Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
В нашия случай ще се счита.директно ни предупреди руския посланик.В официално обръщение.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Според икономически интереси бият барабани и под маршова музика вдигат лозунги, а наивните се надъхват и вдигат юмрук към небето. Професионалният актьор Зеленски играе ролята на живота си, за да опази американските частни икономически интереси, а елементарните разсъдъци по цял свят за готови на световна война за "да опазят свободата на Украйна". Трагедия. Винаги съм се чудил как са почвали подобни унищожителни и безсмислени войни, а то било лесно. Само пускаш тъжни снимки, може и рециклирани от предишни войни, и викаш много силно кой е лошия, когото трябва да накажем.
Много са прозрачни Запада.
Като Русия ни окупира, може ли към пелмените и сельодката, с която ще посрещнете Червената армия на Орлов мост, да добавите и малко розово масло?
Така като се върнат по хрушчовките-душегубки, ще могат да убиват миризмата от комшията, която е бил преди тях в комуналния кенеф на етажа.
Ако се върнат де ... опита показва, че особено рускините са готови и да забременеят, само и само да не се връщат обратно. За мъжете остава възможността просто перманентно да ни окупират.
Хубавото е, че у нас винаги има по няколкостотин хиляди бляда, които са абсолютно убедени, че България е изконна руска територия и ще могат да съдействат при разрушаването на българските паметници и институции и замяната им с руски.
Впрочем, кой албум на Йосиф Кобзон ви кара да мечтаете най-много?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеВ клоаката,от вчераЩе казват:
"Вот так и было у СССР !" == "Ето така беше при СССР"Last edited by keep_calm; 18.03.2022, 10:01. Причина: спрете да задръствате темата с големи изображения
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Kaто малък много съм се чудел, как така дедите ми 500 години са живели под турско робство и встрани от Европа. Като те чета и ми се прояснява.Last edited by cyclop; 18.03.2022, 09:51.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Kaто малък много съм се чудел, как така дедите ми 500 години са живели под турско робство и встрани от Европа. Като те чета и ми се прояснява.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Същата като да ти искат старите самолети Миг 29 при положение, че навигационните им възможности били равни на 0-ла понеже били унищожени. Те нямали кой и как да им направлява самолетите от земята вече, обаче искали да им се съберат самолети. Същото нещо като с тези стари зенитни комплекси, камионите им по на 40г. и като им ги дадем те ще успеят да изминат по 3000 км на собствен ход направо безаварийно и ще стигнат до Киев.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
България няма полза да се меси в игрите на големите.Нека американците дават ПВО-та.Нека те да гонят посланници.Да дават боеприпаси.Те има за какво да го правят-бранят империята си.Ни какво ще спечелим от това?Най-много в един момент да сме без газ и бензина веднага да стане 3.5-4лв ако петрола не е руски.И като дадем С-300 какво ще спечелим?Дай поне една реална полза за нас от даване на оръжие на Украйна и гонене на посланник.Полза от която народа ще спечели..
- 10 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hermes73
Значи аз СЪМ БЪЛГАРИН.НЕ НАТОВЕЦ.НЕ РУСНАК.И мен ме интересува само и единствено да живея спокойно в България.Елементарното клише ако не си син си червен е за лелките и чичковците по телевизията.И за теб.Затова дращиш по цял ден тук.
- 13 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеНякой има ли предположения (информация поне аз не намирам), защо самолетът на Лавров снощи е излетял в посока Пекин и по средата на полета е обърнал отново към Москва?
- 8 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
И затова трябва да бъде обявена за персона нон гратаLast edited by Hermes73; 18.03.2022, 01:48.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
В нашия случай ще се счита.директно ни предупреди руския посланик.В официално обръщение.
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
В интерес на истината изпращане на оръжие не се счита за включване във войната. Изпращане на редова войска би се счело. Не че това има значение за Русия - те тълкуват международното право, споразумения и конвенции както им е изгодно. Така че ако решат да ни нападнат, ще ни нападнат, независимо какво правим сега. Биха използвали сегашните ни действия като оправдание с пропагандна цел, но те няма да са първопричината за нападението.
Коментар
�
Коментар