамотно) издава много сериозни проблеми.
        А сега сериозно: след всичко, което преживяхме през 90-те, никаква толерантност към подобни изявления

Коментар

• Отвън? Осъзнай се бе, човек, как така в четири войни все те участват и все са невинни горките агънца? Да не говорим колко милиарди изгубихме тогава заради тях. И как добричкият сърбин не искал да се бие, той и на мравката път прави, а вършеше чудовищни зверства в Босна? Аре стига - погледни фактите в очите, не става дума за никаква пропаганда...

Исторически паралел -
          1 - 13 век, битката при Клокотница - Иван Асен пленява армията на Теди Комнин, но пуска невредими простите войници и по-малко знатните аристократи. После тези хора никой и никога не успява да ги накара да започнат отново война срещу него.
          2 - 20 век - Първата световна, битката на Косово поле - нашата армия пленява 60 хилядна сръпска паплач, става доста лесно, (защото средностатистическият сръпски боец е герой само когато се изправи с пушка срещу невъоръжени хора, за предпочитане жени и деца, както видяхме в Босна) и нали са ни "братя" (представете си) нашите ги пускат да си вървят и даже им дават хляб да не ги заболят търбухчетата от глад. Е тия веднага пак се въоръжават и почват да се бият срещу нас.

А Сръпско-българската война, а... да не изреждам.

Слави Трифонов разказваше (дори го бе турил в началото на един от албумите си) един тужен виц за отровната змия и овчарското куче... е ний все сме кучето а сърбите змията. Все ни хапят, а ние все им прощаваме и им вярваме на лъжите за "братство".

Надявам се, че някой ден шиптърите ще ги изколят до крак.

Да.

Коментар

• Импе, не така. Това което стана в бивша Югославия, бе провокирено от вън. Сърбите не са по-различни от нас, или който и да е народ по света. Военнопрестъпниците са извън Сърбия. Не забравяй че и срещу нас се води пропаганда в цял свят. И тя е етническа. На някой пречим като народ с истирия, с култура. Я си представи че Тито и Димитров се бяха договорили и бяха направили федерация на времето. Защо Англия, Шотландия, Ирландия и Уелс могат да живеят в една импария, а ние не можем? Все трябва да си ги мерим, да се бием в гърдите, и да доказваме кой е по-велик.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• ... но ако остана в историята с някакво прозвище - искам то да е "Сърбоубиецът"... ;-)

Коментар

• Ми аз съм добър човек, да... :-) :-) :-)

Коментар

• Имп. много обичам истроята главно заради хора, като Алексей Кальонско, Васко Арнаудов и Цветан Цветански, които съм имал щастието да ми преподават, за това твърдя че съм на ти с нея. И колкото пъти се връщам на зад във времето все не мога да разбера с какво това дете е виновно за безумието на прадедите си. Както и да е всеки си има мнениe. Идеята ми е преди да сме успешни инвеститори или професионалисти в работата, която вършим трябва да сме добри хора.

Коментар

• Жоро - това ме сети за оная знаменателна сценка от "Под игото" - спомняш ли си, когато турчолята подкараха като стадо некви българи към конакът и Кандов студентът бе с тях и почна нещо да бучи? :-)
                    Полицейският началник (не помня как се казваше по турски) дори не му хрумна да накара заптиетата да го набият, толкова беше изумен, че някой протестира... и плахо попита пъдарят-българин, който служеше и за преводач
                    - Какво иска тоя сърдит чиляк?
                    Кандов почна да мъмли нещо за човешки права, за хуманност, за човешко достойнство, а пъдарят го гледаше кухо....
                    - Какво зяпаш, бе, пъпеш, преведи му - рече му Кандов (цитирам по памет, де...)
                    - Какво да му преведа, бе, бай Кандов, ми то в турския език въобще няма такива думи !!! - рече му смаяният пъдар...

Ами аре - ний тук от страх да не нарушим човешките права на мангалската измет, ще им позволяваме да живеят на наш гръб и да издевателстват над нас... :-(

Коментар

• Чочо и Ники - прочетете малко история - вижте и съвременността - сръпските негодници са обрекли на гладна смърт сънародниците ни в Западните покрайнини, обърнаха българите в Македония срещу нас, тоест срещу родните си братя и превърнаха в овце най-храбрият народ на Балканите - черногорците, да не говорим, че за 15 години направиха 4 кървави войни на полуостровът.
                      Докато това мръсно племе съществува, на Балканите мир няма да има !!!
                      Просто не проумявам как може да има Българи (?!?!?) които защитават тая измет.

А малкото сръпче ще стане дърт и мръсен сърбин един ден. Е, въпросното за щастие няма да може.
                      Да.

Коментар

• Коментар: При масови безредици/случая е такъв/, въвеждам комендантски час за три месеца в квартала. Всяко лице без документ за самоличност - за 48 цаса задържане, или до установяване на самоличноста! Енерго, ВиК, БТК, да си възстановят съоръженията, а на нередовните платци - съответни дела в прокуратурата. Да си платят и хотела при задържането в полицията. Интелигентно, нали? Не забравяйте че и БЪЛГАРИТЕ са били малцинство 500 год. в една империя, където закона за човешките права е бил закона на ятагана! И какво - с последните си грошове са пращали децата си в Австрия и Германия да учат.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• ДИВ РАЗКАЗ (с днешна дата!)

Жители на "Факултета" са обградили трафопост и не допускат служителите на Електрозпределение до него

София. Жителите на столичния квартал “Факултета” са обградили единствения нерамонтиран трафопост в квартала и не позволяват на екипите на Енергото да работят по него, съобщиха от Електрозпределение, информира БНР. Причините за подмяната на електрическата мрежа в квартала са загубите, които дружеството търпи от кражби на ток. Само през последния месец те са 52%. За да бъде решен проблемът, е необходима промяна на кабелите с нови, които няма да позволяват кражба на електроенергия. Необходима е също подмяна на електромерите с електронни, въвеждането на дистанционно отчитане и монтирането на мрежата на височина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Фашист? Кажи ми една държава по света, дето цигани си позволяват да бият полицаи и то не като изолиран случай, а редовно, а полицаите не смеят да се защитят? Ако фашизъм е да искам ред и сигурност и законност и равенство пред законите в страната си, добре, фашист съм, неговата кожа !!!

Никола - дете, ама сръпско. Тоест представителче на най подлата и мръсна нация на светът.
                            Импе, за циганите съм съгласен с теб, ама това за сръбското дете ме потресе!

Коментар

• За мен не сте прави и двамата. Не мога да разбера що за изверги биха толерирали смъртта на едно дете! Осъзнайте се! Еби му майката.... никога не съм предполагал, че ще срещна такива хора.

Коментар

• Съгласен,Имп....!

Коментар

Working...
                                X