Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
И аз мисля, че това е целта - на Изток от Днепър и цялото Черноморско крайбрежие.
Мисля, че и всички са наясно с това - украинци, американци. А преговорите са само за пред медиите.... ама били сближили позиции бла-бла.... И двете страни протакват по техни си причини....Иначе защо Американците ще отпускат тази военна помощ дето може би няма да пристигне за месец, камо ли да се научат да я ползват както трябва.... Война ще има още дълго време.... възможно години....Няма да приключи защото най-вероятно руснаците ще превземат исканото им за няколко месеца, но Украинците / разбирай Сащ/ няма да се съгласят да го дадат. Киев дори и да падне, войната няма да свърши. Санкциите са също с този смисъл и предполагат такова развитие.
Интересно ми е само какво ще измислят руснаците, за да си оправдаят на книга претенциите за повече от сегашните искания....
Аз лично се надявам ние да не направим глупост да дадем оръжие на Украйна / няма да и помогнем много направо хич/ и да не падне някоя бъгясала руска ракета в Полша щото Нато ще отговори и Русия ще отговори и трябва да ходя в землянката....10-метровите маси на Путин и отказа на ЕС лидерите руски доктор да ги тества за настинка са показателни , че всички са били наясно какво идва....
Коментар