Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВместо ДДС и данък върху дохода, се въвежда ставка от 2% от оборота
money.bg
Зеленски обяви радикална данъчна реформа в Украйна
Вместо ДДС и данък върху дохода, се въвежда ставка от 2% от оборота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНо ти пропускаш едно друго много важно нещо. Украина макар да не е в НАТО е партньор на алианса и това изобщо не е без значение. Твърди се, че НАТО постоянно предоставя разузнавателна информация на украинците, която те самите нямат достатъчно техника за си набавят, а без нея действията на украинците щяха да са доста по-малко ефективни. Дори това, че по време на първата атака с крилатите ракети всички истребители на Украина бяха във въздуха и руснаците не можаха да ги унищожат на земята, както са се надявали, се смята, че е по информация получена от НАТО.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Трябват най-вече топки, ама истински - мъжки. Мъжки топки, които клокотят като стане нужда от тестостерон, злоба и сила.
Трябва вяра, любов към родината и силен дух.
Човек е много по-силен когато защитава, отколкото като напада. Именно защото се бори за това, което има, а не затова, което иска да притежава.
Не знам дали ние можем като нация да сме толкова единни.
За мен включването на Рамзан Паша се оказа грешка.
На украинците им се включи и "християнство срещу ислям" модула, а славяните не обичат особено много башибозука.
Кучето на Исляма се надяваше на някакво Баташко клане, но вместо това си тръгна с подвита опашка към джамиите на средна Азия. Където му е мястото.
Коментар
-
money.bg
Зеленски обяви радикална данъчна реформа в Украйна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не сме приемали такова нещо...Фактите говорят че руснаците се изложиха много яко..Сега целият свят ги намрази а много скоро светът ще им се смее и подиграва....Това което стана ясно показва какво е да нямаш опозиция и да си обграден с блюдолизни нагаждачи и кариеристи.Години наред на Путин е представяна информация която да му харесва а не реалното състояние на нещата...Затова взе и грешните решения...Тази война показа и друго нещо а то е че малките като нас не са беззащитни...Ако имаш добро ПВО добро противотанково оръжие дронове с химическо или бактеорологическо оръжие и истински мъже никой враг не може да те победи...
Трябва вяра, любов към родината и силен дух.
Човек е много по-силен когато защитава, отколкото като напада. Именно защото се бори за това, което има, а не затова, което иска да притежава.
Не знам дали ние можем като нация да сме толкова единни.
За мен включването на Рамзан Паша се оказа грешка.
На украинците им се включи и "християнство срещу ислям" модула, а славяните не обичат особено много башибозука.
Кучето на Исляма се надяваше на някакво Баташко клане, но вместо това си тръгна с подвита опашка към джамиите на средна Азия. Където му е мястото.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеДиктаторът е омекнал. Тази си милех, че е вече в тайгата, пък тя била под домашен арест.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSelena, ами не мога да стопля пък и не мисля че Русия може да ни предяви териториални претенции, защото както се видя войните са за територии и тази също или поне официалния повод е този. Виж териториални претенции може да дойдат от друго място, но засега нали уж е сигурно че няма защото сме в един и същ военен съюз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSelena, ами не мога да стопля пък и не мисля че Русия може да ни предяви териториални претенции, защото както се видя войните са за територии и тази също или поне официалния повод е този. Виж териториални претенции може да дойдат от друго място, но засега нали уж е сигурно че няма защото сме в един и същ военен съюз.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Selena, ами не мога да стопля пък и не мисля че Русия може да ни предяви териториални претенции, защото както се видя войните са за територии и тази също или поне официалния повод е този. Виж териториални претенции може да дойдат от друго място, но засега нали уж е сигурно че няма защото сме в един и същ военен съюз.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney, с кой ще се биеш с тези дронове, като ги пишете едни ..Русия ли сте се притеснили да не ни нападне ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеРамзан Паша се бил прибрал на Грозни.
Като е за измяна на чеченската национална идея, лизане на обувките на Путин и обличане в някакви бутафорни доспехи е първи.
Иначе май се е уплашил от коалицията между православни и католици, която се заформя в Западна Украйна, както и от обявената награда за брадатата му кратуна.
7 века по-късно Европа отново е спасена от ислямско нашествие - засега.
После ще се пише ветеран от украинската война
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар