IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Гледам някакъв монолог станал тука. Някои хора отчаяно търсят трибуна.

    Коментар


    • https://www.youtube.com/watch?v=iIrxWwALo1s, тук казват че вече са ги почнали..

      Коментар


      • https://www.youtube.com/watch?v=xQkkFTgrL7I, вижте руснаците по кого ще думкат ако продължават да правят това с Украйна и с ЕС. Ако им стиска да го правят, да продължават по плана за разсипване на съюзниците си. Не са само тези, минирали са ги отвсясъде с големи бомби, ще ги потопят като крайцера Москва, само че по лошо. Руснаците ще се бият яко, въобще не се откават, те знаят с кой си имат работа.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          Агро, защото там режим няма, там няма парашитисти спуснати от САЩ, а и те точно искаха да се обединят Европа и Русия, да получат технологии, да осигурят суровини на европейците и да са заедно. .
          Политико: Човекът на САЩ в Европа – парадоксът Урсула фон дер Лайен

          Според източници от Брюксел и Вашингтон, US официални лица звънят редовно на фон дер Лайен – особено по въпросите за войната в Украйна

          Вашингтон, САЩ 10 Окт. 2022, 22:34 18658 прочита 24 коментара Автор: БЛИЦ

          Едноличният подход на шефа на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен я направи приятна на Вашингтон, но я отчужди от колегите ѝ в Брюксел, пише в анализ „Политико“, цитиран от Трибюн.

          Медията пространно проследява визитата на германката в САЩ, срещите ѝ отвъд Океана и речта ѝ пред студенти „Моментът на Европа“, която обаче наричат „Ода за отношенията САЩ-Европа“.



          „Вярна е поговорката, че когато се изправиш пред криза, виждаш кои са истинските ти приятели“, казва в словото си тя.

          Според различни източници от Брюксел и Вашингтон, фон дер Лайен се е превърнала в човека, на когото американските официални лица звънят, когато искат да разговарят с „Европа“ – особено ако става въпрос за войната в Украйна.

          Говори се още, пише „Политико“, че расте недоволното говорене у дома в Брюксел – от служители в Комисията и от представители на европейските страни, относно нейния едноличен подход на вземане на решения. Склонността на фон дер Лайен към потайност и зависимостта ѝ от малка група съветници, оплакват се нейните критици, влиза в противоречие с европейската култура решенията да се взимат с консенсус.

          „Тя не вярва на никого, тя живее в кула“, заявява член на кабинета на еврокомисар пожелал анонимност. „Тя не гради съюзи. Понякога това може да доведе до грешки, защото тя не изслушва хората“.

          Силите на фон дер Лайен – нейната дискретност и склонността ѝ бързо да взима решения, може да са я направили приятна на колегите ѝ отвъд Атлантика. Но тези същите тези черти я отдалечиха от някои от колегите ѝ в Брюксел и други европейски столици.

          Решението ѝ да се настани на 13-ия етаж в централата на ЕК Берлемон, където бивша баня беше трансформирана на спалня, когато тя встъпи в длъжност, доведе до критики, че управлява с „бункерен манталитет“.

          По едноличния си стил фон дер Лайен се различава фундаментално от предшественика си Жан-Клод Юнкер, който редовно се допитваше до колегите си преди да вземе решение. В много отношения, тя демонстрира американски президентски стил на управление.

          Коментар


          • Yori, на тежки субстанции е ЕС, те си мислят че като се наведат и ще ги пожалят..не това е целта на САЩ. Русия няма възможностите на САЩ и няма да изнудва ЕС да и плаща суперскъпо за газ, а американците си го правят с най голямо удоволствие. Русия нищо не получи от повишената цена на газта, тя го доставяше на старите договорирани цени. Просто посредниците им ги прекараха..как постъпиха с тях руснаците се знае..

            Коментар


            • Само с Руски газ Европа може да се пази от САЩ . А за влизане в ЕС може да се говори за Русия, тя да влезе в съюз с ЕС.

              Коментар


              • Според мен ЕС трябва да приеме това за изравняване на дълговете и да ни засипе с пари буквално, променяйки тотално фискалната ситуация в ЕС - ниски данъци, убийственно ниски данъци и повечето премахнати. Печатат нови пари и издържат с тях държавите, който прави бизнес в ЕС нищо няма да плаща. Така ще им направи това което те искаха да направят на ЕС.

                Коментар


                • Като ти набият два пъти по високи цени на суровините само и умираш прав, ставаш абсолютно неконкурентноспособен на САЩ и Китай.

                  Коментар


                  • Те много отдавна съвсем открито казват, какво ще му направят на ЕС.

                    Коментар


                    • Парашутен режим има в Украйна, спуснат от САЩ на които не им пука за Украйна, те искат европейските технологии да идат в САЩ. Нюланд не случайно преди да стане това в Украйна казва - това за EU. Че ставам много вулгарен и аз, не искам да го пиша.

                      Коментар


                      • Агро, защото там режим няма, там няма парашитисти спуснати от САЩ, а и те точно искаха да се обединят Европа и Русия, да получат технологии, да осигурят суровини на европейците и да са заедно. Защото с Китай е сложно, той е другия полюс на Света. С него искат да не са във война, това го искат СИНИТЕ в Русия, но има и червени КПРФ които искат като Китай. Най вероятно сега те ще получат по голямо влияние там, а Европа да го духа.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                          Агро, нищо не могат да им направят руснаците, а и не искат. Просто махат този режим на Зеленски и войната свършва, новите ще са ориентирани към Русия, от нея да получават суровини, приятелство и помощ. Никой, никога в Европа не ги е искал. ЕС си имаше жестоки условия за приъединяване, които Украйна не се очертава в обозримо бъдеще да може да покрие. Тези изисквания на ЕС са за да си гарантира че в него ще идват хора като европейците. Те имат конфликта там и трябваше да търсят европейски начин да го решат, това е ЕС - много нации, народи си живеят мирно заедно, тези имат проблем с друга нация с която не можели да се понасят както твърдят - те не са за ЕС. Те са за съюз на нациите които не могат да се понасят с другите нации.
                          А защо не сменим режима в Кремъл и новите да са ориентирани към ЕС, от където ще получат приятелство, технологии, пазари и помощ. Никой в останалия свят никога не е искал Русия за съюзник, освен при започването на ВСВ.

                          Коментар


                          • Не е препоръка за каквото и да било.

                            Коментар


                            • Агро, нищо не могат да им направят руснаците, а и не искат. Просто махат този режим на Зеленски и войната свършва, новите ще са ориентирани към Русия, от нея да получават суровини, приятелство и помощ. Никой, никога в Европа не ги е искал. ЕС си имаше жестоки условия за приъединяване, които Украйна не се очертава в обозримо бъдеще да може да покрие. Тези изисквания на ЕС са за да си гарантира че в него ще идват хора като европейците. Те имат конфликта там и трябваше да търсят европейски начин да го решат, това е ЕС - много нации, народи си живеят мирно заедно, тези имат проблем с друга нация с която не можели да се понасят както твърдят - те не са за ЕС. Те са за съюз на нациите които не могат да се понасят с другите нации.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение

                                Целта е ясна:
                                колкото повече хора са убити, толкова по-до добре- едните са убити в защита на доброто, а другите защото са зли.
                                То ако питаш хората, нито едните искат да се бият нито другите, но руснаците са принудени да го правят и от там задължават и украинците да се бранят. Иначе войната много лесно може да свърши. Когато Русия се откаже, или когато Украйна се откаже. Но за разлика от Русия, Украйна не може да го направи. Иначе ако утре Путин каже на войниците си, давам ви избор, да продължите да се биете или да се приберете в къщи, какво мислиш, че ще се случи? Докато при украйнците нямат този избор, защото как да си отидат в къщи, като къщите им, земята им и те самите веднага ще бъдат окупирани от врага. Надявам се, че това го осъзнавате, когато пишете тук защитавайки агресора.

                                Коментар

                                Working...
                                X