IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Click image for larger version

Name:	FmMUsnaXEAAgkKI.jpeg
Views:	1
Size:	5.4 КБ
ID:	4009948

    Коментар


    • бай Митьо, то пък вие защото направихте сигурно, Русия и Украйна са части от първата българска държава. А Г. Димитров се е подигравал на немците че и те са се измислили, а идват от там от където и българите. Бях се притеснил нещо...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

        Мурзилките си живеят във форума. Безработица, студ, безпаричие...
        Навън никой не ги бръсне, тук са стратези
        Много вярно....то остави това, вчера чета че един от тях имал претенция, че бил направил много за родината. Само не разбрах коя е неговата родина и откога продукта, който произвежда всекидневно е нещо за хвалене.

        Коментар


        • Това е както украинците искат - няма да преговарят, руснаците ще се изтеглят и после ще им станат роби..Сега чакат онези да кажат - ДА и да се оженят.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Мирослав Станчев

            1 дни ·
            Историята е история и трябва да се помни...
            "През 2016 г. в Киев, местни хора, преподаватели в университети и интелектуалци, ме водиха да видя украинските исторически герои, чиито паметници бяха безспорно красиво изградени - Кирил и Методий, Григорий Цамблак, княгиня Олга, Киприан и Кий... Това, казваха те, са Кирил и Методий, които... А това е Цамблак, който...(Цамблак е българин, роден в Търново, по-късно става Киевски митрополит). Вижте, казват те, и ми посочват Киприан, това е личността, която...(Киприан е българин, роден в Търново, по-късно митрополит и патриарх Киевски, Литовски и на цяла Русия). След това ми посочват княгиня Олга, която всъщност е внучка на княз Борис . Казвам им, това е много хубаво, дори е чудесно, но всички те са българи. Отначало не ме разбират, сякаш не са ме чули... Един от местните ми казва: "Ама как Олга ще е българка, когато е родена в Псков?". Отговорих му: "През 890 година, когато е родена Олга, не е имало град Псков, а Плисков (Плиска), както е записано съвсем ясно рождението и във всички исторически архиви на онази епоха. Псков е основан през 903 г. Разбира се, ако настоявате, че Олга е родена на празното поле, където е построен 13 години по-късно този град, за когото твърдите, че и е роден, аз не бих искал да споря с Вас". Водиха ме и до един монументален паметник, където величаво стои Кий, основателят на Киев. Градът днес носи неговото име. Но това, казвам аз, е Кий Шамбат, по-малкият брат на Кубрат. Киев е основан от Шамбат и във всички летописи вашият град е записан с името Шамбатас (Самбатас), включително и от Прокопий Кесарийски, пряк свидетел на епохата и велик историк.
            Историята е ясна и... бъргарска, казвам им аз."
            Стоян Динков
            Един път и ти да пуснеш нещо вярно. Въпросът е защо така са мислели местните? Много просто...това са им преподавали(междувпрочемо и нашите казионни учени) съветските учени, преки наследници на руските такива. Още от времето на Екатерина започва преиначаването и присвояването на историята в нашият регион в полза на Русия. Затова и такива филмчета(като това което пусна за руската история) има в youtube....приказки за наивници, мързящи ги да се самообразоват. А знаещите, които ги разпространяват са си обикновени предатели. А материали, стари архиви и т.н., не е като да няма.
            Разбира се подобни са действията и на другите "велики сили" в Европа....и не само, например най-големият крадец на нашата история е създадената в 19век Гърция, следвана от Румъния, Сърбия, а сега и Македония.
            Защо обаче Русия е най-големият ни враг? Защото цялата им държавна доктрина и претенциите им да са третият Рим и център на православието, оттам доминиращ фактор в Европа....става на пух и прах при разкриването на истинската история, от която съвсем ясно се вижда, че всъщност са поредните варвари опитващи се да заграбят материалните и духовни достижения на цивилизационния свят.

            Коментар


            • https://news.bg/int-politics/kanada-...a-ukrayna.html

              Канада подарява на Украйна пво nasams, която купува от САЩ.
              Според мен, след като постигнат едно добро покритие пво, трябва да получат още петдесетина системи за залпов огън заедно с боеприпаси за по-далечно разстояние, няколко хиляди дрона с различни способности, а най-готино ще е да им дадат и 5-6 стелта.

              Коментар


              • Etihad, позна, пък и навът като тука, щом чакаш фондерлайен да те оправи.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                  Гледам някакъв монолог станал тука. Някои хора отчаяно търсят трибуна.
                  Мурзилките си живеят във форума. Безработица, студ, безпаричие...
                  Навън никой не ги бръсне, тук са стратези

                  Коментар


                  • Да се кротват вече и нещата да се връщат там където бяха преди 2020, после со кроце, со благо без лъжи ще станат истински съюзници и живота ще си продължи..завземането на Света остава за после, след 1000 години както от сега всеки ползва и хвърля, онези ще трябва да се вдигнат и да измислят как да съберат боклуците от прародителите си.Ще имат общ враг и всички ще се обединят. Между другото този новия ковид май ваксините не му действали, не че някога са действали на някой ковид.
                    Last edited by DS66; 11.01.2023, 14:39.

                    Коментар


                    • И пари няма, защото всичките са в Китай. Да се мъчиш да го направиш по план така няма да успееш. Че и си продали фирмите и държат парите в банките, дето и без това нямат пари.

                      Коментар


                      • И какво ще стане, славните украинци и тях ли ще освободят после.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          Турция е започнала доставки на касетни бомби за украинците.

                          Шведската най-съвършена САУ се очаква до две седмици да е в Украйна. Тя е невъзможна за прихващане контрабатарейно (сменя позицията си преди снарядите и да са ударили целта)

                          Дори путлерите да вземат изгорения Соледар, то до окупирането на донецката област имат още двайсетина "соледаробахмуйта"
                          Какви Соледари и Бахмути, всички в Европа си дали оръжието колкото имат на тях и просто чакат по бели гащи някой да им влезе в държавите.

                          Коментар


                          • Агро, лъжат с голямата лопата, те като отстъпваха все едно че те настъпват им бяха фронтовите новини. Между другото пак били съдрани от бой май. Те не са украинци, украинския народ, някакви дето са се продали за пари.

                            Коментар


                            • Турция е започнала доставки на касетни бомби за украинците.

                              Шведската най-съвършена САУ се очаква до две седмици да е в Украйна. Тя е невъзможна за прихващане контрабатарейно (сменя позицията си преди снарядите и да са ударили целта)

                              Дори путлерите да вземат изгорения Соледар, то до окупирането на донецката област имат още двайсетина "соледаробахмуйта"

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                Пет страници ДС-та вутинчовци и други мурзилажи пак с НУЛА фронтови новини...
                                даже Пинокио не е излъгал нещо, че там да му порасне нещо

                                Значи путлерите рупат бахуря ето и как точно:

                                "Спецназ Украины провели уникальную операцию под Бахмутом.
                                Они атаковали позиции рашистов, которые значительно (в 5 раз) превосходили их по количеству: угнетили превосходящие силы противника сперва огнем гранат, уничтожили основные силы оккупантов, а также взяли в плен тех, кто забился в окопы и потерял волю к сопротивлению

                                со стороны украинских защитников во время операции потерь не было, сработали чисто и качественно."
                                Пак глупостите за славните украинци, ами не ги искаме - друго освен да се бият не могат, а да и си окрали и изнесли дъравата в Европа, продавали руски суровини, крали пари с керваните. Каква Европа, изобщо да не стъпва крака им в нея за Европа е най добре.

                                Коментар

                                Working...
                                X