IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от бай Митьо
    ЗабелезАл съм, активиzират ли се много подмитите.....следват загуби за руснаците на фронта...
    Те притръпнаха вече, загубите не ги впечатляват, но виж някаква спечелена битка ги екзалтира. Пък и при тях загубите са планирани или са жест на добра воля?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      Не си струва да си губя врремето с теб
      А ти какво се опитваш да направиш? Да го убедиш в правотата си ли?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

        FAKE
        Не си струва да си губя врремето с теб

        Коментар


        • Освобождаването на Соледар ще предизвика ефект на доминото в Донбас

          Слава на Русия



          Коментар


          • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

            Тия снимки показват колко е зле " втората армия в света"- да крадеш кубинки от умрели.......

            Защо ''откраднати'' - просто са взети от друг украинец , който е загубил или скъсал своите в процеса на бягство от Соледар

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Всъщност четохте ли че вече има награди за този който свали първото брадли- наградите са няколко от различни хора- един даваше чисто нова пушка- снайпер, други дават пари- 1 милион рубли-искат само снимки и видео
              FAKE

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                Тези загуби, са временни. Прекрояването на света, което е много по-важно, явно, си ги заслужава. Или плащаш и ползваш, или оставаш извън борда, за да те грабят, както досега. Нито е малко, нито е било за кратко.
                Не си заслужава загубите, те са за сметка на народите които ги дават, ще спечелят тези които не са дали курбан хора.

                Коментар


                • Някой беше пуснал клип как трепят руснаците- до сега не се бях заглеждал какво е в украйна, но като погледнах другите клипове- ами те са се подготвяли за война сигурно от 2014. Едни окопи, землянки, някакви окопи в кръг , направени места за оръдия- ебаси мамата, тези са луди. Всъщност хората не са виновни- някой хваща върхушката и тя казва- вие сте ни избрали защото сме по умни от вас, така че правете каквото ви казваме или ще има кютек. И хората го правят, само че едва ли са си мислили че ще има наистина война, в която и тях може да убият.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                    https://twitter.com/TheStudyofWar/st...740353/photo/1

                    Соледар още не е напълно превзет от кръстените на хитлеровия любим композитор, но вероятно е въпрос на часове - според ISW геолокациите показват, че украинците държат все по-малка част от града. Превземането на града е задължително за руснаците след огромните ресурси, които хвърлиха и абсурдните загуби, които претърпяха там. Вероятно украинците ще изстискат още 2-3 хил. човешки планктон от армията на Псеркс, за да направят битката за Бахмут максимално тежка за тях.
                    Опитай се да бъдеш реалист: Украинците, И САМИ, също дават чудовищни жертви. Така, не е много ясно, кой кого и с колко изстисква.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

                      Най-ме кефи как си вярват. Само дето тази вяра е пред мониторите. Ако имаха вашата вяра и хъс и мурзилките на фронта, чудеса щяха да правят. А още повече ме кефи как се измъквате после кат насрани гащи. Още помня фантазиите за чували и капани край Херсон и Изум, а после ни лук яли ни мирисали и мине се не мине, пак се тупате в гърдите. Но не предизвиквате нищо друго, освен смях и презрението на нормалните хора.
                      Спорно е, кой колко е нормален. Пък и насраните гащи, не СЕ измъкват...ако разбираш, какво ти казвам.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                        ДААААААААААААААААААААААА
                        обезкървяването Е ПО ПЛАН
                        раZZпада е СКОРО
                        пурко ДГД
                        [ATTACH=CONFIG]n4010217[/ATTACH]
                        Тези загуби, са временни. Прекрояването на света, което е много по-важно, явно, си ги заслужава. Или плащаш и ползваш, или оставаш извън борда, за да те грабят, както досега. Нито е малко, нито е било за кратко.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                          Ако евроатлантик не излъже , не може да живее, не им придиряй толкова. Лъжеца си е лъжец
                          Гледа ли клипчето след 1.30 минута?
                          Или за русофилите истината е без значение?
                          Верно лъжеца си е лъжец.

                          Коментар


                          • Gerasim_Burgaski, лесно за доказване твърдение, НАТО си прибира в къщи базите - в САЩ и Русия почва да пълни гащите от страх. Хайде НАТО да го направят тогава. Точно базите са опасни, защото я си представи че нищо фатално не се случи, а само САЩ да изпаднат в състояние да не могат да ги издържат да кажем че такова може да се случи за период от 6 месеца или година. Не знаеш бъщето, затова така си мислиш - ти си мислиш че такова нещо не може да се случи. Когато няма инфлация или дори е имало дефлация, просто инфлацията се натрупва, натрупва и в един момент се реализира. Същото е както ако не вали..не вали дъжд и в един момент почват порои, защото то е казано че трябва и да вали и да има и слънчеви дни, за да не се извали изведнъж. Сега трупаха инфлация, тя не се случваше..трупаха я и в един момент тя ще се реализира - ще стане хиперинфлация при това ГЛОБАЛНА. Само трябват някои действия за да я отключат и след това тя вече е психологичен феномен, като кажат давай да харчим парите и да ги обърнем в нещо.
                            Това което теб те интересува за бъдещето, какво може да е то, ами едни нещо е че метан никой няма да иска да ти продава за горене според мен. Всеки ще иска да отдели водорода и него да продаде за енергия, а въглерода да продаде отделно. Така че от кервани от метановози просто няма смисъл и според мен няма да се случат.
                            Иначе в този форум съм чел много , има хора на които главите им раждат да нямало инфлация вече, била лошо нещо. Няма да стане, не може нещата да са абсолютно добри, а и кой е сигурен че инфлацията е лошо нещо ? Тя ли е лошото или дефлацията, може да спорим но няма смисъл да го правим.
                            После има други които казват че развитие по добре да няма, защото то създава проблеми. Да създава проблеми, но ги и решава в същото време. Тогава какво ще стане с проблемите които все пак ще възникнат, има неща които не подозираме че могат да бъдат проблем, например неизменно е че мъжът трябва да се намери жена, ами ако няма достатъчно жени. Има дори религия, която го прави това нещо, един мъж може да има 50 жени, а другите мъже - ами те нямат..защото в природата се раждат и жени и мъже поравно. Значи Главния конструктор така е решил. Ще има развитие, защото ако няма, няма да има нищо.
                            Някой може да не вярва, че ние с мислите си създаваме Света в който живеем, обаче това е точно така. Ако мислиш така че да направиш голяма грешка, тя ще се случи, още повече че труд и енергия ще вложиш да се случи.
                            ГК да пази България !!!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                              Тия снимки показват колко е зле " втората армия в света"- да крадеш кубинки от умрели.......
                              Брус уилис също крадеше в умирай трудно 1 маратонките на терористите- за него какво ще кажеш. И как разбра че са откраднати от руснак- може извънземни да са ги взели

                              Коментар


                              • Всъщност четохте ли че вече има награди за този който свали първото брадли- наградите са няколко от различни хора- един даваше чисто нова пушка- снайпер, други дават пари- 1 милион рубли-искат само снимки и видео

                                Коментар

                                Working...
                                X